Nine Gifts
Loes
Mooie en originele producten. Snelle levering en prima service.
Echt een aanrader!Antwoord van Nine GiftsHi Loes, Dankjewel voor je leuke review en wat fijn om te horen! ♡
Sabine Hanegraaf
Na een vraag van de uitverkochte Date night kaarten contact gehad en speciaal voor mij laten bij drukken. Ontzettende lieve, fijne en snelle service!
Ik onthoud je website voor eventueel andere dingetjes. Bedankt, ik ben heel erg blij met de kaarten!Antwoord van Nine GiftsHi Sabine. Wat een super mooie review om te ontvangen, dankjewel! Heel erg graag gedaan. ♡
Hoe beoordeel je Nine Gifts?
Claudia Timmermans
Fantastische service...
Antwoord van Nine GiftsHi Claudia, Heel erg bedankt voor je review en het compliment! ♡
Nienke
Super service, na mijn extra berichtje bij de bestelling kreeg ik meteen mail!
Antwoord van Nine GiftsHi Nienke, Super bedankt voor het plaatsen van deze lieve review! ♡ Fijn om te horen.
Monique van den Elzen
Goede en snelle service, zeer klantgericht als het om meedenken van een kaartontwerp gaat en heel klantvriendelijk
Antwoord van Nine GiftsDankjewel Monique voor deze mooie review! ♡ Samen hebben we al veel moois gemaakt.
Sofie
Snelle service en leuke producten 😇
Antwoord van Nine GiftsDankjewel Sofie voor je leuke review! Altijd leuk om te horen. ♡
Meeuwissen
Goede communicatie, snelle service en hele leuke producten. Top winkel!
Antwoord van Nine GiftsHeel leuk om te horen! Dankjewel voor je review ♡
wilma
Heel netjes verpakt en goede levering
Antwoord van Nine GiftsDankjewel Wilma voor je review! ♡
Linda Knuisting Neven
Goede service, snelle verzending, mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap. Erg attent
Antwoord van Nine GiftsHi Linda, Dankjewel voor deze leuke review! ♡
Ilona
Erg leuke webshop wanneer je op zoek bent naar leuke, betaalbare stationery. Ook voor de leukste items rondom zwangerschap, zoals invulboeken en mijlpaalkaarten kun je hier terecht. Snelle levering en leuk verpakt.
Antwoord van Nine GiftsDankjewel voor deze lieve review. ♡ Leuk om te horen!