Niños
Jonathan William
scammers! terrible service. I returned an item on 2nd May 2024 and received absolutely no communication back regarding my returned item. 6 months on still awaiting a refund. Avoid at all costs.
Mau
Bevestiging van de bestelling op maandag 15 juli 2023.
Betaald en helaas niets meer gehoord of ontvangen.
Volgens de mail: ” Wij danken u voor uw bestelling. Indien u vragen heeft, kunt u natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen.
Niños” -
Hoe beoordeel je Niños?
Rowan Schouten
Super service
Sharona
Oplichters!! Op 3 september heb ik een product bij hun besteld. Ik kreeg op 5 september bericht dat het verzonden zou zijn. Ik ontving geen track en trace code en ik heb het product tot heden niet ontvangen. De telefoonnummer op hun site is niet in gebruik en ze beantwoorden ook al mijn e-mails niet. Ik heb ook nog contact geprobeerd te zoeken via Facebook en Instagram maar tot heden laten ze alles afweten.
Paula
Super snel geleverd
Faat
Goede service!
Denise van de Weerdt
Geweldige service, prachtige producten en snelle verzending!
Joyce Vermeulen
Snelle levering en artikelen zoals omschreven
Linda
Snelle en nette levering
Martijn van Helvoort
Prettige website, goede levering en leuke producten
Romy Vermeulen
Vooral heel schattig ingepakt hihi
Monique Jonker
Snelle levering , en echt als een cadeautje ingepakt :)
Annemiek Vogel
Goeie communicatie en snelle levering
Malissa Kranendonk
Snelle levering!
Grace Katoen
Snelle levering en erg leuk verpakt! Mijn zoontje is gek op zijn bijtring :)
Ellis
Had een verkeerde speen ontvangen.
Het is netjes opgelost en heb een andere ontvangen.
Alleen contact via de mail duurde langer.
Antwoord van NiñosHi Ellis,
bedankt dat je de moeite genomen hebt om een beoordeling te plaatsen, helaas spijtig om te lezen dat je ontevreden bent geweest over mijn service. Ik kan me herinneren dat we het uiteindelijk netjes hebben opgelost, is dit ook jou ervaring?
Ik hoop natuurlijk dat jij je beoordeling wil herzien, of hoor graag of ik nog iets voor je kan betekenen om je ervaring te verbeteren.
Graag hoor ik van je.
Liefs,
Jeanine
Niños -
Laura Plas
Snelle levering, goed verpakt.
Kiki
Mooie website en snelle levering
Suzanne de Ruijter
Leuke producten in de sale voor een leuke prijs!
Diederik
Zijn niet te bereiken met het nummer wat op de site staat. Mailtje gestuurd om te vragen naar mijn bestelling. Ook geen reactie.