Nordzon
Slim Zakelijk

Bedrijven die voor duurzame oplossingen kiezen, bouwen aan een betere wereld én aan hun eigen toekomst. Of het nu gaat om het plaatsen van laadpalen voor elektrische voertuigen of het investeren in zonnepanelen voor bedrijfspanden, wij helpen bedrijven duurzamer te worden. Het is een win-win: lagere operationele kosten en een positieve bijdrage aan het milieu. Bovendien versterkt het de merkwaarde door te laten zien dat duurzaamheid centraal staat in uw bedrijfsvoering.

Onze Missie

Wij geloven in de kracht van technologie om de wereld te veranderen. Door slimme energieoplossingen aan te bieden, maken we de overstap naar duurzaamheid haalbaar voor iedereen. Onze producten zijn ontworpen om eenvoudig in gebruik te zijn, maar maken een groot verschil. Elke zonnepaneel dat wordt geplaatst, elke thuisbatterij die wordt geïnstalleerd en elke EV-laadpaal die in gebruik wordt genomen, draagt bij aan een schonere wereld.

Samenwerken voor een Duurzame Wereld

Of u nu als particulier uw steentje wilt bijdragen of als bedrijf een voorbeeld wilt stellen, wij zijn er om u te ondersteunen. Met onze kennis, technologie en passie voor duurzaamheid zetten we samen de stap naar een groenere toekomst. Want als we allemaal een kleine bijdrage leveren, kunnen we samen een grote impact maken.

Duurzaamheid is geen keuze meer, het is een noodzaak. Laat ons u helpen om deze noodzaak om te zetten in een kans voor jouw, uw bedrijf en de wereld.

Bij NORDZON staat klanttevredenheid centraal. Onze missie is om elke interactie persoonlijk en bijzonder te maken, waarbij we pas tevreden zijn als onze klanten dat ook zijn.
De zekerheden van https://nordzon.nl/

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.