MyLuca
Veronique Abbenhuis
Super goede service. Luca denkt heel lief met je mee voor een oplossing.
Marysol Van Dijke
het was goede bestelling en goed aangekomen
Hoe beoordeel je MyLuca?
Venita
Goeie prijzen heerlijke roomspray’s
Gerrit Kuijs
Snelle levering en zeer vriendelijkzeker een aanrader om wat te kooen
Selena Bos
Top service, leuke producten en kleding. Ik ben fan.
Dimka Boots
Snelle levering, goede hulp met de maten
Gineke
Ik heb de roomsprays gekregen zelfs 1 cadeau ze ruiken echt heerlijk die bestel ik vaker ik ben er erg blij mee dankjewel.
Amelia Kochajewska
Goed service, mooie producten
Sharona Hendriks
Mooie producten fijne service
Caitlin Achten
Altijd heel vriendelijke service en prachtige items te koop!
Priscilla Kasawirjo
De broek was prachtig maar helaas te kort. Meerdere mailen gemaild voor een retour formulier. Hier werd niet op gereageerd. Ik heb nu zelf een handgeschreven briefje erbij gedaan. Ik de toekomst zal ik zeker nog een item kopen als de hele lange broeken op voorraad zijn.
Kimberley
Oplichtster! Iets retour gestuurd, geeft aan het niet te hebben ontvangen. Terwijl in de postnl app duidelijk staat dat het is bezorgd. Erover gemaild maar krijg al 10 dagen geen reactie. Belachelijk bedrijf.
Antwoord van MyLucaHi Kimberley,
Wat vervelend dat je je door ons opgelicht voelt.
We zullen de situatie even volledig schetsen.
Je hebt je retour pakket naar een verkeerd adres verzonden. Wij hebben jou direct geholpen en gevraagd naar de track en tracé code. Tot op heden hebben wij deze nog niet ontvangen.
We lossen het graag voor jou op, hier moeten we wel eerst het pakket voor terug vinden en bij ons binnen krijgen. Hij ligt nu op een adres waar wij niet gevestigd zijn.
Na ontvangst wordt jouw aankoopbedrag gewoon teruggestort.
MyLuca -
Marjolein
Ik heb nu een aantal keer besteld, zowel via de live stream op Tiktok als via de webshop zelf. Ik ben hartstikke blij met de items!
De kleding zit mooi en is van een goede kwaliteit. Ook de tassen die ik heb zijn fijn en stevig. Maar wat ik het allerleukst vind, is dat Luca gewoon een hele aardige dame is, die altijd tijd neemt om je te helpen met vragen tijdens haar lives op Tiktok. En ze smeert je niks aan: als ze denkt dat een product niet bij je past of dat het niet geschikt is, dan zegt ze dat eerlijk.
Daarnaast had ik een issue met een kapot clipje van een tas, en dat is binnen een paar werkdagen supernetjes en goed opgelost.
Ik ga hier zeker vaker bestellen! -
Linda
Mooie en kwalitatief goede tassen voor een leuke prijs.
Marieke Evers
Altijd leuke items, hele leuke prijzen. Heb al een aardige collectie opgebouwd inmiddels. En pluspunt dat de live sales altijd gezellig zijn.
Ilayda
Heeele goeie service, altijd!
Sandy Berendsen
Super goeie service en best snel maar het is ook een lieve spontane meid
Nora
Twee weken geleden wat besteld, en nog steeds niks binnen. En van 1 artikel het geld retour ontvangen omdat die niet meer op voorraad was.
Antwoord van MyLucaBeste Nora,
Wat vervelend om te horen dat je jouw pakket nog niet hebt ontvangen. Wij vinden snelle levering heel belangrijk en hebben jouw bestelling daarom even opgezocht.
We zien dat je geen huisnummer hebt opgegeven, hierom is het pakket op dit moment terug onderweg naar ons. Dit is te zien in de track en tracé die je in de mail hebt ontvangen van ons.
Je hebt verder geen contact opgenomen met onze klantenservice. Je kunt een mail sturen naar support@myluca.nl. Daar kunnen we met je mee kijken en het voor je oplossen.
MyLuca -
Céline Reyskens
Leuke producten, goede prijs, en top service
Sarah Demot
Super snelle service en mooie kleding