NeverLeafs
O.
Top kwaliteit, totaal niet te onderscheiden van een echte!
Paul Van de coevering
Hele mooie kwaliteit! Helemaal naar eigen wens neer te zetten door wat takken te buigen. De snelle levering was ook top!
Hoe beoordeel je NeverLeafs?
Alice
Eergisteren een strelitzia besteld ,en gisteren al binnen !Hij wordt in een grote doos verpakt en binnenin nog met bescherming zodat hij niet beschadigd.Na het uitpakken kun je de plant naar je eigen idee in vorm krijgen.Een goede tip die ik van de klantenservice kreeg is eventueel met een warme doek de bladeren wat in vorm krijgen! ik heb voor de 1.80 cm gekozen en het in een pot gezet met daarop hydrokorrels,net echt!! Ook de klantenservice verdiend een compliment, zeer behulpzaam en attent! Heel blij met de aankoop!
Jamie
Hele mooie strelitzia gekocht, we zijn er heel blij mee. Hebben ook gekeken naar goedkopere alternatieven maar zijn blij dat we voor jullie zijn gegaan, snel geleverd en goede service
Nancy tinkerbel
Niet van echt te onderscheiden deze strelitzia van180cm! Staat prachtig 😍.
Dit is t tweede exemplaar die ik bij neverleafs kocht.Ook het betaalgemak spreekt mij aan.Klantenservice makkelijk te bereiken via chat of email.
Aardige mensen die meedenken en tips geven over de verzorging van de kunstplanten.Dit is mijn favoriete kunstplanten shop,kan niet wachten op kunstbloemen! Zal hier zeker weer kopen ! -
Bob van Zant
Duidelijke website, planten worden snel en netjes geleverd. Kwaliteit van de kunstplanten is prima. 2de keer besteld, naar tevredenheid
lars Van Genechten
Snelle levering !
Mariska
De Strelizia 150 cm op zaterdag besteld, maar kreeg op maandag een mail dat deze niet meer leverbaar was. Zodoende een duurdere optie aangeboden gekregen (Strelizia Nicolai deluxe 165 cm) of de optie om 1 week te wachten. Na wat heen en weer gemaild te hebben, kreeg ik de luxere variant een aantal dagen later thuisgestuurd. Deze bleek bij een stengel en blad beschadigd te zijn. Dit via een mail te kennen gegeven en de dag erop is er een nieuwe plant verzonden. De 'oude' plant mocht ik ook nog houden... Zodoende zeker tevreden met het contact en klantvriendelijkheid!
Melle Van Deurzen
De planten voldoen aan de verwachtingen. Ze waren goed verpakt en waren snel bezorgd.
Rob van Lierop
Direct de volgende dag na bestelling keurig thuis afgeleverd.
De kunstplant is prachtig en niet van echt te onderscheiden. We zijn er heel blij mee! Als je de plant uit de verpakking haalt, is deze makkelijk in de gewenste vorm te schikken. We zijn super tevreden over deze aankoop. -
Mevr. K Verbruggen
Goed en snel professioneel contact. Eerlijk advies en erg servicegericht. Zeer vertrouwenwekkend. Zeker voor herhaling vatbaar!
Steph P
Prachtige bananenplant gekocht. Plant is niet echt te onderscheiden. Zal hier vaker een plant gaan bestellen. Zeer tevreden...
Arthur Sterk
Mooie olijfboom, goede en snelle levering.
Tevreden
Goede levering, planten zien er erg goed uit en goede prijzen. De planten waren netjes verpakt.
Felicia Bouda
In één woord: prachtig en écht nét echt! 😊
Marcel
Mooie kunstplant voor in de showroom, snelle levering!
Leon
Vandaag heb ik mijn Ficus ontvangen van Neverleafs. De plant kwam prima verpakt aan zonder beschadiging. De plant ziet er echt prachtig uit, zeer natuurgetrouw, haast niet van echt te onderscheiden! Ik ben zeer tevreden met deze mooie aankoop en weet zeker dat ik nog wel een paar planten ga bestellen! De kwaliteit is super en dit bedrijf verdient zeker een aanbeveling.
Inge
Hele mooie grote plant, niet van echt te onderscheiden. Snelle reacties op mail en snelle levering. Erg blij mee.
Mw. Beentjes
De levering van de mooie kunt olijfplant was snel. De plant staat te pronken in de gang. Een vraag over de plant voor de levering werd zeer snel beantwoord en afgehandeld. NeverLeafs is zeker aan te raden
Theo Onckels
Mooie plant! Keurig geleverd. Bos is bijna niet van echt te onderscheiden.