Namens Mij
Trees
Snelle levering. Mooi product zeer tevreden
Cécile Helmink
Hele goede en snelle service en ben erg tevreden. Mooi persoonlijk cadeau.
Hoe beoordeel je Namens Mij?
Linda
Uniek cadeau snel in huis goede service!
Gerrie van Kessel
Mooie tapasplank,snelle service.
Theo
Onvoorstelbaar snel s' morgens besteld en in de middag al geleverd.
judith legters
Erg mooi !
Klas
Snelle levering! Eindresultaat is prachtig geworden.
Fam. Dollbaum
rens Claassen
Goede Snelle service.
Robert Vugteveen
Snelle service, cadeautje is geweldig ontvangen!
Dorsa
Voor een kraamvisite bestelde ik een gepersonaliseerde slabber. De naam op de slabber was echter niet zichtbaar. Ik heb eerst paar keer telefonisch contact opgenomen om dit kenbaar te maken, helaas kreeg ik niemand te pakken. Vervolgens kreeg ik geruime tijd later via Whatsapp te horen dat gepersonaliseerde items niet retour kunnen. Via Whatsapp heb ik toen een video gestuurd van het slabbertje waarin duidelijk is te zien dat er geen naam op zichtbaar is. Toen kreeg ik te horen, dat ik het product toch wel w retour kan sturen omdat uit de video blijkt er inderdaad een productiefout is gemaakt. Erg vervelend. Op het moment dat ik eindelijk reactie kreeg was ik allang op kraamvisite geweest en was het dus veel te laat. Kortom: slechte service, er wordt absoluut niet met je meegedacht.
AB
Twee planken besteld.
De bestelling was een dag later al verwerkt en verzonden. Heel fijn!
We hebben een logo in planken laten graveren.. uiteraard waren op het voorbeeld kleine letters goed te lezen, maar in werkelijkheid viel dit tegen. Begrijpelijk dat het minder scherp in hout is als op papier, maar onze tip om teleurstelling te voorkomen is om in gevallen als dit CONTACT OP TE NEMEN en een voorstel voor grotere uitsnede te doen.
Het graveren kost immers toch €17,50 per plank... -
Jimmy Coenders
Snelle levering en was mooi gemaakt. Ze waren er erg blij mee!
Joyce Janssen
Goede snelle service,ook goed verpakt.
Product oogt degelijk -
CD
het produkt voldeed perfect aan onze verwachtingen; snelle lervertijd, zelfs sneller dan aangegeven
Jet Van Diepen
Leuke zorgvuldige verpakking en snel verstuurd
Angela van Dijk
Er was iets fout gegaan met de bedrukking. Na mailverkeer alles top opgelost. Prima bedrijf met mooie producten.
Clara
Bestelling ging makkelijk, levering was snel. Ziet er prachtig uit met de naam van ons nieuwe kleinkind. Ouders waren er erg blij mee.
Anita
Emma B
Hele snelle service, borrelplank is prachtig.