MySteel B.V.
Naast onze bekende modulaire plantenbakken hebben we ook een ruim assortiment andere producten. Zoals kantopsluitingen, keerwanden, maar ook waterornamenten en pergola's. Alle producten worden in eigen huis geproduceerd!
Daniel
goede prijs, snelle en stipte service , goed verpakt , makkelijk monteerbaar en goed materiaal ; dus top !
Gerda Berghmans
Degelijk materiaal
Antwoord van MySteel B.V.Beste Gerda Berghmans,
We zijn blij te horen dat het materiaal aan uw verwachtingen voldoet. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.
Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen.
Team MySteel
Hoe beoordeel je MySteel B.V.?
ann Decleir
Mooie kwaliteit en on time !!
Antwoord van MySteel B.V.Beste Ann Decleir,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wij zijn blij dat de kwaliteit naar wens is en dat de levering op tijd was.
Bruno Pintelon
Snelle levering en correct
Antwoord van MySteel B.V.Beste Bruno Pintelon,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij waarderen uw feedback en zijn blij te horen dat de levering snel en correct is verlopen.
Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen.
Rob Spanjaart
Snel geleverd en mooi huisnummer!
Antwoord van MySteel B.V.Beste Rob, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het product aan uw verwachtingen voldoet. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Als je nog vragen hebt, staan we altijd klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Team MySteel
Frank
Beoordeling plantenbakken
Antwoord van MySteel B.V.Beste Frank, bedankt voor de geweldige review! We zijn zo blij dat je tevreden bent over de plantenbakken. Met vriendelijk groet, Team MySteel
Reinalde
Prima verzorgd.
Antwoord van MySteel B.V.Beste Reinalde,
Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn zo blij te horen dat je tevreden bent. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons en het motiveert ons om steeds beter te presteren. Wij wensen u veel plezier van uw plantenbakken.
Team MySteel. -
Herman Poker
Mooi product, zeer snelle levering.
Een aanrader!!Antwoord van MySteel B.V.Beste Herman Poker,
Hartelijk dank voor de prachtige review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn. We wensen u veel plezier van uw plantenbakken.
Team MySteel. -
Joost
Beetje dure levering, maar snel geleverd en producten van goede kwaliteit
Antwoord van MySteel B.V.Beste Joost
Bedankt voor uw feedback! We begrijpen dat de leveringskosten een factor kunnen zijn, maar we zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de producten. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn
Hans B
Voordelig en ook snel geleverd!
Beste Hans B
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de prijs als de snelle levering. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn
Annette Van Luit
Bestelling en levering oke.
Miste wel op de site dat je het zelf in elkaar moet zetten. Flinke klus met 2 bakken. 80 bouten en moeren!Antwoord van MySteel B.V.Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling en levering goed zijn verlopen. We begrijpen dat het in elkaar zetten van het product met zoveel onderdelen een flinke klus kan zijn. We nemen je feedback mee en zullen kijken hoe we deze informatie duidelijker kunnen vermelden op de site. Hopelijk ben je blij met het eindresultaat, en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!
Joris
Overzichtelijk product op de site, komt overeen met eindproduct. Complete set heel handig. Zeer snelle levering en degelijke kwaliteit
Antwoord van MySteel B.V.Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat het product op de site duidelijk was en dat het eindproduct aan je verwachtingen voldoet. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Rob van der Heijden
goede en duidelijke site en op tijd bezorgd
Antwoord van MySteel B.V.Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vond en dat de levering op tijd was. We streven er altijd naar om het winkelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken en je bestelling op tijd te leveren. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Marc Waeyaert
snelle levering
Antwoord van MySteel B.V.Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was. We doen altijd ons best om alles zo snel mogelijk bij je te krijgen. Hopelijk tot de volgende keer!
koen
Snelle levering en goede kwaliteit
Beste Koen
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de snelle levering als de kwaliteit. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Tom
snelle levering en eenvoudige montage!
Antwoord van MySteel B.V.Beste Tom,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de montage eenvoudig. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Als je nog vragen hebt, staan we altijd klaar om te helpen.
patrick buysse
Goed verpakt en correct uitgevoerd
Antwoord van MySteel B.V.Beste Patrick Buysse,
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat uw bestelling goed verpakt was en correct is uitgevoerd. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Jim
Precies zoals beschreven, snel geleverd en echt een mooi ding
Beste Jim
Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het product precies aan je verwachtingen voldoet en snel is geleverd. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, helpen we je graag verder.
Sabine Willems
Top service
Antwoord van MySteel B.V.Beste Sabine Willems
Hartelijk bedankt voor de genomen moeite een review te plaatsen.
Wij wensen u veel plezier met de Kansas plantenbak.
Bert Lorré
Snelle levering, goed verpakt.
Antwoord van MySteel B.V.Beste Bert Lorre,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je pakket goed verpakt aankwam. We doen ons best om de beste service te bieden. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het gerust weten!