Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Dé specialist met webshop in Microvezel schoonmaakdoekjes en Badtextiel.

Groot assortiment microvezel producten zoals:

Premium microvezeldoeken, hoogwaardig badtextiel van microvezel en biologisch katoen en innovatieve schoonmaakproducten.
9,8

• Leonhart

Absolute top

• Biezen
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Vlotte levering van de producten, de hoofdsteun doeken met neusuitsparing zien er goed uit en liggen fijn. De glasdoeken gebruik ik als theedoek, fantastisch!

• Hoe beoordeel je Neweco® microvezeldoeken en badtextiel?

• Corrie
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Mooie, grote handdoeken, al lang naar op zoek. Volgende keer wil ik een iets zwaardere variant badstof maar deze zijn voor de zomer helemaal prima.

• Joost N.
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Hele goede ervaring met Neweco. Verschillende poetsdoeken besteld en telkens goede kwaliteit ontvangen. Inmiddels is ook wel duidelijk geworden dat het geen zin heeft om de allergoedkoopste te kiezen. Beter een wat duurdere die langer meegaat, dan ben je achteraf toch nog goedkoper uit.

Steeds goede en snelle levering.

• Priscilla van der Velden
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Ik heb deze doeken besteld voor mijn massage praktijk! Ben er heel erg blij mee

• Frederik
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Perfecte snelle levering en topkwaliteit handdoeken!

• Kelly
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Heb een massagetafelhoes met grote en kleine handdoek gekocht, heerlijk zacht.

De silky doeken drogen streeploos (ramen, bril etc.).

De service kan niet beter.

• Tanja
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Handdoeken voor massage, omschrijving van de handdoeken klopt, kleur is mooi en ze liggen heerlijk zacht en voelen warm aan.

• Ann Van den Bergh
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

• Danny
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Snelle en correcte levering, alles is zoals op de site beschreven en kwaliteit ziet er perfect uit.
    Misschien iets meer gebruiksaanwijzing toevoegen rond wassen en drogen? Maar wellicht vind ik alles op de site

• Ann
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Zeer net verpakt. Uitstekende kwaliteit met toffe kleuren

• Jorien
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Snel bezorgd en goede kwaliteit doeken.

• Eric
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Al jaren koop ik hier mij microvezeldoeken voor mij hobby "het poetsen van auto's" . De nieuwe 1200GSM droogdoeken zijn van een uitstekende kwaliteit, prima voor badkamer, wat klein voor een grote auto maar voor een kleinere ook groot genoeg

• Barones

Super doeken!
    Na jarenlang met veel plezier de raamdoeken te hebben gebruikt, heb ik gisteren een dweil besteld voor mijn laminaat. Eindelijk eens een streeploze vloer. En superschoon! Mijn dweil was veel vuiler dan bij het gebruik van mijn vorige vloerdoeken. Ik raad neweco zeker aan, en geef daarom 5 sterren.

• Mahmut

Allles top

• Margaret
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Fantastische schoonmaakproducten, uitstekende microdoeken en glasdoeken, gebruik voor mijn werk alleen nog maar Neweco, en alles is spik en span.

• Jan
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Geweldige doeken en vooral ook een geweldige service. Alle doeken die ik gekocht heb voldoen aan mijn wensen.
    Bij mijn laatste bestelling ontbrak iets, maar ze hadden ook iets teveel geleverd en dat mocht ik houden en het ontbrekende deel werd meteen nageleverd.

• Wim
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Heb nu ong 1maand setpro wisser super schoonmakker voor mensen als wij die een hondje in huis hebben je schrik van wat de droogwisser oppikt

• Petra
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Was op zoek naar goede handdoeken voor krulhaar en kwam zo op de site. Na de vele reviews een test bestelling gedaan. Zeer tevreden over de kwaliteit van de handdoeken alsook het bestelproces alles ging super vlotjes. Op 2 werkdagen ontvangen in België. Zal zeker nog een bestelling doen.

• Cor
    Review voor Neweco® microvezeldoeken en badtextiel

Heerlijke badjas, fijne stof en goede pasvorm.
    De badjas met kraag is net dat beetje meer, lekker.
    Snel geleverd en ben super tevreden, ook de prijs en service. Top!