My Lovely Notebook
Super service en top product
Ik heb maandag (beetje laat) iets besteld wat ik donderdag cadeau wilde geven - de bestelling ging dezelfde dag nog de deur uit, en was prachtig ingepakt ook! Woensdag had ik hem binnen, en kom hem donderdag direct als afscheidscadeau geven.
Mariette
Vrijdag besteld, de dinsdag erna de vulling voor mijn Filofax in goede orde ontvangen! Bedankt Lisette!
Hoe beoordeel je My Lovely Notebook?
Vicki
Bestellen ging makkelijk, de website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Mijn agenda vulling kwam mooi verpakt met een persoonlijk berichtje. Voortaan koop ik mijn agenda’s en notitieboekjes hier.
Nicole
Mooi assortiment van mijn favoriete notitieboekjes, Filofax Notebook A5. Levering was snel. Mooi verpakt. Feestje om te ontvangen. Van de naam van deze webwinkel word ik ook vrolijk. My lovely notebook, goed om te onthouden. Ik kom zeker terug. Al met al, een tevreden klant.
Dyana Meijs
De levering was snel en keurig verzorgd. Mooi ingepakt.
Filofax vind ik normaal ook een goed product. Maar van dit product viel me de reminder app enorm tegen. De qr codes zijn vaag en moeilijk door telefoon te lezen. De app werkt niet handig. En je moet als het lukt alsnog alles handmatig verder invoeren. Zowel met pen in papieren agenda + gewoon zelf in digitale agenda plaatsen gata sneller dan in de app. -
Marjan
Prachtige notitieboeken, royaal en gelinieerd met handig elastiek eromheen. Vlotte levering en heel bijzonder hoe prachtig het wordt verpakt (met hartjespapier in mijn geval) en een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen. Complimenten!
M.
Snelle levering met een persoonlijke noot. Heel fijn!
Karlijn
Super service en goede spullen. Ik had een foutje in de bestelling gemaakt en kreeg een mailtje met de vraag of mijn bestelling klopte. Heel fijn. Daarna snel geleverd en netjes verpakt.
Annette
.. verrassend. Het was ook nog mooi verpakt. Echt een cadeau voor mezelf.
Ina
Snelle levering. De producten voldoen aan de omschrijving. Veel keus in de webwinkel. Alles wordt ook nog mooi ingepakt.
José
Heel leuk persoonlijk kaartje bij mijn bestelling
Yvonne
Snelle, correcte en leuk ingepakte levering!
Nicole
Ruime keus, snelle levering en heel leuk ingepakt.
Carin
Volgens afspraak geleverd en goede kwaliteit
Eleonor
Het wordt allemaal leuk als een kadootje ingepakt. Leuk om uit te pakken. Prachtige spulletjes ( traveler's notebook met toebehoren ). Ik ben er erg blij mee. Het enige wat ik jammer vond, is dat het een brievenbuspakketje was en dat geeft hier bij de post nogal eens problemen. Deze keer gelukkig niet.
Sonja
Goede snelle service en vriendelijk contact.
Danny
Vriendelijke, persoonlijke service
Judith
Hele goede service! Ik werd gewezen op een foutje in mijn bestelling dat ze hebben aangepast.
Lara
Prachtig Leuchtturm journal in port red besteld met mijn naam in goud gedrukt. Heel mooi! Dankjewel :)
Luisjepluisje
Snelle levering, lief ingepakt en met een handgeschreven kaartje en een mooie inhoud waar ik al m’n gedachtes mee kan ordenen