Nogga NL & BE
Natasja Herijgers
Fijne site. Artikelen zijn zoals op de foto op de website en worden netjes verpakt en snel geleverd.
Hilde
Heb twee weken moeten wachten op mijn bestelling . Heb hem dan uiteindelijk ontvangen , maar die was niet juist . Totaal ander product ontvangen . Dit direct doorgemaild (zaterdag 26/10) en nog geen antwoord gekregen .
Antwoord van Nogga NL & BEOnze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging in onze reactie. We waarderen uw geduld en willen u graag helpen met het probleem. U mag het ontvangen product, de Revital PR shampoo, kosteloos behouden. Ondertussen zorgen we ervoor dat het juiste product, de Calmixir, zo snel mogelijk naar u wordt verzonden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. -
Hoe beoordeel je Nogga NL & BE?
Jutta
Ik bestelde een week geleden een Dermo Set voor mijn pupje. Tot op vandaag niets van nieuws ivm de levering, ook geen enkele reactie op telefoons en E-mails die ik stuurde. Ik begin echt te twijfelen aan de echtheid van deze site. Toen ik mijn bestelling ingaf werd er aangegeven dat alles voorradig was. Ben tot nu toe helemaal niet tevreden van de klantenservices en begin er ernstig aan te twijfelen of ik mijn bestelling wel ooit ga ontvangen
Antwoord van Nogga NL & BEBedankt voor je bericht en mijn excuses voor de vertraging. Helaas zijn de microfibre handdoeken in het blauw momenteel niet op voorraad, wat ook op onze website werd aangegeven op het moment van je bestelling. Om dit ongemak te verhelpen, zullen we het bedrag voor de handdoek aan je terugbetalen. De rest van je bestelling wordt vandaag nog verzonden.
Ik hoop dat dit een passende oplossing voor je is. Mocht je nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. -
Marianne Rütten
Ik vind het echt duur en dan nog 9.90 verzendkosten!
Evelyn
Op 4 oktober 2024 een grote fles biphasic besteld, nog steeds niks ontvangen, normaal moet deze maatschappij dan iets
laten weten er spreekt niemand Nederlands en ik zou nog een week moeten wachten😡
En al 2x een mail gestuurd nog steeds niks terug ontvangen.
04-11-2024 na precies 1 maand nog altijd geen fles biphasic ontvangen😡
Inmiddels na 1 maand gelukkig mijn grote fles Biphasic ontvangen vandaag😍.Antwoord van Nogga NL & BEOnze oprechte excuses voor de vertraging met uw bestelling. We begrijpen dat dit erg vervelend is en willen u geruststellen dat we er alles aan doen om dit op te lossen. We hebben inmiddels contact gehad gisteravond met de bezorgdienst en hebben te horen gekregen dat de artikelen op de 28e zullen arriveren.
We verwachten uw bestelling op de 28e of 29e te kunnen verzenden, afhankelijk van hoe snel onze collega's in het magazijn de orders kunnen verwerken.
Als blijk van onze verontschuldigingen willen we u graag een korting van 15% aanbieden op uw volgende bestelling.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank u voor uw geduld en begrip. -
Sabine Sabine Fuchs
Super Shampoo
Claudine de Clercq
Heel goed product !!!
Marianne Triempont
hele snelle levering op drie dagen was mijn bestelling er voor mijn allerliefste schattebout
Juliana Bergen
De producten die ik besteld heb zijn iig geweldig. Mijn yorkie van 10 en pomeranian pup van 4 maanden zijn goed kambaar, de vacht ziet er goed uit na het wassen, en het ruikt heerlijk. Niet overheersend. Ik heb alleen met het plaatsen van de spuit op de conditioner, het flesje laten vallen. Het gleed zo uit mijn handen, het zal ongetwijfeld goed spul zijn want mijn pvc vloer glom als nieuw, ik moest alleen uitkijken met lopen daar, want het was ook spek glad. Heb al contact opgenomen, en dat is perfect opgelost. Het is duur, maar alle waarde naar zijn geld, denk ik. Voor mij alleen nog Nogga verzorging voor de vacht.
De levering was zeer snel, en perfect ingepakt.
Ik zou deze webshop zeker aanraden. -
Claudia Steuten
Snel geleverd top
PR
Top producten, snelle levering en ideale service en support - ik was nieuwsgierig en werd gelijk goed geholpen.
Jos Diep
Snelle en goede verzending , goede uitleg van aangekocht product
Debs
Geweldige producten,wil nooit meer iets anders voor mijn Chowsky
Snel en goed verpakt geleverd -
Evi Peeters
Snelle levering, goede producten
Klaziens katsalon den Toom
Nette snelle levering.
E.J. van Burk
Fijne producten en snelle levering
Kimmie Van der goten
Super goede service!! Snelle levering en top begeleiding 😍
Anoniem
Bestelling niet ontvangen. Zaten koelelementen in. Mail wordt niet gereageerd en ook telefonisch nemen ze niet op.
Inmiddels heeft Nogga de bestelling opnieuw vestuurd en ben ik enorm blij met de service.Antwoord van Nogga NL & BEBeste Anoniem,
Wij hebben u een e-mail gestuurd met de vraag om meer informatie over uw pakket. Het is heel vreemd dat u beweert een pakket met koelelementen te hebben ontvangen, aangezien ons magazijn deze artikelen niet eens op voorraad heeft.
Kunt u ons, zoals gevraagd, een foto van de buitenkant van de doos en van het verzendlabel sturen, zodat we kunnen achterhalen wat er met deze bestelling is gebeurd.
Alvast bedankt! -
Caroline Verschuere
Goed product en snel geleverd!
FRANS ANN
netjes geleverd, goed verpakt