Natural Cosy Kids

Natural Cosy Kids

Ontdek de allerbeste producten om te verbinden met je kindje. Van buideltops tot wollen kleertjes of Warmtemaantjes om je kindje zich comfortabel en warm te laten voelen. Van natuurlijke verzorgingsproducten tot (prenten)boeken. Alle producten worden met de hand gemaakt of met zorg uitgekozen.
9,8

• Fleur
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Mooie producten (warmte maantje) en snelle communicatie per e-mail.

• Bianca
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Ziet er super uit! Is een kraam cadeautje voor over een tijdje dus nog niet getest maar alle vertrouwen dat het goed zit. Communicatie was ook zeer prettig. Dank voor dit mooie product

• Hoe beoordeel je Natural Cosy Kids?

• Line K
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Tevreden met mijn aankoop.

• Noor
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Mooie artikelen en goede service.

• Tinie de Goede
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Bestelling kwam heel mooi op tijd en was precies wat ik had verwacht...geweldig...mijn lieve kleinzoon heeft baat bij het mooie warmte maantje

• Danny

Beste,
    Post.nl zegt mijn bestelling te leveren op zaterdag en krijgen deze pas woendags . Vind ik niet gepast

Antwoord van Natural Cosy Kids

Hallo Danny, wat jammer dat u een negatieve review geeft voor iets dat buiten mijn macht ligt. U heeft op vrijdag een bestelling geplaatst. Ik verzend binnen 1-3 (werk)dagen maar uw bestelling is dezelfde dag nog verzonden. PostNL mag tegenwoordig 48 uur doen over het leveren van een pakketje. Dat zou dan zondag zijn. Maar aangezien op zondag en maandag niks geleverd wordt kunt u morgen (dinsdag) uw pakketje hoogstwaarschijnlijk verwachten. Dit valt zelfs nog binnen de marges van mijn verzenddagen. Dus 1 ster voor een levering binnen 24 uur is hier niet op zijn plaats. Ik hoop dat u uw bestelling morgen in huis hebt en heel veel warmte en gemak mag ervaren van het Warmtemaantje 🤎.

• Hanneke
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Snelle levering, goed verpakt, mooi product

• Debbie Holster

Top snelle levering

• Colette Kusters

Snelle levering, mooi product

• Lammie Van der Meulen
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Super snelle levering. Prachtig product en met zorg verpakt.

• Jacqueline Ivens
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Duidelijke website, mooie producten en supersnelle levering

• Caroline

Mooi product!

• Nienke
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Mooi geleverd, goed verpakt met een lief kaartje erbij. Ik kon zien dat er aandacht is besteed aan de producten en het verpakken. Ook fijn dat er oog is voor ecologie. Het pakketje paste door de brievenbus, dat was extra fijn. Aanrader!

• Sharon
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Goede klantenservice die snel en duidelijk reageert. Mooie kwaliteit buideltop en een snelle levering.

• Marlanda Blaauw
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Snelle levering, mooie kwaliteit!

• Jack Lange de

Goed hoor

• Rosa
    Geverifieerde klant van Natural Cosy Kids

Netjes ingepakt, goede betrouwbare levering :)

• Katten zijn super cute #fy #fyp
    Review voor Natural Cosy Kids

Kitty catty jippie is echt cutiepetutie #fy #fyp #canrelate #kittylove #lovemycittycatty #kittycat #jippielove

• Ellen
    Review voor Natural Cosy Kids

Super fijne producten, mijn kinderen kunnen niet meer zonder de warmtemaantjes 🧡

• Ankie
    Review voor Natural Cosy Kids

Blij met mijn bestelling, werd de volgende dag al geleverd.