NasoMed
Afke
Heel blij met de snelle levering van de neilmed producten.
Antwoord van NasoMedGraag gedaan Afke! Dank voor je review :-)
Bruno
NeilMed besteld 9 oktober omdat jongste zoon het dringend nodig heeft (levertermijn website 2 à 3 werkdagen), vrijdag 18/10 nog steeds niet ontvangen. Mails blijven onbeantwoord.
Antwoord van NasoMedDag Bruno, jammer dat je zo'n review achter laat. Je hebt op woe 9 oktober 19.22 uur. De volgende dag hebben we je pakket verzonden, hiervan heb je een bevestiging ontvangen. Op dinsdag 15 oktober stuur je ons een mail op een oud mailadres van neilmed nederland. Op do 17 oktober mail je naar het goede adres. Vervolgens sturen we het pakketje naar je toe dat je op 22 oktober hebt ontvangen. Dit lijkt lang, maar daar zit een weekend tussen. Omdat de verzending naar BelgiË gaat, gaan er een paar dagen overheen. Helaas gaat er wel eens wat mis, in dit geval al direct bij het inscannen bij DHL. Wij kunnen helaas niet iedere verzending volgen. Ondanks dat het spoed is, reageer je een week later en per email. In de mails en op onze website staat ons telefoonnummer voor spoedgevallen. Jammer dat je ons niet hebt gebeld of geappt, dan hadden we het direct voor je op kunnen pakken en je zoontje snel kunnen helpen.
Hoe beoordeel je NasoMed?
Danny Heijl
Snelle levering, goede verpakking.
Antwoord van NasoMedDankjewel Danny voor je review. Dat horen we graag
Jackie
Snelle levering. De enige winkel die deze producten levert in Nederland. In de meeste middelen om neus van binnen te verzachten zitten vreemd genoeg agressieve ingrediënten, gelukkig is dit niet het geval bij Nasomed!1 ster eraf voor de verpakkingen van veel te veel papier per doosje spray (compleet onnodig boekwerk). Dat komt overigens door de fabrikant, niet door Nasomed NL.
Antwoord van NasoMedHoi Jackie, dankjewel voor je review. Dat is inderdaad ons sterke punt: geen rommel in onze producten, geen rommel in je neus. Goede neuszorg is belangrijk :-)
Chris Vennik
Snelle levering en goedkoper dan via bol.com
Antwoord van NasoMedHoi Chris, dankjewel voor je duidelijke review.
Alexandra Van de Laar
Hij zou goed moeten sprayen maar ik krijg het niet voor elkaar. Hierdoor verspeel ik veel wondspray.
Antwoord van NasoMedBeste Alexandra, heel vervelend dat je problemen ervaart met de wondspray. Dit product werkt normaal gesproken goed. We hebben direct op 20 augustus een mail gestuurd met een paar vragen en de opmerking dat je gewoon garantie hebt op dit product en dat we graag willen dat je tevreden bent. Zou je even op die mail willen reageren, dan kunnen we dit verder voor je afhandelen. Dankjewel.
Marit Versteeg
Goede en snelle service!
Antwoord van NasoMedGraag gedaan!
Herm
Snelle levering en altijd blij met het spoelzout
Antwoord van NasoMedSuper om te horen Herm. Thanks.
Randy Orr
Great customer service and a great product. I have used NasaMist for years in the USA and was happy to find a reliable source for it now that I live in Holland.
Antwoord van NasoMedHi Randy, great you live now in our nice country ;-) We are happy to welcome you as our customer and to serve at the best we can.
Randy Orr
I was glad to find my favorite nasal spray in The Netherlands.
Antwoord van NasoMedThanks Randy. We are happy to help you!
Danny Heijl
Snelle levering en perfect verpakt
Antwoord van NasoMedGraag gedaan Danny. We besteden zorg aan onze producten, en de verpakking maakt door onderdeel vanuit. Zodat je het netjes ontvangt en gelijk kan gebruiken. Dankjewel voor je review!
Mariana
Both products available, great service, delivered immediately. I am very satisfied! Thank you!
Antwoord van NasoMedThank you very much for the 5 star rating and your opinion about our products and service. Great!
Martin
Correcte en snelle levering
Antwoord van NasoMedFijn dat je via deze review laat weten dat alles goed gaat :-). Thanks!
Alexandra53
Had mijn bestelling de volgende dag al in h
Antwoord van NasoMedMooi Alexandra, dat is de bedoeling :-)
Kurt Alexander
snelle aflevering en product voldoet aan omschrijving
Antwoord van NasoMedDankjewel Kurt voor je 5* review. Mooi dat alles naar verwachting is :-)
Marja Grolman
Veel betere optie, dan gewone neusspray!
Antwoord van NasoMedDankjewel voor je review Marja. Dat is precies wat KNO-artsen ook zeggen :-) Thanks
NM
Super tevreden.
Antwoord van NasoMedGeweldig NM. Goed om te lezen :-)
N. Probst
Prima prijs, goede service, snelle levering. Maar belangrijkste , goede producten !!!
Antwoord van NasoMedHartelijk dank voor je review. We zijn blij te horen dat alles naar wens is, en inderdaad dat onze producten goed helpen :-). Thanks!
A.H. van den Handel
goede service alleen moeilijk de account in te vullen zijn weer wat veranderingen aangevuld waardoor de oude situatie niet het zelfde is c.a. 20 min. mee bezig geweest sorry.
Antwoord van NasoMedDankuwel dat u als trouwe klant bij NeilMed Nederland nu weer heeft besteld op de nieuwe website met de nieuwe naam nasomed.eu. Onze excuses dat u hinder heeft ervaren van de overgang naar de nieuwe website. We hebben even contact gehad en alles lijkt voor alsnog geregeld te zijn. Mocht u nog tegen iets aanlopen dan hoor ik het graag ,want we willen graag dat alles soepel en makkelijk verloopt.
Elaine V C
Besteld. De volgende dag was het pakje er. En een lekkere korting gekregen ook. 👍😘
Antwoord van NasoMedHa Elaine, goed om te horen dat alles soepeltjes verliep. Daar doen we ons best voor, zodat je de volgende dag je pakketje in huis hebt :-) Ja, mooi he, die kortingsactie. Omdat we sinds 1 februari veranderd zijn van naam. NeilMed Nederland heet voortaan NasoMed. Onze trouwe nieuwsbrieflezers hebben een loyalty korting gekregen :-). Enjoy!