Muze Skincare
Muze, een op maat gemaakte anti-aging productlijn ontwikkeld door een wereldwijd topteam. Krachtige, pure ingrediënten vormen de basis van onze geavanceerde formules, gericht op huidverjonging. Voor een mooiere wereld en huid, vol mogelijkheden.
9,2
Filter 973 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 415 met beschrijving

• Sandra
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Sinds ik Muze gebruik wil ik niet meer anders. Nog nooit zo'n glade en zachte huid gehad. Heb altijd een probleem huid gehad. Wel last van mijn couperose maar zelfs dat is minder heftig aanwezig

Antwoord van Muze Skincare

Wat fijn om te horen dat je huid zo goed reageert op Muze! En geweldig dat zelfs je couperose minder zichtbaar is.

• Samira Janssen
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Ik vind jullie producten guur los dringend in de huid heel snel

Antwoord van Muze Skincare

Hi Samira, Dank je wel voor je feedback – jammer om te horen dat de producten voor jouw huid in het begin wat guur aanvoelen. Onze formules zijn volledig vrij van siliconen, parfum en microplastics, en bestaan uit natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten.

Het kan zijn dat je huid even moet wennen, zeker als je eerder producten hebt gebruikt met siliconen of andere synthetische stoffen. Soms heeft de huid een korte ‘afkickperiode’ nodig voordat ze weer in balans komt.

We denken graag met je mee voor persoonlijk advies. Stuur ons gerust even een berichtje

• Hoe beoordeel je Muze Skincare?

• Ageeth
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Ze hebben de bestelling naar een verkeerd adres gestuurd, de besteldienst heeft het aan hun retour gestuurd. Gevraagd om hernieuwde levering maar ze reageren niet!

Antwoord van Muze Skincare

Hi Ageeth, bedankt voor je review. De zending is inderdaad retour gestuurd omdat de NAW-gegevens niet correct waren ingevuld. We hebben hierover contact opgenomen via e-mail. Ondertussen hebben we alvast een nieuw pakketje voor je klaargemaakt en dit is inmiddels onderweg!

• Carla Esman
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Goede en snelle service. Maar 1 klein minpuntje, De actie was een gratis Defender factor 30. Ik had bij de bestelling een notitie ingevuld, vraag of ik ipv factor 30, factor 50 zou kunnen ontvangen. Hier is niet op gereageerd. Verder prima en ik ik kom zeker terug.

Antwoord van Muze Skincare

Hi Carla, bedankt voor uw review! Ik zal u mailen over de Defender.

• Bianca
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Mooie producten, goede service.

Antwoord van Muze Skincare

Hi Bianca, bedankt voor uw review!

• Miriam
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Mooi product, maar voor mij onhandig door de bijna zelfde kleuren

Antwoord van Muze Skincare

Hi Miriam, dank je wel voor je review en je eerlijke feedback! Fijn dat je het product mooi vindt – en we begrijpen dat de gelijkenis in kleur verwarrend kan zijn.

We nemen dit zeker mee in onze verdere productontwikkeling en kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Super waardevol dat je dit met ons deelt

• Annemiek

Fijn product

Antwoord van Muze Skincare

Hi Annemiek, bedankt voor uw review!

• Ottie Van Zelst

Snelle levering, Gewoon top producten

Antwoord van Muze Skincare

Hi Ottie, bedankt voor uw review!

• Janny Kamer

Snel en goed

Antwoord van Muze Skincare

Hi Janny, bedankt voor uw review!

• doris
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Muze niet geschikt voor mij!

Antwoord van Muze Skincare

Hi Doris, wat vervelend om te horen dat dit niet bij u past.
    Zou u contact kunnen opnemen met ons?
    Wij zien graag een mail tegemoet!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Fantastische producten en goede service

Antwoord van Muze Skincare

Hi, bedankt voor uw review!

• Helma Noy
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Fijne producten heel blij mee

Antwoord van Muze Skincare

Hi Helma, bedankt voor uw review!

• Ellie Rusman van Dijk
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Idd,en snelle levering,maar DHL geen fijne pakketbezorger. Hele dag thuis,en dan zeggen we troffen u niet thuis. Moet de producten nog uit proberen.

Antwoord van Muze Skincare

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen, al is het natuurlijk erg frustrerend als de bezorging niet verloopt zoals verwacht – dat begrijpen we helemaal. We zullen je ervaring ook meenemen in onze evaluatie met de bezorgdienst.

• Carine Stoltink

Snelle levering.
    Heerlijke producten.

Antwoord van Muze Skincare

Hi Carine, bedankt voor uw review!

• Ger Draad
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Inderdaad, geweldige service. Fijne producten Wel vind ik sommige producten en vooral de samples wat muf ruiken.

Antwoord van Muze Skincare

Bedankt voor je fijne woorden en je feedback! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten.

Wat betreft de geur: Wij gebruiken geen parfum in onze producten. De geur die je ruikt, komt van de natuurlijke grondstoffen en actieve ingrediënten. Dit kan per persoon iets verschillen, omdat de pH-waarde van je huid invloed kan hebben op hoe een product ruikt zodra het wordt aangebracht.

• Marjolein Bambagt

Goede en snelle levering

Bedankt voor je review!

• Marieke
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Fan van Muze! Heerlijk zacht en niet vettig. Mijn huid straalt.

Antwoord van Muze Skincare

Hi Marieke, bedankt voor uw enthousiaste review!

• Marg Akkerman

Hele fijne producten

Antwoord van Muze Skincare

Hi Marg, bedankt voor uw review!

• Hedy Reidt
    Geverifieerde klant van Muze Skincare

Uitstekende beauty producten en betaalbare prijzen.

Antwoord van Muze Skincare

Hi Hedy, bedankt voor uw review!

• Cgm Doets
    Review voor Muze Skincare

Ben zeer tevreden met de producten die ik in verleden al heb ontvangen,kan daar om niet wachten op de volgende

Antwoord van Muze Skincare

Hi cgm, bedankt voor uw review!