MuurstickerStunter.nl
Maria
Mooie stickers. Zou er misschien ook een optie
José Tjassens
Mooie sticker. Goed contact gehad met de verkoper toen Post NL lang vertraagd was. Goede service!
Hoe beoordeel je MuurstickerStunter.nl?
Cynthia Van Eygen
Snelle levering mooie stickers
Petra
Mooie sticker en makkelijk te verwerken
jacques Bronneberg
Precies dat is besteld is ook goed en correct geleverd . Prima product
Caroline
Mijn bestelling van de kliko huisnummerstickers ging heel snel. Maar bij ontvangst bleek een van de stickers slordig in de envelop te zijn gestoken, waardoor deze aan de binnenkant van de envelop was gaan plakken. Daarom was deze sticker dus niet meer bruikbaar. Maar nadat ik hierover had gemaild werd dit keurig en snel opgelost door het kosteloos toezenden van een nieuwe sticker. Dit keer wel netjes ontvangen. Bedankt voor deze service.
Tanja Straaijer
Mooie raamstickers, goedkoop en goed!
Heel snel geleverd top! -
Snelle levering goed product
Astrid Beute
Qqoöo
Igno
Snel en adequaat antwoord op mijn vraag. Product werd snel geleverd en ziet er prima uit.
Chris
Snelle levering, item was zoals beschreven.
L Bohnsack
Duidelijke sticker, snel geleverd, niet duur
Yvette Roosendaal
Ik denk door problemen bij PostNl. Bestelling niet ontvangen. Na een mailtje , meteen een fijne reactie van het bedrijf. Sturen meteen een nieuwe bestelling. Hoe netjes kan iemand werken. Geweldig. Mijn complimenten voor deze super service😊👍
Geweldige service probleem werd snel opgelost
Mieke
Hele leuke raamstickers van goede kwaliteit die makkelijk te verplaatsen zijn indien nodig. Ben er erg blij mee. Het vrolijkt de ramen op in deze donkere dagen!
Judith van der Brug
Mijn product is nog steeds niet aangekomen. Brievenbuspost en geen pakketpost.
Antwoord van MuurstickerStunter.nlIk stuur je gelijk even een persoonlijk bericht om het verder op te pakken.
Heleen
snelle levering