Napoleonbestek.nl
Is Napoleonbestek.nl veilig? Lees hier de beoordelingen van klanten, bekijk de contactgegevens van de webshop & kijk of ze legitiem zijn.
Ien Peters
In plaats van 2 botermesjes ivoor zonder parelmoer, kreeg ik er 2 mèt parelmoer.
Addy
Snel geleverd, goed verpakt. Prachtig bestek
Antwoord van Napoleonbestek.nlBedankt voor je review Addy! Leuk dat je weer bij ons hebt besteld en je blauwe bestek hebt kunnen aanvullen. Fijn te lezen dat je tevreden bent.
Hoe beoordeel je Napoleonbestek.nl?
Heather Leigh
They are wonderfull will definatly be getting more just love them
Antwoord van Napoleonbestek.nlThanks Heather! Nice to read that you love our cutlery and will come back.
Edith Braspenning
Antwoord van Napoleonbestek.nlBedankt Edith. Leuk dat je weer bij ons hebt besteld en je blauwe bestek hebt uitgebreid!
Carla Kramer
Ik had een mailtje van Napoleon bestek gekregen dat er weer messen beschikbaar zijn. Meteen op de website gekeken, bleek er nog maar één te zijn! Ik wil er veel meer
Antwoord van Napoleonbestek.nlBeste Carla, Dank voor je feedback. Ik begrijp dat dit erg vervelend is. Het komt voor dat als producten niet meer op voorraad zijn en er bijvoorbeeld 1 mes retour wordt gestuurd en weer in de voorraad komt, u deze notificatie krijgt toegestuurd. Ik begrijp dat het teleurstellend is als u meerdere messen wilt bestellen. Op dit moment is er overigens voldoende op voorraad. Ik hoop wel dat u tevreden bent met het bestek en onze service.
Caroline Bais
Iedere keer weer een cadeautje jullie pakje te ontvangen. Prachtige kleur van het bestek en een toepasselijk cadeautje
Antwoord van Napoleonbestek.nlWat ontzettend leuk om te lezen Caroline! Wij vinden het elke keer weer een cadeautje om te horen dat klanten tevreden zijn met onze service en bestek. Leuk dat je het gekleurde bestek weer hebt kunnen uitbreiden met lichtblauw. Tot een volgende keer weer.
Jonilla
Geweldige service, prachtig ingepakt!
Ik hou van dit bestek, past overal bijAntwoord van Napoleonbestek.nlWat fijn te horen dat je tevreden bent Jonilla. Leuk dat je weer bij ons hebt besteld en je transparante bestek weer hebt kunnen uitbreiden! Tot een volgende keer.
Isabelle Mühlbauer
Qualitativ hochwertige Ware, sehr zuvorkommender Kundenservice. Uneingeschränkt zu empfehlen!
Antwoord van Napoleonbestek.nl"Was für eine tolle Bewertung, Isabelle! Das macht uns richtig froh. Ich hoffe, dass Ihnen der Lasagneheber gut gefällt."
Wim Bos
Prachtige lepel voor een vriendelijke prijs. Wegens langere levertijd dan normaal kreeg ik een even mooi botermesje cadeau. Ik had geen moeite met een paar dagen langer wachten, maar deze service is echt super! Heb ze nog telefonisch hartelijk bedankt voor deze attentie. Kortom: vijf sterren!
Antwoord van Napoleonbestek.nlWat ontzettend leuk om te horen Wim! Ik hoop dat de soeplepel in de smaak valt.
Armgard von Bonin
Schnell und sehr schön verpackt!
Antwoord van Napoleonbestek.nlVielen dank Armgrad!
Corine Manuel
Keurig verpakt, vlgs afspraak verzonden, mooi bestek! Zeer tevreden
Antwoord van Napoleonbestek.nlBedankt Corine. Leuk dat je weer bij ons hebt besteld. Altijd leuk te horen dat klanten tevreden zijn! Veel plezier met het visbestek.
Monique S.
Goede service, mooie kwaliteit.
Antwoord van Napoleonbestek.nlBedankt voor je 5-sterren Monique. Veel plezier met het tapas bestek!
Berry Wiersum
Goede service, leuk product, gaat wel te snel kapot
Antwoord van Napoleonbestek.nlDank voor je review Berry en fijn dat je ondanks het feit dat je aangeeft dat het bestek snel kapot gaat, toch 4 sterren hebt gegeven. Het bestek bestaat nu eenmaal uit 2 delen omdat het handvat van ander materiaal gemaakt is. Het bestek is daardoor altijd meer kwetsbaar dan bestek dat uit 1 metalen deel bestaat. Toch kun je breuken voorkomen en jarenlang genieten van dit mooie bestek. Op onze website geven wij veel tips voor de vaatwasser en het onderhoud. Twijfel je? Was het bestek dan met de hand.
J
Good service and very well packaged :)
Antwoord van Napoleonbestek.nlThanks for your Review J. Enjoy your pasta cutlery set!
Maretta Bos-CRC
Zeker goede levering en zeer tevreden over het product
Antwoord van Napoleonbestek.nlWat fijn om te horen Maretta! Geniet van het groene bestek!
Yasuhiro Wakamatsu
Prompt shipment, adequate tracking information and quality of product!
Antwoord van Napoleonbestek.nlThank you very much, Yasuhiro! Always great to hear that customers are satisfied about our products and services!
Annet Cranendonk
Snelle levering, dat was fijn!
Antwoord van Napoleonbestek.nlGoed te horen Annet en bedankt voor de 5 sterren!
Judith Rose Bieling
Passt zu meinem Besteck, könnte für eine kleine Kuchengabel etwas preiswerter sein.
Antwoord van Napoleonbestek.nlSchön zu hören, dass das Besteck gefällt.
Andrea
Sehr schöne Kuchengabeln, da ich die Komplette Bestecke schon habe, bin ich sehr zufrieden! Werde wahrscheinlich weitere Teile bestellen.
Antwoord van Napoleonbestek.nlWie schön zu hören, dass Sie so zufrieden sind und erneut bei uns bestellt haben, Andrea!
Terese
Handvat van dit lepeltje is dun, dunner dan de lepels die ik had van 14,5 cm.
Antwoord van Napoleonbestek.nlBedankt voor je review Terese. Sinds wij actief zijn (2013) is er geen wijziging geweest in het formaat. Heb je wel de goede maat lepeltjes besteld of gekregen? Mocht dit niet het geval zijn, neem gerust even contact met ons op.