Noodhulpknop.nl
Frans Eising
Kan er og niet goed over oordelen. Één minpuntje is dat ik twee ochtenden mijn scheerschuim stond te schudden ging bij mijn zoon de telefoon over! Valdeteksie uitgezet!
Antwoord van Noodhulpknop.nlBedankt voor je feedback! Jammer dat je nog niet alles goed hebt kunnen testen, maar vervelend om te horen dat de valdetectie onverwacht afging terwijl je bezig was. We kijken graag met je mee om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Mocht je nog vragen of verdere opmerkingen hebben, laat het gerust weten.
An Hart
Horloge voor slechtziende0
Antwoord van Noodhulpknop.nlBedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Heeft u nog vragen of kunnen we u verder helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!
Hoe beoordeel je Noodhulpknop.nl?
Loes Strijdonck
Snelle levering en top oplossing voor mijn hoorprobleem .
Antwoord van Noodhulpknop.nlWat prettig om te horen Loes! Welkom!
Jan Hulzink
De drager is goed te volgen. Geeft de drager meer vrijheid en de mantelzorger meer rust.
Antwoord van Noodhulpknop.nlGeweldig om te horen Jan! Welkom!
Maarten
Niet goedkoop maar wel goed produkt, duidelijke instructie. Jammer dat postnl zo onbetrouwbaar is.
Antwoord van Noodhulpknop.nlBedankt voor het delen Maarten! U bent welkom!
Sharnice
Super service, duidelijke uitleg en snel geïnstalleerd
Antwoord van Noodhulpknop.nlBedankt voor uw fantastische review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat de installatie snel en duidelijk is verlopen. Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar!
Noodhulpknop.nl -
Esther
Heldere uitleg, snelle service, goed product.
Antwoord van Noodhulpknop.nlWelkom Esther, prettig om te horen!
Peter van Houwelingen
Hele goede ondersteuning. Via Whatsapp heel snel duidelijke antwoorden op mijn vragen. Probleem met beltegoed werd direct opgelost door tegoed op mijn nummer te storten. Wat betreft het horloge: prima product met uitgebreide app voor de beheerder. Valdetectie is erg gevoelig. Bij activatie verschijnt mogelijkheid op het horloge om het alarm te annuleren. Zou mooi zijn als er ook een geluidssignaal afgespeeld kan worden. Overal erg tevreden met kwaliteit en service.
Antwoord van Noodhulpknop.nlWelkom Peter!
Teunis otN
Pakket ziet er zeer verzorgd uit. Ondersteuning was na enig aandringen ivm onduidelijkheden in de gebruikershandleiding perfect.
Antwoord van Noodhulpknop.nlU bent welkom!
Nel de Vries
Mijn bestelling kwam pas na 4dagen, gelukkig nog niet echt nodig gehad maar wel getest en hierdoor zeer tevreden.
Antwoord van Noodhulpknop.nlBedankt voor je feedback en geduld! We begrijpen dat snelle levering belangrijk is, zeker als het gaat om noodgevallen. Het spijt ons dat je bestelling iets langer heeft geduurd dan verwacht. We doen ons best om onze verzendtijden te verbeteren en ervoor te zorgen dat je in de toekomst sneller geholpen wordt.
Helmi
Snelle levering en een goed systeem
Antwoord van Noodhulpknop.nlHelmi, welkom en bedankt voor het delen van jullie ervaring!
Liedy Schoondorp Peek
Batterij is snel leeg
Antwoord van Noodhulpknop.nlHi Liedy! Welkom! Dat lossen we graag voor u op; stuur even een mail rechtstreeks naar mij dan help ik graag! Luuk@noodhulpknop.nl
B.
Fantastisch fijne klantenservice, top. Gekozen voor Noodknop ipv Lifewatcher omdat Noodknop een horloge met valalarm aanbiedt. Voordeel is dat we zelf de gevoeligheid van het valalarm kunnen instellen. Nadeel vinden wij dat er niet wordt, of niet duidelijk naar onze mening, aangeven dat het horloge niet standaard de tijd weergeeft. Hiervoor moet kort op de zwarte knop worden gedrukt (ook de noodknop). Voor iemand die dementeert kan dit lastig zijn. Het zou fijner zijn geweest dit vooraf te weten. Verder prima!Antwoord van Noodhulpknop.nlDankjewel voor het delen van jullie ervaring!:)
carla Wendt - Gubbels
de website was duidelijk, de levering perfect, de uitleg/gebruiksaanwijzing super makkelijk te lezen en te volgen, super afwikkeling !
Antwoord van Noodhulpknop.nlBedankt voor de geweldige feedback! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met onze service. We staan altijd voor je klaar!
Ann Tijhaar
Installeren ging vlot. Werkt perfect
Antwoord van Noodhulpknop.nlGeweldig om te horen Ann!
Greta Todorova
Zo goed werk. Dankejwel
Antwoord van Noodhulpknop.nlToppie!
Liesbeth
Perfecte service! Nadat ik gemeld had dat mijn pakketje niet was aangekomen werd direct een tweede gestuurd. Heel fijn!
Antwoord van Noodhulpknop.nlBedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Het is belangrijk voor ons dat onze klanten hun bestellingen op tijd ontvangen, en we doen ons best om eventuele problemen snel op te lossen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je aankoop!
w.p. vos
Snel geleverd en als je de beschrijving goed leest dan is het zo gepiept. Mooi met alle extra's die de app heeft. Medicijn , val alarmering helemaal top.
Antwoord van Noodhulpknop.nlBedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat de installatie eenvoudig was met de beschrijving. We zijn blij dat je ook de extra functies van de app, zoals de medicijn- en valalarmering, waardeert. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met het gebruik!
Gerda
Service snel reactie en duidelijk
Antwoord van Noodhulpknop.nlBedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je onze service als snel en duidelijk hebt ervaren. We streven ernaar om altijd snel te reageren en helder te communiceren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder!
Bram van Goch
Heb dingen besteld krijg ze op verschillende dagen hoeveel sterren moet ik geven?