Muurmode
Onbereikbaar....
Zowel op emails als meerdere malen bellen wordt niet op gereageerd. In de fotoprint zaten beschadigingen...ik doe geen zaken meer met deze partij. Wees gewaarschuwd!
Antwoord van MuurmodeBeste, we hebben u meerder emails verzonden maar helaas nog geen respons van u ontvangen. Mogelijk zijn onze emails in de spambox terechtgekomen en bent u ervan uitgegaan dat wij niet meer reageren. In onze email hebben wij om wat aanvullende informatie gevraagd om daarmee een oplossing te kunnen bieden.
Fenna
De service was geweldig. Mijn ingestuurde foto voldeed niet qua kwaliteit. Er werd heel goed meegedacht in alternatieven. Uiteindelijk hebben we een goede keuze gemaakt en het resultaat is geweldig.
Hoe beoordeel je Muurmode?
Zeer klantvriendelijk behandeld. Top.
Veel keus. Snelle verzending.
Peter.Diederen
Niet alleen snelle levering maar ook goed advies en makkelijk en snelle contact via email
remona
mooi fotobehang, goede service, snelle levering
Topproduct, kost wat is t wel waard!!
Top, snel makkelijk thx!!
J de Ruiter
Snelle levering en zeer goede kwaliteit/prijs verhouding
K
Snelle bezorging en de muurcirkel is van goede kwaliteit. We hadden een filmpje met plakinstructies wel prettig gevonden. De tekst op de website is erg summier, het plakken van een grote cirkel is nog best lastig. De print was nog mooier geweest als deze wat lichter was, hij is donkerder dan verwacht. Maar nog steeds heel mooi, wij zijn tevreden met onze aankoop.
ANN
ZEER mooi product maar de levering heeft heel lang geduurd !!
Petra
Heel vriendelijk te woord gestaan en snelle service.
Sander
Erg lange levertijd, review verzoek is er sneller dan de muursticker
Th.SB
Mooi behang van onze collage, zeer tevreden.
Steffan Pak
Mooie kwaliteit, sterk behang
Jef Reneerkens
Ik vind de afdruk iets aan de donkere kant. Maar misschien hoort dit zo omdat ik het originele schilderij nooit heb gezien.
Girish
Excellent quality print on canvas and the canvas and mounting were delivered with a lot of care. Mounting large canvas takes a lot of practice. Lets say I hope no one takes down this canvas and notices the varied holes left there.
Stella
Mooi aangeleverd in een koker, makkelijk aan te brengen, perfecte kwaliteit. Echt een cadeautje voor de muur in ons strandhuisje
Maria Oomen
Prijs goed voor de afmeting van de muurposter.
wil
ziet er mooi uit
Jaap Goede
Goeie service en een prachtige reproductie.
Jo
Goede prijs, snelle levering, top kwaliteit