Natuurlijk Presteren
Marsha Gritters Doublet
Binnen 24u binnen perfect!
Esh Hortensius
Snelle service
Hoe beoordeel je Natuurlijk Presteren?
Désirée
Goed product, goede service.
Karel
p. baars
Goede levering , was goed afgehandeld zat een werkdag tussen, goed geinformeerd over de status van de bestelling
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo p. Baars, dank voor je fijne review! Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze levering! We wensen je voor nu een hele fijne dag toe! 😁🌿
Fiona Steensma
Ik heb het product nog niet uitgeprobeerd maar alles ziet er erg aantrekkelijk uit en met zeer snelle levering. Ik heb hier goed vertrouwen in.
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Fiona, dank voor je review. Goed om te zien dat onze supplementen zo snel bij je geleverd zijn. We hebben er daarbij alle vertrouwen in dat deze het gewenste effect voor je hebben! Laat het ons maar even weten hoe het je bevalt. We zin benieuwd!😁🌿
Wendeline
Lekker snel binnen en de eerste nacht er heerlijk op geslapen
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Wendeline, wat fijn om te zien dat onze supplementen snel geleverd zijn en daarbij het gewenste effect hebben. Super! We danken je voor je fijne review en wensen je veel goeds toe met de supplementen! 😁🌿
Richard
Snelle levering, forse prijs.
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Richard, wat fijn om te lezen dat je te spreken bent over onze snelle levering! Mocht je de prijs aan de hoge kant vinden, houd dan de mailbox goed in de gaten! We hebben namelijk maandelijks kortingsacties! Deze worden via de mail medegedeeld!😁🌿
Wim Elyn
+++++
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Wim, dank voor je positieve review van onze weshop! 😁🌿
Carron van der Mark
Kreeg iets wat ik niet besteld heb maar toch betaald.
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Mark, we hebben na contact direct een nieuwe zending voor je aangemaakt. Hopelijk stemt deze oplossing je naar tevreden. Het verkeerd ontvangen zakje mag je houden, ter compensatie voor het ongemak dat je hebt ervaren. We wensen je voor nu een hele fijne avond en danken je voor je review! 😁🌿
Loes Vrooman
Ben al een hele poos klant en nu ontbrak mijn adres? Heeft 24 dagen geduurd voor de levering
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Loes, dank voor je review en wat vervelend dat je zolang op je bestelling hebt moeten wachten. We sturen echter het pakketje naar het laatst ingevoerde adres, en in dit geval kregen we hier een foutmelding, aangezien deze onjuist was ingevoerd. Het kan namelijk zo zijn dat je bijvoorbeeld verhuisd bent, daarom voeren we zelf geen adressen in, maar doen we altijd even navraag bij de klant. Hopelijk heb je hier begrip voor. We vinden het jammer dat je ons nu een ster geeft en hopen dat je dit in de toekomst nog eens wil herzien! We wensen je voor nu een hele fijne avond!
Madeleine van Mourik
Snelle reactie en levering
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Madeleine, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze reactie en levering. Super! Dank voor je fijne feedback en veel goeds toegewenst! 😁🌿
Henk Stubbe
Deze natuur pillen helpen echt om toch redelijk snel in slaap vallen
Of toch rustig te worden om in slaap te vallen
Ik heb PTSS dus heel onrustig in mijn hoofd, maar dit middel helpt net zo goed als mijn zware middel Temazepan
Je moet wel ongeveer drie kwartier van te voren innemen
Ik heb net vijf zakjes gekocht volgens aanbieding
Dus kan weer een tijdje verderAntwoord van Natuurlijk PresterenHallo Henk, wat fijn om te lezen dat je baat hebt bij ons slaapsupplement en dat je de problemen op een natuurlijke manier kan aanpakken! We wensen je voor nu een hele fijne avond toe en wensen je het allerbeste toe! 😁🌿
Ingrid
Echt fijne service, ze proberen je altijd tegemoet te komen! Goede producten zonder onnodige vulling stoffen
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Ingrid, wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service. Hier streven we immers naar, dus goed om te zien dat het gewaardeerd wordt! Dank voor je review en heel veel goeds toegewenst! 😁🌿
H.E Wetzel
Zeker niet het beloofde 24 uurs bezorging.!
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo H.E Wetzel, afgelopen weken is het heel erg druk geweest i.v.m. de Blackfiriday en Sinterklaasdrukte, hiervoor hebben vele zendingen vetragingen opgelopen. Onze excuses hiervoor! Mocht je in de toekomst nog eens bestellen, zullen we het normaliter "gewoon" de volgende dag bij je bezorgen. Hopende op je begrip..! Voor nu wensen we je een hele fijne avond toe! 😁🌿
Sylvia Groothuis
Zeer snel geleverd
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Sylvia, wat fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze snelle levering. Super! Dank voor de fijne review en veel goeds toegewenst met de supplementen! 😁🌿
A
Communicatie perfect
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Abid, wat fijn om te zien dat je zo te spreken bent over onze communicatie. Super! Dank voor je fijne review en veel goeds toegewenst met de supplementen! 😁🌿
Ulla
Snelle levering, goed verpakt. Heb multivitamine besteld, hoe het werkt zal ik later schrijven,
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Ulla, wat goed om te zien dat je zo te spreken bent over onze levering en verpakking. We hebben er daarbij alle vertrouwen in dat de supplementen tevens het juiste effect zullen hebben. Houd ons hiervoor op de hoogte! We wensen je voor nu heel veel goeds toe! 😁🌿
I.M.A.
Bestelling werd 2 dagen later bezorgd door DHL dus vrij snel. Pakje werd wel gewoon buiten op de grond gezet maar dat ligt aan DHL. Ontving een leuk welkomstmailtje van Natuurlijk Presteren.
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo I.M.A., wat vervelend om te horen! We gaan direct even contact opnemen met DHL en intern met hen bespreken hoe dit in de toekomst kunnen voorkomen. We danken je voor nu voor de fijne review en wensen je heel veel goeds toe! 😁🌿
Jeffrey Rozeboom
De belofte was vandaag besteld, morgen in huis. Heb vrijdagmiddag besteld, krijg het zondag (vandaag) pas binnen. Product heb ik nog geen mening over.
Antwoord van Natuurlijk PresterenHallo Jeffrey, in het weekend kan het voorkomen dat er een vertraging ontstaat, en dat het pakketje een dag later verzonden wordt. Er werken namelijk minder koeriers in het weekend. We hopen hiervoor op je begrip.. Voor nu wensen we je heel veel goeds toe met de supplementen en een hele fijne dag!