My Green Universe
De heerlijkste lichaams- en badoliën, douche- en badproducten, etherische oliën, crèmes, sfeerproducten en een een heleboel meer.
Ook voor de probleemhuid en voor kinderen bieden wij mooie, milde en verzorgende producten.
Wij hebben ons aanbod van een select aantal merken zorgvuldig voor jou samengesteld. Merken die zich vaak al decennialang met hart & ziel en
groot respect voor de natuur inzetten om producten van prachtige kwaliteit te leveren.
Want wat is er nu fijner dan te weten dat je jezelf en jouw familie verwent en jouw vrienden verrast met heerlijke, pure en verantwoorde producten
die écht vol zitten met verzorgende, natuurlijke ingrediënten? Dat is volgens ons pas echt pure luxe.
Bianca
Betaalbaar en supersnel ontvangen. Top!
Antwoord van My Green UniverseDankjewel Bianca, fijn om te horen!
HP
Top service
Antwoord van My Green UniverseGraag gedaan en bedankt voor de mooie beoordeling!
Hoe beoordeel je My Green Universe?
Laura
Heerlijke producten. Snel geleverd.
Gabriela Arcano
Quality as describe, fast shipping, got it before expected. Issue with payment, i received about 8 emails about same order, so you might think there is a problem on payment or charged several times (tho was not the case), fix that in website. Thanks
Antwoord van My Green UniverseHi Gabriela, thanks for your wonderful review. Yes, we did have a problem causing the system to send out way too many confirmations. Sorry about that; it has all been fixed. Enjoy the products!
T van Tongeren
Fijn dat jullie en Tisserand en la saponaria verkopen! Ik mis wel meer assortiment van la saponaria als ik op hun site kijk zie ik veel meer. Jullie verzenden snel.
Antwoord van My Green UniverseDankjewel voor de mooie beoordeling. Veel plezier van de producten!
HP
Top geregeld
Antwoord van My Green UniverseDankjewel voor de mooie beoordeling!
~Jur Ringers
Verliep goed
Antwoord van My Green UniverseSuperfijn om te horen. Dankjewel Jur voor je mooie review!
Marion Zegers
Super fijne producten, goede prijzen en een hele snelle levering!
Antwoord van My Green UniverseDag Marion, Wat een mooie review. Dankjewel!
Grațian Ilana
Excellent
Nicole
Goede kwaliteit olie, snelle levering.
Antwoord van My Green UniverseWat fijn om te horen! Dankjewel voor jouw mooie review Nicole.
Manon
Al regelmatig een bestelling gedaan. Altijd dik in orde.
Antwoord van My Green UniverseDankjewel Manon! Hartstikke fijn dat je de moeite hebt genomen een review te plaatsen.
marijke Schuringa
Producten waren netjes ingepakt en de bezorg instructie "mag id garage gezet worden" was duidelijk op de verpakking gezet. Echter heeft de postnl het pakket achter de plantenbak gezet, waar het waarschijnlijk enige tijd id regen gestaan heeft, gevolg een verzopen pakket. Misschien goed om post nl hierop aan te spreken.
Antwoord van My Green UniverseBedankt voor de mooie review Marijke! Oef ja dat is niet zo handig van de bezorger. We zullen het melden bij PostNL.
john
kompetent en vriendelijk.
Antwoord van My Green UniverseHartelijk dank John voor de mooie beoordeling!
Mattie
Superb and grande support, kind and VERY helpful. Love Tisserand
Antwoord van My Green UniverseThank you so much for your wonderful review Mattie!
T. Wolters
Goeie service
Antwoord van My Green UniverseBedankt voor de mooie beoordeling T!
Bert V/d dorp Walraven
Antwoord van My Green UniverseDankjewel voor jouw mooie beoordeling Bert!
Manon Reits
Mooie producten en nooit klachten, al vaker spullen besteld
Antwoord van My Green UniverseAh wat fijn om te horen Manon. We zijn superblij met onze vaste klanten!
Veronica Ioannou
Great service!
Antwoord van My Green UniverseThanks for your wonderful review Veronica!
Pascale
J’apprecie particulierement les conseils d’utilisation des huiles essentielles. Vooral de spierpijn recept en de tip om zilvervisjes te bestrijden. Et bien evidemment la qualite des produits Tisserand.
Antwoord van My Green UniverseMerci Pascale! Nous aimerions vous remercier d’avoir pris le temps d’écrire une si belle critique. Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen zo'n mooie beoordeling te schrijven!
unmani casalini
prima alleen maar de pakket is bij de post en kan ik alleen maar vanaf vandaag ophalen
Antwoord van My Green UniverseBedankt voor je beoordeling Unmani. We hebben het even voor je nagekeken en zien dat jouw pakket op de dag van bestelling door ons is verzonden en de volgende dag door PostNL bij je is aangeboden. Helaas kon jouw pakket volgens de status niet bij je afgeleverd worden en ligt daarom nu klaar bij een afhaalpunt dicht bij jou in de buurt. Op dat stukje van levering hebben wij geen invloed. Via het linkje dat je per e-mail van ons ontvangt, kun je de zending altijd volgen en zo nodig een ander aflevermoment kiezen. We hopen dat je snel in de gelegenheid bent het op te halen en kunt genieten van de door jou bestelde producten! Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan gerust.