NATTODAN
Natto zijn gefermenteerde sojabonen. Het product is geregistreerd als bijzondere voeding.
Lya
De natto van Nattodan is de beste. Ik ben vegan en daarom is natto belangrijk voor mij. Daarom ben ik blij dat ik altijd verse natto bij Nattodan kan bestellen. Moest wel aan de smaak wennen, maar met sojasaus is het heerlijk. Ik bestel het al een paar jaar bij Nattodan en ben uiterst tevreden. Altijd netjes verpakt en verzonden.
Tom Op teynde
Altijd correct , heel verzorgd pakket
Hoe beoordeel je NATTODAN?
Caroline
Heldere communicatie, alles netjes ingepakt en volgens afspraak verzonden. En een uitstekend product.
Jan Prins
AL JAREN EEN UITSTEKEND PRODUCT , KAN NIET ZONDER!
Frits
Goede service en hele goede Natto!
hanshan
helemaal goed
J. Ruiter
Al jaren klant van Nattodan. Altijd goede kwaliteit en juist geleverd.
Margriet
Alles is op de juiste manier geleverd en bezorgd. Netjes verpakt. Betrouwbaar bedrijf. Is aan te raden.
Roos A.
Prima product, voldoet aan alle verwachtingen. De nieuwe doosjes zijn veel fijner in het gebruik en sluiten beter af. Heel snelle levering ook. Hier kom ik terug!
Annelies
Geweldige natto, snelle levering voor een vers product, verpakt in een isoletende doos want het moet gekoeld blijven. Ook de communicatie is goed.
Milan van Tuin
Geweldig product, als of je in Japan bent. Daar heb ik het leren eten en vraag in Japan waar ik ook ben om een Japans ontbijt met Nattō. De service van dit bedrijf is super. Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling.
Fred
Uitstekend product. Uitstekende levering!
Antwoord van NATTODANBedankt voor de positieve review!
Jan Seegers
Super kwaliteit
Lya Tammerijn
Geweldige service en ik vind de nieuwe 200 gram pakjes fijn in gebruik.
Jeannette Van den Oever
Goed product met duidelijke uitleg.
Carla Braakhekke
Goede kwaliteit, klantvriendelijk.
Arno van den Essen
Altijd goede kwaliteit, altijd snel en goed ingepakt en gekoeld
geleverd. -
Ardy Biemans
Snelle service, uitstekend product. Verpakking en verzendkosten samen wel wat hoog.
Claudia de Rooy-Steenis
Beste mensen van Nattodan,
De Natto komt steeds keurig verpakt en gekoeld aan.
Heel fijn dat we hem gewoon vers kunnen bestellen en dat hij biologisch is.
Wij gebruiken de natto met gerst.
We eten deze natto voor onze gezondheid maar we vinden hem zo heerlijk dat bij het openen van de doosjes ons het water in de mond loopt.
Dus, alweer bedankt!
Lilian
Natto besteld, goede kwaliteit en goede prijs