Notzohot
Online cadeau shop | Voornamelijk voor jouw hond en een beetje voor jou | Grappige honden cadeaus | Komische cadeaus voor niet al te serieuze lui | Natuurlijke & plantaardige honden snacks | 10% van de opbrengst gaat naar één van onze goede (dieren)doelen | Voilà!
9,8

• Ted de Teckel
    Review voor Notzohot

Ik was geopegerird aan me rug en kreeg
    van Anne een lief cadeautje, ingestraald, is dat een plasje, nee toch? door Huub de cavia. Het was een lekkere beterworrekoeke verrassing
    Met een lief handgeschreven kaartje erbij, met mij op de voorkant
    Super super lief en attent en snel bezorgd
    Ik ga ook eens bestellen hier!

• Marion van Wijk
    Geverifieerde klant van Notzohot

Zo’n leuk pakket!! De hond van mijn zus was geopereerd en dit cadeautje was daarna echt perfect. Heel snel geleverd en hoe lief dat ze het kaartje wat ik er bijgevoegd handgeschreven hadden. De snacks vielen heel erg in de smaak. Iedereen was er heel blij mee het maakte de situatie toch wat beter. Ik ga hier zeker vaker bestellen en raad het iedereen aan!!

• Hoe beoordeel je Notzohot?

• Nicky
    Geverifieerde klant van Notzohot

fijne collectie producten, snelle verzending en super leuk handgeschreven kaartje. Kom zeker terug!

• Jan
    Geverifieerde klant van Notzohot

Prima service en we hebben gelachen om 'Huub'!

• Cateye
    Geverifieerde klant van Notzohot

Origineel cadeau voor een betaalbare prijs. De ontvanger was een hond, die was er blij mee. En haar bazin vond het geweldig.

• Evelien van den Hoogen
    Geverifieerde klant van Notzohot

Het pakket werd veel te laat bezorgd. Was een verjaardag kado.

Antwoord van Notzohot

Hey Evelien, super vervelend als een pakketje langer onderweg is. Zeker voor een verjaardag natuurlijk. Helaas hebben wij geen controle over wanneer PostNL precies levert, ze leveren meestal binnen 24 -48 uur op werkdagen. Als een pakketje langer onderweg is, kunnen we daar helaas weinig aan doen. Het gaat bij ons (voor 14.00 besteld) dezelfde dag de deur uit, daarna is het in handen van de bezorgdienst. Sorry voor het ongemak.

• Miranda
    Geverifieerde klant van Notzohot

De hond vond het superlekker! Snelle verzending en goede communicatie. Top!!

Dank je wel Miranda! :-)

• Sharon
    Geverifieerde klant van Notzohot

De plek voor te leuke brievenbuspakketjes voor de hond. Ze doen er een handgeschreven kaartje bij. Super tof. Bedankt weer voor jullie fantastische service!!

Dank je wel Sharon! :-)

• M
    Geverifieerde klant van Notzohot

ontzettend leuk verpakt !!! dit bedrijf is een aanrader, toppie. Ook snelle levering. Klein puntje is dat het pakketje door brievenbus kon maar als pakket verstuurd is.

Antwoord van Notzohot

Hoi! Merci voor je review! Ja, dat viel ons ook op, normaal wordt dit pakketje gewoon als brievenbus post verzonden, de meeste van onze pakketjes passen door de brievenbus en worden als zodanig berekend en verzonden. Alleen omdat bij de bestelling gekozen is voor een afhaal locatie / pakket automaat, verandert het automatisch in een reguliere pakket verzending, omdat leveren aan een pakket automaat of afhaal locatie opgepakt wordt door de reguliere pakketbezorging, brievenbus pakketjes niet. We kunnen dit helaas binnen het platform van de webshop niet aangeven. Sorry voor het ongemak. We sturen je een mail met kortingscode voor een volgende bestelling om de extra verzendkosten die je hebt gemaakt zo te compenseren. :-)

• Jaap de Molennaar
    Geverifieerde klant van Notzohot

Lampje werkt goed onder alle weersomstandigheden en is oplaadbaar is wel prijzig en gaat niet superlang mee!

Antwoord van Notzohot

Hoi Jaap, merci! Ja eerlijk is eerlijk, voor ons is het lampje om in te kopen ook prijzig. We hebben de keuze gemaakt voor deze producent / leverancier van wandel lampjes omdat zij duurzaamheid voorop zetten en blijven innoveren op dat vlak alsook verbetering van het product zelf.

• Jolanda Batenburg
    Geverifieerde klant van Notzohot

Goede service. Gelijk reactie op vragen.

Merci Jolanda! :-)

• Freddy
    Geverifieerde klant van Notzohot

Bestelde rond 16:00 of wat later en was positief verbaast dat bestelling toch de volgende dag al bezorgd werd. Geweldige service . Lampje ook heel goed , stevig en brand fel.

Antwoord van Notzohot

Merci Freddy! : ) PostNL heeft die dag dan ook extra goed haar best gedaan!

• Pucky steenwijk

Snel en erg keuk

Dank je wel Pucky :-)

• Hilly uit Wijhe
    Geverifieerde klant van Notzohot

Leuke webshop, vriendelijke ondernemers die met je meedenken als een kadootje iets later afgeleverd moet worden. Ook de ontvangers van het kadootje vonden het helemaal geweldig. TOP!

Antwoord van Notzohot

Merci voor de fijne review Hilly! :-)

• Tonnie v Deursen
    Geverifieerde klant van Notzohot

Geweldig hoe er gecommuniceerd wordt

Dank je wel Tonnie :-)

• Mulder
    Geverifieerde klant van Notzohot

Supper leuk om een hond een verassing te kunnen sturen. Ontvanger was heel blij verrast

Antwoord van Notzohot

Merci voor je leuke review!

• Marieke
    Geverifieerde klant van Notzohot

De ontvanger vond het brievenbus cadeautje voor haar hond leuk. Ik vond alleen wel dat er veel kaartjes enz bij komt wat voor een cadeautje niet nodig was.

Antwoord van Notzohot

Merci Marieke! En dank je wel voor de tip :-) Misschien is er per ongeluk wat meer in het doosje terecht gekomen, onze excuses! :-)

• Karin
    Geverifieerde klant van Notzohot

Met zorg en aandacht en snel geleverd

Merci Karin! :-)

• Angelique

Top!

Dank je wel! :-)

• Whisper
    Geverifieerde klant van Notzohot

Heel leuk 🙂 en onze hond was super blij ermee xxx

Antwoord van Notzohot

Dat is leuk om te horen merci! :-)