Nikoi Online Vijvercentrum
Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij geloven dat een goede service, snelle levering en goede prijzen essentieel zijn om ons succes in de markt te behouden en verder uit te breiden. Daarom zetten wij ons elke dag in om u de beste vijverproducten en accessoires aan te bieden tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Wij streven ernaar om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken en uw winkelervaring bij ons plezierig en gemakkelijk te laten verlopen.
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.
Sinds 2007 zijn wij na ruim 19 jaar ervaring gestart met de Online verkopen van vijverproducten en aanverwante vijverartikelen en met groot succes! Dit is iets waar wij enorm trots op zijn en zullen blijven. Maar alleen door een goede service, een snelle levering en scherpe prijzen kunnen wij dit succes behouden. Wij proberen het voor u natuurlijk zo aantrekkelijk mogelijk te maken.
Met een ervaring vanaf begin jaren 90 kunnen wij je een zeer professioneel advies geven. Vragen kunnen altijd vrijblijvend gesteld worden, het kost alleen een telefoongesprek of je stuurt ons een mail. Wij zullen de e-mail dagelijks behandelen en je krijgt van on
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.