Nezr Safety
Ontdek Nezr Safety's assortiment van hoogwaardige veiligheidsschoenen, perfect afgestemd op professioneel gebruik. Ervaar ongeëvenaard comfort, stijl en bescherming met onze lichtgewicht, ademende en anti-slip ontwerpen, conform de hoogste veiligheidsnormen.
9,5

• Ömer
    Review voor Nezr Safety

Uitstekende werkschoenen, precies waar ik op zoek naar was!

Antwoord van Nezr Safety

Beste Ömer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Emma Brouwer
    Review voor Nezr Safety

Nog nooit zulke lichte werkschoenen gehad, voelt alsof ik sneakers draag

Antwoord van Nezr Safety

Beste Emma, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vier sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Hoe beoordeel je Nezr Safety?

• Imane Rahmani
    Review voor Nezr Safety

Eindelijk lichte werkschoenen, super comfortabel

Antwoord van Nezr Safety

Beste Imane, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Kim
    Geverifieerde klant van Nezr Safety

Was eerst skeptisch, maar wow! Loopt heerlijk en voelt stevig aan. Geen zweetvoeten en goeie grip. Had ik veel eerder moeten kopen!

Antwoord van Nezr Safety

Beste Kim, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Laura de Jong
    Geverifieerde klant van Nezr Safety

Goede pasvorm, voelt direct goed!

Antwoord van Nezr Safety

Beste Laura, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Kevin
    Review voor Nezr Safety

Dacht dat werkschoenen zwaar moesten zijn, maar deze voelen superlicht en comfortabel.

Antwoord van Nezr Safety

Beste Kevin, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Lisa Kuipers
    Review voor Nezr Safety

Uitstekende werkschoenen! Comfortabel, stevig en stijlvol. Perfect voor lange werkdagen. Zeer tevreden!

Antwoord van Nezr Safety

Beste Lisa, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Sanne

Licht en loopt fijn

Antwoord van Nezr Safety

Beste Sanne, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vier sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Kevin
    Geverifieerde klant van Nezr Safety

Pas ontvangen, maar ze lijken perfect voor mijn werk.

• Emma Meijer

Snelle levering!

• Mustafa Karimi
    Geverifieerde klant van Nezr Safety

Mooie werkschoenen en top service dit bedrijf

Antwoord van Nezr Safety

Beste Mustafa, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Fatima Karimi
    Geverifieerde klant van Nezr Safety

Zeer degelijke werkschoenen. Zeer tevreden.

Antwoord van Nezr Safety

Beste Fatima, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Peter

Aanrader

Antwoord van Nezr Safety

Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Janssen
    Geverifieerde klant van Nezr Safety

Na lang zoeken eindelijk een werksschoen gevonden die licht aanvoelt en toch superveilig is. Geen zere voeten meer na een lange werkdag. Topproduct!

Antwoord van Nezr Safety

Beste Janssen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Tim Willems

Perfecttt

Antwoord van Nezr Safety

Beste Tim, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Emma Willems

Top service!

Antwoord van Nezr Safety

Beste Emma, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Rachid Ejdi

Good

Antwoord van Nezr Safety

Beste Rachid, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Lotte de Boer

Zeer comfortabel en duurzaam

Antwoord van Nezr Safety

Beste Lotte, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Leyla Yilmaz

Topkwaliteit en stevig

Antwoord van Nezr Safety

Beste Leyla, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety

• Anna Verhoeven
    Geverifieerde klant van Nezr Safety

Deze werkschoenen zijn ideaal! Lichtgewicht, comfortabel en bieden geweldige bescherming tijdens lange werkdagen. Zeker een aanrader!

Antwoord van Nezr Safety

Beste Anna, Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs. Met vriendelijke groet, team Nezr Safety