Namture
Chally
Mooie artikelen en snelle levering
Suzanne van Dishoeck
Het hout van de snijplak ziet er mooi uit.
Hoe beoordeel je Namture?
Hans Sloetjes
Leveriing vlgs afspraak
W.
Voor mijn bestelling heb ik via app contact gehad met Namture. Er werd (zelfs middenin het weekend) snel en vriendelijk gereageerd. Ondanks de decemberdrukte waren mijn nieuwe bamboe snijplanken goed verpakt snel in huis. De snijplanken zien er heel mooi uit en lijken van goede kwaliteit.
Maarten de Jonge
Snellenlevering, zo in huis!
Meliha Cingi
Hele snelle bezorging en product is van top kwaliteit!
Erwin
prachtig product
Monique
Heel happy met mijn mooie kokosnoot kaarsenhouder! Goed verpakt en snel geleverd.
Nico Oomen
Prachtig cadeau. En het verhaal erachter moet je echt lezen op hun website. Zo mooi hoe deze heren een verschil maken in de wereld! Top!
Antwoord van NamtureBeste Nico,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de review en fijn te lezen dat het een mooi cadeau is! Wij wensen u veel plezier met onze producten.
Marinus van Namture -
Manon D
Snel geleverd. Mooi product snijplanken, heel erg tevreden.
C. B. M. -Lam
Prachtige, stevige snijplanken. Ik ben er blij mee. Een sieraad in mijn keuken.
Antwoord van NamtureBeste,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review met beschrijving! Wij wensen u veel plezier met onze producten!
Marinus van Namture -
Anja Kouwenhoven
Prachtig mooi duurzaam produkt!
Netjes verpakt en keurig op tijd geleverd -
MGR
Duurzame productie, maatschappelijk verantwoord. Snelle levering van, goed verpakte, snijplanken van hoge kwaliteit.
Sandra
Fijne kaarsen, goede verzending.
Leonie
Mooie producten met een mooi verhaal.
Ik ben heel blij met de producten van Namture! De Acacia snijplanken zijn niet alleen fijn en handig in gebruik maar staan ook nog eens prachtig in de keuken met de mooie bijgeleverde houder. -
Ringo Content
Verzending ging in het begin helaas mis waardoor het later kwam dan de volgende werkdag, maar na een mailtje hierover hebben ze 2 gratis producten toegevoegd aan mijn order. Zeer goede oplossing en enorm blij met de producten!
Kirsten
Snelle levering en heel erg mooi verpakt.
Laura
Ik heb de snijplanken heel snel binnen gekregen en ze zijn prachtig verpakt in een mooie giftbox. Super nice gedaan! Erg mooie dikke planken die stevig in de houder staan. Bedankt Namture voor de mooie spullen!
Martin van der Cozijne
Kaars ruikt heerlijk, gaat lang mee en leuk om her te gebruiken als plantenbakje
Laurens
Goede service, mooie en lang werkende kaars