MyKitchenNeeds.nl
My Kitchen Needs
My Kitchen Needs is een online winkel waar u terecht kunt voor vrijwel alles wat u nodig heeft in de keuken. Wij bieden een groot assortiment pannen, kook- en bakgerei, keukenapparatuur, messen, en schoonmaakproducten aan. In samenwerking met diverse kwaliteitsmerken zoals Leifheit, Tefal, MontAna, Tristar, Soehnle hebben wij hebben een prachtig assortiment voor u samengesteld van uitsluitend topproducten.
Keukenmachines
My Kitchen Needs heeft een ruime keuze in keukenapparatuur zoals keukenmachines en keukenweegschalen. Afhankelijk van de bereiding kun je kiezen uit verschillende keukenmachines. Kies een keukenmachine voor je voor klop-, kneed- en mixwerk. of een keukenmixer wanneer je gaat bakken, en vooral deeg en beslag gaat maken. Ook een foodprocessor komt van pas tijdens het koken, bekijk onze blenders en staafmixers.
Keukengerei
Keukengerei is een verzamelnaam voor verschillende zaken in de keuken zoals, maatbekers, gardes en spatels. Maar ook kookwekkers, blikopeners en afvalbakken vindt je hier. My Kitchen Needs heeft een zeer breed assortiment keukenbenodigdheden zodat u vrijwel altijd bij ons kunt slagen voor hetgeen u zoekt.
Outdoor
In de categorie barbecue vindt je alles voor outdoor cooking. Wil je een kolen barbecue of liever een , gasbarbecue of elektrische barbecue, je vindt het allemaal bij My Kitchen Needs.
Maar ook voor al je barbecue accessoires kun je bij ons terecht. In deze categorie vindt je heel veel verschillende artikelen. Van schoonmaakborstels tot afdekhoezen om je nieuwe barbecue mooi schoon te houden
Elektrische apparaten
Wij bieden een zeer ruim assortiment elektrische apparaten aan voor in de keuken. Broodroosters, citruspersen, waterkokers, mixers. Sorteer je artikelen op prijs of merk, want we hebben een heel ruim aanbod
Keukenmachines
Keukengerei
Outdoor
Elektrische apparaten
De zekerheden van https://www.mykitchenneeds.nl
8,9
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.
Identiteit
Contactgegevens worden jaarlijks gecontroleerd.
- Website
- btw
- NL822388376B01
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.