Natuurverfwebshop
De natuurverf die wij aanbieden is biologisch afbreekbaar en past daarom in de ecologische kringloop. Een voorbeeld van een natuurverf is de Allbäck lijnolieverf die wij in ons assortiment hebben.
Natuurverf is veilig voor onze gezondheid, en kan om deze reden zelfs door zwangere vrouwen gebruikt worden. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft over onze ecologische verf.
Rob Griffioen
Zeer tevreden over het geleverde product. Gewoon goede correcte service.
Edwin de Groot
Proces ging prima en mooie producten.
Hoe beoordeel je Natuurverfwebshop?
Nikki Casier
Er was iets misgelopen met de verzending maar vlot contact gehad en onmiddellijk opgelost. Aanrader
Walter in ‘t Veld
Snelle levering, werkt goed en geen stank in huis! Het enige minpunt, er zaten verfvellen in na het roeren, waarschijnlijk komt dit van de binnenwand van het busje, het lijkt of daar lak opzit en dat lijkt mij niet handig met een afbijtmiddel.
Mieneke Vaas
Fijn als er een makkelijke manier is om bij het klussen materiaal te kunnen bestellen die minder impact hebben op het milieu!
PGovers
Heel fijn meegedacht en goede service!
Hélène
Bestelling vlot geleverd
John Meijers
Super snelle levering.product voldoen zeer aan de verwachtingen
Thomas
Goede winkel met hoogwaardige producten. De blogs op de site geven ook veel inhoudelijk informatie
Steven Verloop
Mooie producten van Allback. Snel geleverd en degelijk verpakt.
Stefan
Fijne verf en bij eerdere vragen heb ik goed advies gekregen.
scvgr
Heel snel verzonden, fijn product
Bri
Engelengeduld en snelle correcte levering
Frank
Moest bijna 1 week wachten op de bestelling, dat vind ik wel een aandachspunt.
Léon
Mooie prijzen en de service gaat boven alle verwachtingen!
Walter de Boer
Goede service, snelle levering en prima product, vriendelijke mensen
Sanne
Mooie producten overzichtelijke webshop en mijn bestelling werd snel en netjes bezorgd
Anoniem
Wat een kennis hebben ze hier. Super advies. Veel verven hebben net even andere aandacht nodig, maar daarna krijg je fantastisch resultaat, en jarenlange bescherming van je huis. Ik heb Allback lijnolie verf gekocht voor de kozijnen, die breng ik nu met een doekje aan, heel dun, werkt als een gek.
Tim van der Horst
Goede prijs, goed product en goed advies.
Robert Brink
Netjes en snel geleverd!