Nanocoating.nl

Nanocoating.nl

Op NanoCoating.nl bestel jij veilig en snel de beste nano coatings online. Nano coating kopen kan betekenen dat je in een oerwoud van producten de juiste keuze moet maken. Wij helpen jou bij NanoCoating.nl met de beste nano coating voor jouw wensen. Veilig betalen met iDeal of creditcard en vervolgens geleverd met PostNL kan jij er vanuit gaan dat jij op tijd jouw klus kan klaren.
8,4
  • Petra de Wolf
    Review voor Nanocoating.nl

Klantenservice is niet goed. Ik heb 2 x gebeld tijdens de openingstijden van de klantenservice. Krijg een bandje dat er op dat moment geen medewerker is die mij te woord kan staan en dat ze altijd bereikbaar zijn via info@nanocoating.nl. Dus mail gestuurd met mijn vragen. Automatisch antwoord ontvangen dat het druk is en ze binnen twee werkdagen antwoorden. Verder geen antwoord ontvangen. Tien dagen later een herinnering gestuurd. Hetzelfde automatische antwoord ontvangen. Nu inmiddels 14 dagen na de reminder. Nog steeds geen antwoord… Product werkt na een maand nog goed waterafstotend. Is wel heeeel geel van kleur.