Off Grid Supply

Off Grid Supply

Wij zijn een team van gepassioneerde individuen die geloven in de vrijheid en zelfvoorzienendheid die gepaard gaat met off-grid leven. Onze missie is om hoogwaardige producten en diensten te bieden om u te helpen uw off-grid dromen te verwezenlijken.
9,5

• Karel
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Fantastisch product voor off-grid energiebehoeften!
    Ik heb de Bluetti AC200PL Power Station gekocht voor mijn off-grid vakanties en het presteert boven verwachting! De batterijcapaciteit is indrukwekkend en het apparaat is eenvoudig in gebruik.

• Dirk Van der Veken

Dik in orde

• Hoe beoordeel je Off Grid Supply?

• L. Brouwer

Supersnelle levering, uitstekend product

• Nico Bogerd
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Goed geleverd zo als je verwacht

• Peter Flikweert
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Goede prijs en snel geleverd

• Patrick
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Snelle levering en professionele installatie van een laadpaal. Een aanrader

• Ibrahim Ahmic

kjknjk

• Koen
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Goede service en antwoord snel en duidelijk op de vragen.

• J
    Review voor Off Grid Supply

Tijdens vakantie volwaardige vervanging of winkel en webshop sluiten. Bereikbaarheid is beneden alle peil. Geld ontvangen dezelfde minuut van bestellen maar geld terug...

Kreeg een slap verhaal over 'niet leverbaar ivm grote vraag vanuit Oekraïne' echter het item staat nog steeds als op voorraad in de webshop. Voel me héél knap genaaid voor €1704,-

Hoe de webwinkel verbeteren kan? Eerlijkheid zou een prettig begin zijn. Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid mag ook aan gewerkt worden.

Ben zwaar teleurgesteld en vraag me serieus af van waar/wie zij hun goede reviews en beoordelingen hebben waar ik op af was gegaan.

Beste klant,

Geachte [Naam Klant],

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen u laten weten dat we tijdens de vakantieperiode deels open blijven om bestellingen nog twee keer per week te kunnen versturen. Hierdoor kan het iets langer duren voordat u een reactie van ons ontvangt. We doen ons uiterste best om binnen 48 uur te antwoorden, maar door de drukte lukt dit helaas niet altijd.

Wat betreft uw bestelling: het bedrag is inmiddels teruggestort via Mollie. U kunt het bedrag doorgaans binnen 2 werkdagen op uw rekening verwachten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Off Grid Supply team

• Monique
    Review voor Off Grid Supply

Heb hier een bestelling gedaan heb geen bestel bevestiging gekregen. Heb onderzoek gedaan dit bedrijf staat in de papieren niet als veilig. Hopelijk ben ik niet mijn geld krijt.
    Heb ze meerdere mails gestuurd krijg geen antwoord.

Vervolg:
    Ze doen aardig via de beoordelingssite. Echter in de whatsapp zijn ze grof, asociaal en grof. Ze hebben me mijn geld terug gestort dat siert ze. Mijn mening is dat deze mensen grof zijn en als je met een klacht komt ze beginnen te dreigen.
    Ik heb hun proberen uit te leggen wat ik ervaarde echter is er 1 zicht voor hun en dat is die van hunzelf.

Vind het netjes dat ze me mijn geld terug gegeven hebben. Vind niet dat ze klant gericht of klantvriendelijk zijn.
    Ik maakte me zorgen over mijn bestelling nav geen bevestigings mail. Deze bleek niet gestuurd te kunnen worden omdat ik daarin een fout had gemaakt.
    We praten over een bestelling van 700 euro dus ik raakte enigszins in paniek. Heb daarom onderzoek laten doen naar dit bedrijf. Deze gaven aan dat dit bedrijf een risico factor was.

