Numsy Shop
Astrid
Supersnel geleverd! Prima prijs!
j
snelle levering en goede service
Hoe beoordeel je Numsy Shop?
Lisa Derks
Snelle levering!
Caroline M
Snelle en vriendelijke opvolging van de klantendienst. De Numsy Lux nachtlampjes zijn een succes!
Ons dochtertje van 5 jaar slaapt eindelijk weer door, en is niet meer bang in het donker. -
Jasmijn
Numsy werkt niet, vanwege fabrieksfout. Het proces van retourneren en een nieuwe ontvangen verloopt moeizaam en erg traag. Het loopt nu al een maand. Erg spijtig.
Silke Van Elewyck
Super snelle levering! Binnen de 24u ontvangen.
Linde ontdekt
We zijn erg blij met de slaaptrainer van Numsy. We hadden het product snel in huis. Onze dochter van 2 begrijpt het lampje direct door de 3 kleuren en hierdoor kan je een heel gemakkelijk en snel een slaapritme trainen.
Dian Quinten
Snelle verzending, goed product
Anoniem
Apparaat voldoet niet aan verwachting
Kim
Fan van Numsy! Fijne witte ruis geluiden en de apparatuur is makkelijk bedienbaar.
Janke Bakema
Qua zicht perfect, alleen montuur is zwak
mh
Ik vond de geluidskwaliteit erg tegenvallen. Teruggestuurd.
Ingrid Veltkamp
Al eerder uitstekende ervaring met dit fijne kleine apparaatje. Kleinkind slaapt er heerlijk op! Vandaar een 2e bij de 2e.
Stef
Prima -
Kids
Super!
Saskia IJsvelt-Sanders
Super fijn white noise apparaatje! Eerder hadden wij al de Numsy Original, maar deze (Numsy Touch) is zó veel beter! Het geluid is goed, er zitten oneindig veel functies op en er zit zelfs een lampje in. Je kan instellen hoe lang hij aan blijft staan, ideaal! Het enige "nadeel" vind ik dat hij niet aanslaat bij huilen/geluid. Verder echt een top ding!
Tina Feyaerts
Heel snelle levering en veel handige extra informatie !
Ilse
Snelle levering. Goed product