Oermensjes
Ina Koolen
Mooi materiaal, snel geleverd.
Antwoord van OermensjesDankjewel voor je compliment! Veel plezier met je bestelling.
Ed
Prima service!
Hoe beoordeel je Oermensjes?
Nienke Strabbing
Snel en duurzaam verpakt
Antwoord van OermensjesDank voor je review, veel plezier met je bestelling.
Maria Olthof
Telefonisch ook goed geholpen en prima levering.
Antwoord van OermensjesFijn om te horen, veel plezier met de bestelling.
Leon Hoeneveld
Snelle levering, keurig verpakt, alleen 1 houten figuurtje van een andere kleur dan besteld, geen reactie meer op de mail die ik stuurde.
Antwoord van OermensjesHallo Leon, je mail is ontvangen hoor. Vandaag is mijn eerste werkdag na de vakantie (zie afwezigheidsmelder op jouw e-mail, wellicht in je spam beland?) waarin jouw mail werd verzonden. Later vandaag krijg je dus zeker antwoord. Groeten Brechje- Oermensjes
Danny
Mooie produkten, fijne prijs, goede service
Antwoord van OermensjesDankjewel voor je complimenten!
Trees Pels
Prima
J. Rijvers
Antwoord van OermensjesDankjewel voor het compliment!
Anna de Graaf
Heel mooie producten, persoonlijke service en aardige verkoper.
Antwoord van OermensjesDankjewel, wat fijn om te horen!
Anja De Respinis - de Jong
snelle levering, fijn brievenbuspakketje, product als omschreven, top
Antwoord van OermensjesFijn om te horen dat je zo tevreden bent. Tot een volgende keer! Groeten Brechje
Beddy
Snelle levering, heerlijk ruikende zeep voor de kids en gaat heel lang mee!
Antwoord van OermensjesDankjewel voor je reactie. Fijn dat je er zo blij mee bent. Groetjes Brechje
Anne
Snelle levering, mooie producten
Antwoord van OermensjesVeel plezier met je bestelling en bedankt voor je review. Groeten Brechje
Mevr J.C Hoff
Zeer snelle levering, leuke website, leuke herfst-set strijkkralen gekocht voor onze jarige kleindochter !
Antwoord van OermensjesDat ze maar veel mooie herfstwerkjes mag maken!
Linda Stopa
Altijd heerlijk winkelen, zowel online als fysiek!
Jente Boekee
Snel en goed verpakt!
Antwoord van OermensjesDankjewel! Veel plezier met je bestelling.
M. Deuss
Helemaal niets ontvangen. Geen enkele reactie op E-mails.Antwoord van OermensjesBeste M Deuss,
Wat vervelend dat het pakketje nog niet is ontvangen. Ik heb uiteraard direct op je mail geantwoord. Echter, jouw mail is 's avonds laat verzonden dus ik las het pas de volgende ochtend. Vandaar wat vertraging in mijn reactie. Van Oermensjes krijg je altijd antwoord. Zie mijn mail over de te nemen acties om het pakket alsnog bij je thuis te krijgen. Groeten brechje -
Anita Nieuwenhuis
Antwoord van OermensjesFijn te horen dat je blij bent met Oermensjes!
Gabri Vroegop
Product op voorraad en snelle verzending
Kimberley
Fijne producten. Snelle service.
Marlijn Dalen
Heeft goed meegedacht en gecommuniceerd over een aantal vragen die ik had over de producten van punkin butt.