Nisim.nl
Mariëtte de Boer
Goede service, fijne producten
Linda van Doremalen
Zeer snel geleverd!
Hoe beoordeel je Nisim.nl?
Ann-Marie Lagae
Bedankt voor het persoonlijke "Thank you-kaartje"
Marjan Komijn
Snelle levering, product voldoet
Judith Tenhagen
Goed assortiment, fijne producten en snelle levering!
Truus Wijdeven van Beek
product werkt goed ,beter dan med. van huis arts
Diana
Supersnelle levering, de producten zijn de volgende dag al in huis en er zit altijd een persoonlijk handgeschreven bedankje bij de bestelling.
Antwoord van Nisim.nlWat een leuke reactie, dank je wel! We doen ons best om onze klanten blij te maken, dus dit is fijn om te lezen.
Pikke pakke porretje
Top webwinkel en service, ik ga hier 100 procent zeker vaker bestellen
Antwoord van Nisim.nlDank je wel voor deze fijne review!
D
Ik heb heel veel verschillende soorten merken geprobeerd voor mijn gevoelige huid, maar geen doet mijn huid zo goed als het merk Kalme. Hopelijk verdwijnt dit merk nooit!
Antwoord van Nisim.nlHartstikke bedankt voor je positieve woorden! We waarderen je feedback enorm en zien je graag terug
Marieke
Mijn 1e bestelling prima verlopen.
Antwoord van Nisim.nlFijn om te horen dat je zo blij bent met je eerste bestelling!
Noor
Supersnelle levering
Antwoord van Nisim.nlFijn te horen!
Laila Van Kralingen
Ik gebruik de Dry Eye gel en dat is ontzettend prettig. Het prikt totaal niet en de eczeem is snel verdwenen!
Antwoord van Nisim.nlDank je wel voor deze positieve feedback! Het doet ons goed te weten dat je fijn resultaat hebt gehad met de Dry Eye Gel
Sandra L
Goede service. Snelle verzending. Over de producten kan ik nog niet veel zeggen, ik gebruik ze nog maar heel kort.
Antwoord van Nisim.nlDank je wel voor deze fijne review!
Hinke
Dik tevreden
Antwoord van Nisim.nlWat fijn dat je zo tevreden bent!
Fleur
Supersnelle verzending en goede producten, ik ben blij!
Antwoord van Nisim.nlDank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! En natuurlijk dat de FAST Shampoo & Conditioner zo goed bevalt :)
Phil Griffiths
I found the products have worked for my skin. And after previous private treatment, the Kalme serum has been much better.
Antwoord van Nisim.nlThank you! Glad to hear that the Kalme Serum is working so well for you!
Aaf
Snelle verzending, goede prijzen, vriendelijk contact.
Antwoord van Nisim.nlBedankt voor je vertrouwen in ons!
VS
Werkt echt! Heel zacht voor de huid. Aanrader.
Antwoord van Nisim.nlWe waarderen deze feedback enorm! Goed om te horen dat je tevreden bent met de Kalme producten
Jacq
Was heel snel in huis na bestelling.Vind het na een paar dagen gebruikt te hebben al goed helpen.Ik blijf het gebruiken
Antwoord van Nisim.nlWe waarderen je complimenten enorm. Fijn om te horen dat de Dry Eye Gel je goed bevalt.
Gianna
Prima producten, snelle levering
Antwoord van Nisim.nlDank je, het doet ons goed om te horen dat je zo blij bent met je aankoop!