MySteel B.V.

MySteel B.V.

MySteel is de webshop voor al uw stalen producten voor in en rondom uw tuin.
Naast onze bekende modulaire plantenbakken hebben we ook een ruim assortiment andere producten. Zoals kantopsluitingen, keerwanden, maar ook waterornamenten en pergola's. Alle producten worden in eigen huis geproduceerd!
9,3
Filter 2443 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1403 met beschrijving

Taal

• Rob van der Heijden
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

goede en duidelijke site en op tijd bezorgd

• Marc Waeyaert

snelle levering

• Hoe beoordeel je MySteel B.V.?

• koen
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle levering en goede kwaliteit

Beste Koen

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de snelle levering als de kwaliteit. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

• Tom
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

snelle levering en eenvoudige montage!

Beste Tom,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de montage eenvoudig. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop! Als je nog vragen hebt, staan we altijd klaar om te helpen.

• patrick buysse
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Goed verpakt en correct uitgevoerd

Beste Patrick Buysse,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat uw bestelling goed verpakt was en correct is uitgevoerd. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

• Jim
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Precies zoals beschreven, snel geleverd en echt een mooi ding

Beste Jim

Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het product precies aan je verwachtingen voldoet en snel is geleverd. We hopen dat je er veel plezier van hebt! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, helpen we je graag verder.

• Sabine Willems

Top service

Beste Sabine Willems

Hartelijk bedankt voor de genomen moeite een review te plaatsen.
    Wij wensen u veel plezier met de Kansas plantenbak.

• Bert Lorré
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle levering, goed verpakt.

Beste Bert Lorre,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je pakket goed verpakt aankwam. We doen ons best om de beste service te bieden. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het gerust weten!

• nico himpe
    Review voor MySteel B.V.

Vlotte levering, zéér netjes verpakt, stevig materiaal en in een wip naadloos in elkaar te zetten met voldoende bouten en moeren M8.
    Nu nog wachten op roest.
    Ongelooflijk toch dat we op een dag blij zouden worden van roest op ons gerief... ;-)

conclusie: tussen het vele kaf aan webwinkels is My Steel met stip het spreekwoordelijke graan.

Beste Nico Himpe,

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de vlotte levering, de nette verpakking en de kwaliteit van ons materiaal.

We waarderen je complimenten en zijn trots om tussen de vele webwinkels als het spreekwoordelijke graan te worden gezien. Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Team MySteel

• Jammer, Na 7 maanden nog steeds niet volledig verroest.
    Review voor MySteel B.V.

In April 4 bakken gekocht. Mooie bakken, snel verstuurd en goed in elkaar te zetten. Helaas zijn we nu meer dan 7 maanden verder en zijn de bakken nog verre van verroest. Op de website staat dat verroesting een paar maanden kan duren, maar dat het zo lang duurt staat er niet bij en dat is jammer. Uit het vriendelijke contact met Mysteel blijkt dat dit wellicht wel een jaar kan gaan duren. Als ik dat van te voren wist dan zou ik wellicht kiezen voor een andere leverancier/ materiaal.

Beste

Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat de verroesting van de bakken langer duurt dan verwacht. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en waarderen uw geduld. We streven ernaar om onze informatie zo helder mogelijk te maken en zullen uw opmerkingen gebruiken om dit te verbeteren. Als u verdere vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we graag voor u klaar. We hopen dat u alsnog veel plezier heeft van de plantenbakken!

• RvA
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Op zondag besteld. Dinsdag alles netjes verpakt in huis.

Beste RvA

Dank u voor uw geweldige feedback! Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat uw bestelling snel en netjes verpakt is aangekomen. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!

• Fre.Lake
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

goede communicatie, mooi product, netjes bezorgd

Beste Fre Lake

Dank u voor uw geweldige feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de communicatie, het mooie product en de nette bezorging. Uw tevredenheid is onze prioriteit. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

• Hans
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Bestelling werd heel snel geleverd. Een item was verkeerd geleverd maar werd direct opgepakt en meteen verholpen

Beste Hans

Dank u voor uw feedback! We zijn blij dat de levering snel was en dat we het probleem met het verkeerde item snel hebben kunnen oplossen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we waarderen uw begrip. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

• Tonny
    Review voor MySteel B.V.

Eerst een verkerde bestelling gedaan en na vriendelijk en geduldig telefonisch contact konden we de dag erna de goede spullen met voorrang ophalen. Ook over de prijs/kwaliteit dik tevreden.

Beste Tonny

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! We zijn blij dat we u konden helpen met het oplossen van de verkeerde bestelling en dat u tevreden bent met de prijs/kwaliteit. Uw begrip en geduld worden zeer gewaardeerd. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

• Willeke

Cortonsteel plantenbakken

Beste Willeke

Dank u voor de genomen moeite een review te plaatsen. Wij wensen u veel plezier met de cortenstalen plantenbakken.

• Twaalfhoven

snel en goede kwaliteit

Beste Twaalfhoven

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelheid en de kwaliteit van onze producten. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. We hopen u snel weer te kunnen helpen.

• Jürgen Danhausen
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Alles super geklappt.Gute Ware, gerne wieder.

Lieber Jurgen Danhausen
    vielen Dank für Ihr tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass alles gut gelaufen ist und dass Sie mit der Ware zufrieden waren. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Mit freundlichen Grüßen,

• Norman Dohmen
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

top kwaliteit en snel geleverd

Beste Norman Dohmen

Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de topkwaliteit en de snelle levering. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen helpen!

• Peter Gerrits

Goed en snel.

Beste Peter Gerrits

Dank u voor uw korte maar krachtige leuke feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelheid en service. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn!

• SK
    Geverifieerde klant van MySteel B.V.

Snelle levering van de stalen bloembakken. Makkelijk zelf te monteren, maar best tijdrovend door de hoeveelheid moeren en bouten. Vooral de hoge bakken vormen een uitdaging.

Beste SK

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat de levering van de stalen bloembakken snel was en dat de montage mogelijk was. We begrijpen dat het aantal moeren en bouten tijdrovend kan zijn, vooral bij de hogere bakken. We waarderen uw geduld en hopen dat u veel plezier heeft van uw bloembakken! Als u nog vragen heeft, staan we klaar om te helpen.