Heb hun meerdere mails gestuurd en kreeg geen bereik bij ze. Tot ik mijn review plaatste toen was er ineens contact. Echter meteen met boze woorden asociaal gedrag. Terwijl ik uit legde dat ik al eerder ben opgelicht bleven ze grof en naar doen. Ik bleef vriendelijk hun niet. Geen enkel begrip of gedachten goed van. Maakt u zich geen zorgen verkeerde mail u krijgt u pakket snel.

Nee grof in de mond en compleet uit hun plaat gingen ze. Daarbij hebben zij meteen de beslissing gemaakt het geld te retourneren. Dank hiervoor. Want jullie verkondigen dat ik een leugenaar ben terwijl jullie claimen klantvriendelijk te zijn. Ik ben ik deze de eerlijke jullie de leugenaars. Geen klantgerichtheid en klantvriendelijkheid.

Dit is mijn review waarvan ik beloofd heb deze te plaatsen zodra mijn geld op mijn rekening stond.
    Ik geef er nog geen ster voor maar omdat ik mijn geld terug heb krijgen ze er 2

Next update ik krijg vervolgens nog een apje na mijn negatieve beoordeling met quote: je hebt geen powerstation nodig maar een psycholoog. Bla bla bla. Donder op GEK wijf. Gek wijf met je kut leven. Ik heb deze zwart op wit!

Mijn antwoorden de waarheid is dat jullie niet eerlijk zijn. Hun namen weer met mij contact op na mijn review. Dus echt pas op met dit bedrijf.

Ze schelden je uit en ik vermoed dat als je garantie problemen hebt je ook van een koude kermis thuis gaat komen want ze zijn agressief en grof.

Antwoord van Off Grid Supply

Beste Monique, bij het plaatsen van je bestelling heb je verkeerde email ingevuld. Je hebt namelijk één S te weinig vermeld. Daarom heb je ook geen emails ontvangen en konden we ook geen emails naar je sturen over de voortgang van de bestelling. Nu je bij ons een beoordeling achtergelaten hebt, hebben wij je juiste email ontvangen, en hebben wij de bestelling geannuleerd en terugbetaald. Wij zijn wel benieuwd waar je de informatie gevonden hebt in de papieren, dat wij een onbetrouwbare partij zijn?! Het klopt dat wij minder goed bereikbaar zijn tijdens vakantieperiode. Dat wordt wel per email en telefoon aangegeven. Bovendien heb je je bestelling in het weekend geplaatst. Je moet ons wel eerst een kans geven om je te beantwoorden voordat je ons onbetrouwbaar noemt!!

• Job Van de Pijpekamp

Goed

• Simon Jansen
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Snelle en goede levering!

• Maksym Kolodiy
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

everything was smooth and fast, also very good communication!

• Reantoinette van Poppel

Vriendelijk en goed advies

• Viacheslav Bala
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Bedankt voor uw hulp en snelle levering.

• FN

Zeer tevreden

• Wilfried de Kort
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Correcte en snelle levering. 2 dagen. Prima!!

• Adri
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Moest lang wachten op vertraagde bestelling..

Antwoord van Off Grid Supply

Het spijt ons te horen dat uw pakket vertraging heeft opgelopen. Helaas hebben wij geen controle over de verzendprocessen van PostNL. We begrijpen uw frustratie en willen u graag informeren dat PostNL vaak vertragingen ervaart tijdens twee drukke periodes: rond Kerst en wanneer het vakantiegeld wordt gestort. Op dit moment bevinden we ons in de periode waarin het vakantiegeld net is gestort, wat jammer genoeg kan leiden tot vertragingen in het bezorgingsproces.

Wij doen ons uiterste best om uw bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. We waarderen uw geduld en begrip in deze situatie.

• René Meijler
    Geverifieerde klant van Off Grid Supply

Snel geregeld. Goede voorlichting.

• Zana
    Review voor Off Grid Supply

Ik ben persoonlijk in de showroom in Eindhoven geweest, waar ik uitleg kreeg over verschillende Bluetti-producten. Ik heb ter plekke online besteld en kon het gekozen product direct meenemen. Zeker een aanrader.