Oils & Nuts
Wat maakt onze delicatessen uniek? Al onze producten zijn van premium kwaliteit en hebben een unieke uitstraling. Heerlijk om zelf van te genieten en ideaal om weg te geven als culinair cadeau.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 24-01-2024 stopgezet
Arie de Ruiter
Uitstekende ervaring. Snelle levering en goede verpakking.
Ridan Ou
Snelle levering, zeer mooi ingepakt, zeer kwalitatieve producten. Zeker een cadeau waar je mee aan kunt komen!
Jan Klijn
Mooie producten, snelle levering
Antwoord van Oils & NutsFijn te horen dat je zo tevreden bent Jan, we hopen je snel weer terug te zien!
Smakelijke groet,
Team O&N -
Emine Turhan
Mooie pakket
Antwoord van Oils & NutsBeste Emine, fijn te horen dat de producten zijn bevallen. We hopen je snel weer terug te zien!
Smakelijke groet,
Team Oils & Nuts -
Hajar
Kwalitatieve producten en topservice. Ze denken graag met je mee!
Antwoord van Oils & NutsFijn te horen Hajar, we hopen je snel weer terug te zien!
Hanneke von der Heide
Lekker hoor netjes verpakt
Antwoord van Oils & NutsDankjewel Hanneke, een tevreden klant daar doen we het voor :)!
Ruveyda Ozcan
Snel bezorgd, goed verpakt.
Antwoord van Oils & NutsDankjewel voor je reactie Ruveyda, fijn te horen dat je tevreden bent. Tot snel weer!
layla yasin
Geweldige service
Cees van 't Wout
Zeer goede producten, snel in huis. Aanrader!
Said Hatuina
Wij maken inmiddels sinds 2020 gebruik van oils & Nuts en zijn zeer tevreden over de service en producten. Kwaliteit van de producten zijn hoogwaardig en de levering is zeer snel.
Antwoord van Oils & NutsDankjewel Said, daar doen we het voor!
Team Oils & Nuts -
Morad
Snelle bezorging, mooie en lekkere cadeauboxen! Mijn vrouw was er superblij mee!
Antwoord van Oils & NutsFijn om te horen, we hopen je gauw weer terug te zien!
Nurcan Acikgoz
Tevreden over het kwaliteit . Netjes en goed ingepakt 👍
Antwoord van Oils & NutsBedankt voor de review Nurcan en hopelijk tot een volgende keer!