Muursticker4sale B.V.
Ook verzorgen wij de plaatsing.
Lidwina
Uitstekende service. Bij levering bleek dat wij verkeerd gemeten hadden! Gevraagd om een oplossing en kregen nieuwe toegestuurd tegen verzendkosten. Wat een prachtig bedrijf is dit en echt 5 sterren waard!
Tanja
Snel bezorgd en goed product!
Hoe beoordeel je Muursticker4sale B.V.?
Henk van Broekhuyzen
Vervanging vogel stikkers die lang mee gingen.
Peter Olivier
Snelle service / communicatie; goede producten met snelle levering. Bij een foutje in de folie werd snel gereageerd en een nieuw exemplaar toegestuurd.
Het aanbrengen van de folie is wel een precisie werk en vergt geduld, maar geeft een schitterend resultaat. -
Tony van Cadsand
Snel en goede levering plus beschrijving inclusief filmpje op de website
Enrico
Mooi product !
Gerda van Minnen
Super goede service. Direct persoonlijk contact voor de verwerking omdat er iets niet mogelijk was. Een fantastische oplossing, zoals ik eigenlijk al voor ogen had!
Nel
Goede service en zeer snelle levering. Duidelijke omschrijving
Martin Kuijper
De raamfolie nogal prijzig maar nergens anders zo'n decoratie te krijgen. De verpakking is summier; de doos was iets gekwetst en daarbij ook de folie. Na goed aandrukken op de ruit gelukkig geen beschadiging te zien.
Joke Otter
Zeer goede service en snelle levering
Harry Alberts
Snelle levering en goed zelf uit tevoeren.
Nadia Heselmans
Zo mooi, heel fijne respons, kleur oranje is geweldig. Snelle en correcte levering.
Johan H. Barendrecht
Goede service / ondersteuning
Timety Bogaerts
Goede kwaliteit en makkelijk aan te bremgen, snel geleverd
Agnes
Goede en vriendelijke communicatie. Veel keuze.
Aguinaldo Lopes Da Silva
Ze zijn echt de beste.
Foutje gemaakt en krijg gewoon een nieuwe met tips
Ze luisteren echt naar wat je precies wilt. -
Sumith van Hal
Geweldig bedrijf! Heb hier voor de badkamer, en voordeur al eens eerder wat gekocht en toen is alles netjes en op tijd geleverd! Nu voor een nieuwe woning weer een voordeur sticker nodig gehad en bleek dat de namen er erg klein opstonden. Meteen gemaild en binnen no-time contact met Justin van de klantenservice. Top geholpen, meegedacht en met zelf een nu nog mooier ontwerp de sticker opgestuurd gekregen. Dikke 10!
ELS
Snelle levering. Alles naar wens.
I van Dam
Goed mooi materieel. Laat prima licht door en de inkijk is totaal weg :) Ik ben zeer te vreden. Achterkant van het materieel is grijs, dus niet melkwit.
Henk Niemansverdriet
Praktisch,snel en prima kwaliteit