Neofollics Hair Technology

Stimulate hair growth without drugs, without side effects and without harsh chemicals. At Neofollics, our products have been specially developed to optimally care for the hair and to solve hair problems. Without compromising on ease of use.
8,6
Filter 1689 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 928 met beschrijving

Taal

• Duy
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Snelle levering! Superfijne shampoo en lotion. Wel moet ik wennen aan de haargroeitabletten maar ik heb het idee dat mijn haaruitval is veemindert

• Alfonso Puchol
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Tot op heden heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen

Beste Alfonso,

We begrijpen dat het erg frustrerend is dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben het gecontroleerd en zien inderdaad dat het pakket niet is geleverd. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een passende oplossing te bieden. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Neofollics Hair Technology

• Hoe beoordeel je Neofollics Hair Technology?

• majid

fijn product

• Richard
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Top producten en altijd super snelle bezorging

• Pedro
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Ik gebruik de shampoo inmiddels ruim 1 maand, maar de klachten zijn nog niet verdwenen. Wel is er verbetering van de schilferige en jeukende hoofdhuid. Ik ga wel door met deze shampoo en was mijn haar om de dag hiermee.

• P Qin
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Werkte top tegen roos, veel beter dan head and shoulders!

• sylvia goyarts
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Ik zie nog geen resultaat tot nu toe, wel dat mijn haar beter zit na gebruik van de shampoo maar daar kocht ik het niet voor.

Beste Sylvia,

Bedankt voor je feedback! Het is goed om te horen dat je haar beter zit na het gebruik van de shampoo. We begrijpen dat je op zoek bent naar resultaat op het gebied van haargroei en we willen je graag helpen. Houd er rekening mee dat het effect van onze producten wat tijd kan vergen. Voor optimale resultaten is het belangrijk om de producten consistent te blijven gebruiken, meestal na 3 tot 6 maanden.

Als je nog vragen hebt of meer advies wilt, staan we altijd klaar om te helpen. We waarderen je geduld en hopen dat je uiteindelijk de gewenste resultaten zult zien!

• Francis Ponjee
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Tot nu toe zeer tevreden over de producten. Mijn haar (droog haar) was ik eens per week. De shampoo is erg prettig geconcentreerd. Heb er zeer weinig van nodig. Vooral de scalp mask is heel prettig! Na het gebruik van de producten voel ik mijn hoofdhuid als het ware ademen. Op de plekken waar ik flinke haaruitval had ontwaar ik reeds minmaal resultaat.Maar ik besef dat dit tijd nodig heeft.

• Patrick de G
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Het product valt heel erg tegen, en doet niet wat het beloofd

Beste Patrick,

Jammer om te horen dat je ervaring met ons product niet is wat je had verwacht. We waarderen je feedback enorm, omdat dit ons helpt te verbeteren.

Om je beter te kunnen helpen, kun je ons meer details geven over je ervaring en welk product je hebt gebruikt? Het is ook handig om te weten hoe lang je het al gebruikt. Houd er rekening mee dat haargroei of baardgroei een geleidelijk proces is en dat resultaten per persoon kunnen verschillen.

Als je wilt, staat ons team klaar om je te helpen via klantenservice@neofollics.com. We begeleiden je graag om de beste resultaten te behalen.

• Ingrid
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Deze producten werken echt!

• Patricia
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Heel snelle service, zeer tevreden

• Michaëla
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

De haaruitval is binnen paar weken gestopt en nu wacht ik op verbetering van de haar kwaliteit

• Tariq Toerab
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Snel bezorgd. Product werk goed.

• Anoniem

Snel, goed product 🍀

• Tugrul Cirakoglu

Good results so far.

• Mohammad Zanjani
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

ik gebruik het product nu meer dan 1 maand, ik zie geen grote verschiel, ik ga verder gebruiken tot 3 mand zoal het aangeraaden is.

Beste Mohammad,

Bedankt voor je review en voor de tijd die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We weten dat resultaten tijd kunnen kosten en waarderen het dat je het product blijft gebruiken volgens de aanbevelingen. Onthoud dat de resultaten per persoon kunnen variëren, maar consistentie en correct gebruik van onze producten zijn de sleutel tot succes.

Als je vragen hebt of meer advies nodig hebt tijdens je behandeling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn hier om je te helpen met alles wat je nodig hebt.

• Dave
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Zeer snelle verzending en erg goede producten

• Malyn Eikenaar

Prima service

• Ria Jamers
    Geverifieerde klant van Neofollics Hair Technology

Goede uitleg. Snelle levering.

• An Ella

Tevreden