OKIKA Original Lifestyle
Originaliteit
Wij weten; genoeg mensen gaan naar een massale webwinkel of een standaard gordijnwinkel en komen daar blij weer vandaan. Maar, er zijn ook mensen zoals jij; die niet het standaard stofje willen. Die erg gelukkig worden van een stof die je nergens anders vindt, mét de juiste verduistering en mooi op maat gemaakt. Zo zijn wij namelijk ook. Onze basis is tijdloos, deze gordijnstoffen zijn prachtig in de ruimtes waar je een rustige uitstraling wilt. Voor de ruimtes waar je origineel en creatief kunt zijn, zijn wij er ook. Voor de kinderkamer, de slaapkamer, de camper kies jij juist die stof die niet iedereen heeft. En het is zeker, wanneer jij er langs loopt, heb je een glimlach 🙂
Met onze persoonlijke service zijn we er voor jou.
Denny
Heel goed meegedacht en rustig afgewacht tot we n keuze hadden gemaakt. Gordijnen zijn prachtig. Heel blij mee.
Esther versluijs
Zulke mooie gordijnen!! Heel snel geleverd. Zou een volgende keer zeker weer hier bestellen:)
Hoe beoordeel je OKIKA Original Lifestyle?
k
prima, was gewoon goed
Merel Van Eck
Prachtige gordijnen. De rails was gebutst tijdens de bezorging. Dankzij geweldige en persoonlijke service kreeg ik snel en gratis een nieuwe.
Mariek
Prachtige gordijnen. En netjes opgehangen! Top!
Elsbeth
Uitstekende service. Heel goed geholpen, snel en vriendelijk.
Eline
Alles online kunnen invullen, heldere uitleg wordt geleverd. Super fijne service dat je voor een borg van €1 een staaltje van de stof kan ontvangen. Tevreden met het eind product, het ziet er netjes afgewerkt uit.
Eric fromUtrecht
Binnen de vooraf aangegeven tijdspanne (3 a 4 weken) werden de vitrages geleverd. Prachtige stof en prima (op maat) gemaakt. Eindresultaat mag gezien worden. ERG tevreden.
Max Dekker
prima naaiwerk & correcte bezorging!
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBeste Max,
Bedankt voor je mooie review. Heel fijn dat je zo tevreden bent, daar gaan we natuurlijk voor.
Heel veel plezier van de gordijnen en graag tot een volgende keer. -
Wendy Llewellyn
Hele mooie gordijnen, mooie stof en print en super netjes afgewerkt. Ook een hele fijne service gehad en al mn vragen goed beantwoord.
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBeste Wendy,
Wat fijn dat je de tijd neemt om zo'n mooie review te schrijven! Zo help je andere potentiële klanten weer.
en wij zijn er bovendien heel blij mee.
Kris V.
Mooie afwerking, schitterende stoffen!
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBedankt weer Kris!
Altijd fijn om gordijnen voor je te mogen maken! -
Belinda
Het is mooi en makkelijk te verwerken behang. Geen naad te zien.
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBeste Belinda,
Bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier van het behang. -
Ruud van Esch
Super goede service en communicatie. Alles als beschreven!
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBeste Ruud,
Bedankt voor je mooie review. Hiermee gaan wij weer blij het weekend in :-) -
Anneke
Goede service en goed meegedacht over het behang dat wij hebben uitgekozen.
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBedankt Anneke voor de mooie review.
Jullie heel veel plezier met het bijzondere behang! -
Saskia Uittien
Alles naar wens
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBedankt Saskia voor je mooie review! Ook deze vijf sterren steken wij graag in onze zak.
M.
Mooie gordijnen, klopt met proef stukje stof. Kwaliteit, leuke variaties. Nu een goud glitter draadje erdoor precies wat we zochten, helemaal passend. Eerder hier besteld, zochten toen ook een specifieke kleur hier hebben ze het.
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBeste M.
Wat fijn dat je zo'n mooie review schrijft. Je moet er toch even de tijd voor nemen, dus dat waarderen we!
Bedankt daarvoor en veel plezier van de gordijnen! -
Kevin
Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de stof/gordijnen.
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBeste Kevin,
Heel veel plezier van de gordijnen en bedankt voor je 5 sterren review! -
Annemieke
Goed en fijn contact. Perfecte stof en alles mogelijk. Ook snel geleverd.
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBeste Annemieke,
Bedankt dat je de moeite neemt om een review te schrijven. En natuurlijk bedankt voor deze mooie waardering! -
Mari
Mooie stoffen, heerlijke gordijnen. Met staaltjes kun je goed de patroon en de stof beoordelen.
Antwoord van OKIKA Original LifestyleBeste Mari,
Wat fijn dat je ons zo goed waardeert! Bedankt voor je mooie review! -
Kris Vinoelst
Duidelijke website, intuïtief te gebruiken. Producten afgewerkt zoals het hoort.
Antwoord van OKIKA Original LifestyleEen mooi compliment, fijn Kris.
Veel plezier van de gordijnen!