Natuurlijk Bloemen
Heb je een vraag, of zoek je iets speciaals? We staan klaar om je verder te helpen.
Bloemen | Droogbloemen | Planten | Vazen | Styling | Kantoorbeplanting | Trouwen | Afscheid
Lieke
Ontzettend blij met het zijden bloemenboeket magical color. Via de chat soepel contact over de bestelling, de verzending was binnen een dag en alles zorgvuldig verpakt.
Als het boeket op tafel staat dan vergeet je bijna dat ze van zijden zijn! De kleuren zijn levendiger dan verwacht en de bloemen van het boeket passen erg goed bij elkaar. Erg blij mee. Krijg er ook complimenten over van vrienden en familie. Juist de uitstraling van een echt plukboeket is mooi. Absoluut een aanrader.
Jaco
Was prima geleverd, met mooie bos bloemen. Echter had de bezorger blijkbaar onderweg zitten roken. Er hing een enorme rooklucht aan de bloemen. Enorm jammer!!!
Hoe beoordeel je Natuurlijk Bloemen?
Petra de Brie
Zag er uit zoals op het plaatje
L.N. van Breda
Goede kwaliteit bloemen en snelle levering.
Nanda Schumacher
Volgens wens geleverd.
Joke Van t hof
Was goed verpakt en bezorgd en mooi
J. Breedijk
Bestel altijd per email. Bij voorkeur Vestiging Tournoysveld Woerden.
Noor
Prima levertijd en netjes verpakt. Boeket ziet er prachtig uit in de vaas!
Eline
Heel tevreden. Is exact als op de foto.
Hele mooie kleuren, en een vol boeket. Top! -
Jutta
Pampas
Ashley
Ben goed geholpen aan de telefoon, bos droogbloemen zijn netjes verpakt. En ze staan prachtig, echt heel blij mee!
Katja
Snel geleverd. Goed verpakt en erg blij mee. Exact zoals weergegeven op de foto’s. Een aanrader!
Floris
Blij met het ontvangen boeket. Mooi vol, kleurrijk en stevig! Degene aan wie ik het cadeau heb gedaan was er erg blij mee. Verder verzending zoals aangegeven en netjes verpakt.
Esther van hoof
Super tevreden met mijn ontvangen boeket en vaas. Het boeket is snel geleverd, heeft mooie bloemen en was perfect geschikt voor de vaas.