NATUURSTEENvakman & COMPOSIETvakman
B.G. Klaassen
Mooie vensterbanken voor een goede prijs.
W&C
Mooie mat witte composiet vensterbankjes als afwerking voor het muurtje van de hangende toilet potten
Hoe beoordeel je NATUURSTEENvakman & COMPOSIETvakman?
freddie spanhak
Het product is makkelijk te bestellen en de levering was snel en correct. Ik heb een prachtig product gekregen
A
duidelijke fotos op site en product is wat we verwacht hadden .
fijn dat je samples kan bestellen om thuis te zien of het de goede kleur en materiaal is -
Thomas de Koning
snelle goede service
Bas Rijk
Niets op aan te merken, enkel vakwerk geleverd. Levertijden respecteren en je krijgt er geen spijt van, doen wat ze beloven en dat voor een eerlijke prijs!
Carolien
Fijne webshop met mooie prijzen en duidelijke meetinstructies. Ook mijn vraag werd snel beantwoord. De vensterbanken zijn prachtig en precies op maat👌 Enige minpunt was de levering. We hadden geen bericht gehad dat ze geleverd zouden worden. Het pakket is rechtop tegen de muur geplaatst terwijl wij op vakantie waren.
Georges Biart
alles top!!
Top service
Patrick Noort
Vrij op tijd geleverd. Kwaliteit van de donker gezoete vensterbanken van Belgisch hardsteen is wat minder glad. Verder prima
Sam sadat
Netjes op tijd geleverd en de steen zijn mooie uit gewerkt
Ed
Makkelijke tool op de website om de juiste dimensies van de raamdorpels te bepalen en te bestellen. De levering was vervolgens binnen 2 weken.
Rick Ekkelboom
Netjes geleverd zonder gedoe
v Toor
Verwachte levertijd van 2 a 3 weken niet nagekomen. Heeft uiteindelijk 8 weken geduurd. Product voldoet verder aan de verwachting.
Jan van Bochove
Monsters aangevraagd, kwamen met nrs. 1,2 en 3. Moet zelf dan maar opmaken om welke beschrijving het gaat op factuur. Monster "1" is eerste regel factuur etc.? Als ik straks de vensterbank bestel en monster komt niet overeen met vensterbank sta ik mooi te kijken. Dit werkt fouten in de hand.
Richard Orie
Super blij met de geleverde vensterbank
Alexander S
Goede communicatie, vakwerk
Bob Verburg
Prima service en perfect op maat
Ricardo van Ierland
Netjes goede producten ! Snelle levering
Jaap van de Werfhorst
Bestellen en leveren zonder gedoe.