Neofollics Hair Technology
Sarah Van der Burg
Snelle levering, volgwnde dag had ik het in huis.
Producten zelf (hele pakket) weet ik tot nu toe na 2 maanden nog niet hoe geweldig het zou werken. Wel verlies ik zeker de helft minder aan haar -
Hamza Ohdour
Zeer tevreden over de producten (shampoo en conditioner)
Hoe beoordeel je Neofollics Hair Technology?
Sherab
Aangenaam schuimende shampoo en scrub. Na 30 dagen gebruik blijft de jeuk aanwezig. Veel en regelmatig bijkomende informatie en aanmoedigingen ontvangen. Ik zet de behandeling verder en kijk uit naar het resultaat.
Kay Langebeeke
Terugbetaling duurt al weken. Retourproces op website is onduidelijk. Product blijkbaar teruggestuurd naar een kantoor van hun in plaats van een apart retouradres (welke ik niet gevonden had op de website). In de tussentijd ongeveer 10 e-mails met reclame gehad.
Antwoord van Neofollics Hair TechnologyBeste Kay,
Bedankt voor het delen van je ervaring. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ondervonden.
We willen graag verduidelijken dat het retourproces wordt uitgelegd op onze website: https://neofollics.com/nl/pages/exchange-of-return, inclusief het specifieke adres waar producten naartoe moeten worden gestuurd. Het lijkt erop dat je pakket naar een verkeerd adres is verzonden, wat heeft geleid tot vertragingen binnen de terugbetaling en meerdere e-mails om de situatie te begrijpen.
We zijn momenteel bezig het pakket terug te halen en zullen de terugbetaling zo snel mogelijk verwerken zodra we het hebben ontvangen.
Onze excuses voor eventuele verwarring en de extra tijd die dit heeft gekost. We waarderen je geduld en doen ons best om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen.
Neofollics Hair Technology -
Anatolii Burkin
💯 perfect 👌
Lijnie Grootenboer
Heel goed product. Ik gebruik de capsules ze helpen !
Wout Van slooten
Veel haar verlies bij gebruik
E
Snelle Levering gebruik het nu al 1 maand en zie duidelijke verschil vooral bij mijn Haarlijn
Mohammad Hanif Barak
Science using your product, I losemore more more hair
Antwoord van Neofollics Hair TechnologyDear Mohammad, Thank you for your feedback. We're sorry to hear about your concerns regarding increased hair shedding.
It's worth noting that when starting certain hair treatments, some users experience a temporary shedding phase. This happens as weaker hairs make way for new, stronger growth. This phase is usually temporary and a normal part of the process.
If you're concerned or unsure about your experience, please don't hesitate to reach out to our customer service team. We're here to support you and can provide tailored advice to help you on your journey.
Best regards,
Team Neofollics -
Emmy
Ik had voortdurend jeuk op mijn hoofd en mijn haar viel enorm uit. In paniek op internet gezocht en daar sprak het verhaal van neofolics mij aan. Ik had rode plekken met wat schilfers op mijn hoofdhuid en dat was te behandelen. De shampoo en masker besteld en 2x per week toegepast.
Nú ongeveer een maand later is de jeuk verdwenen, ziet de huid er rustig uit en alleen nog bij het uitborstelen na het wassen komen er een paar haren los. Eigenlijk weer normaal Ik blijf het nog een tijdje gebruiken. Het voelt aangenaam en het ruikt lekker. -
Gamze Akkanoglu
Geweldig servies
R.
Ik gebruik hun producten zo'n 2 maanden maar zie helaas nog geen effect.
Antwoord van Neofollics Hair TechnologyBeste, Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als je nog geen effect ziet. Het is belangrijk om te weten dat onze producten tijd nodig hebben om hun werk te doen. Resultaten worden meestal zichtbaar na een periode van 90 tot 180 dagen consistent gebruik.
We moedigen je aan om vol te houden en de aanbevolen routine te blijven volgen. Als je specifieke vragen hebt of meer advies wilt, staan we altijd klaar om je te helpen. Samen werken we aan het bereiken van jouw doelen! Met vriendelijke groet, Team Neofollics -
Thomas van der Pol
Levering duurde lang, maar voor de rest prima
Jos Vlek de Coningh
Eweldige service. Product binnen een dag geleverd
Nina Blok
Hele goede ervaring tot nu toe!
Alexander Pijnenburg
snelle levering en product werkt perfect. Had al lange tijd erg last van schilfers en droge huid achter mijn oren als het koud is. Hierdoor had ik ook last van jeuk Met de schampo icm de scalp therapy zijn de schilfers minimaal, de droge huid achter mijn oren volledig weg en de jeuk is ook weg. Kan de producten zeker aanbevelen!
Elizabeth Kerrebijn
Volgens de website zijn er geen bijwerkingen bekend. Ik wordt mega misselijk (braak geregeld) mega jeukende en droge hoofdhuid. Gebruik de pillen en lotion.
Antwoord van Neofollics Hair Technology
Beste Elizabeth,
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je deze klachten ervaart, want dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Hoewel onze producten zorgvuldig zijn samengesteld met veilige ingrediënten en bijwerkingen zeldzaam zijn, kan het voorkomen dat iemand overgevoelig reageert op een specifiek ingrediënt. Misselijkheid en huidreacties, zoals jeuk of droogheid, kunnen in zeldzame gevallen optreden.
We raden je aan om te stoppen met het gebruik van de producten en contact op te nemen met je huisarts om je symptomen te bespreken. Dit helpt om mogelijke oorzaken te identificeren en verdere klachten te voorkomen.
Daarnaast willen we je graag verder helpen om te kijken wat voor jou beter zou werken. Neem gerust contact op met onze klantenservice, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.
Het Neofollics-team
Anke van Beek
neofolics shampoo en conditoner
Jeroen Thijssen
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis.
Jessica
Ik ben heel tevreden over de producten. Ik had een aantal maanden last van heel veel haaruitval. Mijn haaruitval stopte toen begon met de pillen. Na een week zag ik al minder uitval en na 2 weken was het gestopt.