Namens Mij
Karina Smedts
Na telefonisch contact precies uit kunnen leggen wat ik bedoelde, voorbeeld via app gekregen! De plank is precies geworden zoals ik bedoelde, super!!!!
Tineke van Dongen Hummel
Supermooi geworden! Snelle levering en mooie prijs
Hoe beoordeel je Namens Mij?
Nelly
Een Top service !
Marleenvangompel van
Fantastisch geholpen. Super kwaliteit en heel snel verzonden! Ik ga zeker in de toekomst nog eens bij jullie bestellen.
Michelle
Eindelijk een mooie kwaliteit snijplank gevonden om cadeau te geven. Echt aanrader!!!
Tessa Pieterse
Zeer tevreden
Mats
Ge-wel-dig!
Is er heel mooi uitgekomen, en had een dringende vraag mbt een fout een mijn eigen kant, en die is echt direct opgelost! -
Gillian Hof
Een prachig wenskaart en erg snel geleverd ! Helemaal top
J
Super goede, snelle service! Fijn proces om via de website te bestellen, en eventuele verduidelijkingen na het bestellen zijn ook geen probleem. Fijne whatsapp service en mailcontact. Tot slot is de gepersonaliseerde plank ontzettend mooi geworden!
Janet Hanja
Website goed overzichtelijk. Keuze genoeg. Ik heb een borrelplank met foto besteld het resultaat is mooi geworden. Dus de moeite waard.
cher
Wat een super snelle levering, ondanks de drukte van Sint en Kerst was de gepersonaliseerde borrelplank binnen al na 2 werkdagen thuisbezorgd.
Lisette
Houten kersthanger met naam.
Ria Smits
Mooi product alles snel nageleverd helemaal top
Debbie Arts
Snelle service, mooi product, goede bereikbaarheid!
Gilbert
Handgemaakte tapasplank is mooi afgewerkt
Josephine Top
Hapjesplank met foto
Milou
Snelle service, leuke producten en snelle levering
Mark
Monique Van Engelen
Goede service en een mooie prijs
NB
Mooie en goede kwaliteit