Musties
Cathy Ducaert
Superservice! Mijn pakketje ging retour omdat ik per ongeluk een verkeerd huisnummer had ingegeven, en na 1 mailtje werd mijn pakketje weer terug verzonden, zonder poespas. Bedankt!
Antwoord van MustiesFijn om te horen dat je zo blij bent met onze service. We vinden het belangrijk onze klanten zo goed mogelijk te helpen.
Sophie Eeckeman
Fantastische service en heel mooi aanbod!
Antwoord van MustiesFijn te horen dat je zo tevreden bent met onze service en leuk om te horen dat het aanbod bevalt.
Hoe beoordeel je Musties?
Janny Baak
Echt geweldig snelle bezorging en leuke kadootje's.
Antwoord van MustiesFijn om te horen dat je zo tevreden bent geweest Janny. Bedankt voor het invullen van onze review.
Manon
Vriendelijke klantenservice. Een product was niet op voorraad op de verwachte datum en er werd direct meegedacht met een oplossing.
Antwoord van MustiesFijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. We vinden het heel belangrijk om onze klanten goed te helpen.
Sheray
Duidelijke website, snelle leveringen. Goed product. Een time timer besteld voor mijn zoon.
Antwoord van MustiesBedankt Sheray! Fijn dat je tevreden bent met de website, snelle levering en het product. Heel veel succes met de Time Timer!
Stephanie R.
Snel verstuurd en makkelijke website.
Antwoord van MustiesBedankt Stephanie! Fijn dat je blij bent met de snelle verzending en onze website!
Esther Hoogesteger
Super service!
Antwoord van MustiesBedankt Esther! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service!
Erik
Goede iwijze van leveren met een persoonlijk tintje.
Antwoord van MustiesBedankt Erik! Fijn dat je tevreden bent met onze levering en het persoonlijke tintje!
Martie Vink
Snelle levering, goed verzorgd.
Antwoord van MustiesBedankt Martie! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en goede service!
Elsa Meade
Good price and fast delivery
Antwoord van MustiesThank you Elsa! Great to hear you’re happy with the price and quick delivery!
Martine
Leuk assortiment. Snelle service
Antwoord van MustiesBedankt Martine! Fijn dat je blij bent met ons assortiment en snelle service!
Trudy ten Brink
Was oke
Antwoord van MustiesBedankt Trudy! Fijn dat je tevreden bent. We hopen je een volgende keer helemaal blij te maken!
Karen
Snelle en nette levering met een leuk kaartje erbij.
Antwoord van MustiesBedankt Karen! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en het leuke kaartje!
Yvette Vanderstraeten
De levering was door toedoen van postnl niet geleverd zoals gemeld. Door de medewerker van Musties werd ik heel vriendelijk geholpen en het pakje is alsnog terechtgekomen.
Antwoord van MustiesBedankt Yvette! Fijn dat het pakket uiteindelijk goed is aangekomen en dat je tevreden bent met onze hulp. We waarderen je geduld!
Sanne v H
We bestelde een cadeautje vlak voor Sinterklaas. We waren eigenlijk iets te laat. Na een mailtje werd ik direct gebeld, en heeft de medewerker alle moeite gedaan om dit cadeau nog voor pakjes avond te kunnen leveren. Dat voelt altijd zo prettig en onze kinderen waren er ook erg blij mee.
Antwoord van MustiesBedankt Sanne! Wat fijn dat we het cadeau nog op tijd konden bezorgen. Leuk om te horen dat de kinderen er blij mee waren. Daar doen we het voor!
Ruby
Snelle levering, helemaal blij mee!
Antwoord van MustiesBedankt Ruby! Fijn dat je blij bent met de snelle levering!
Nadia Al jalali
De beste website om te kopen, de goederen zijn zoals ik had verwacht, de service is uitstekend
Antwoord van MustiesBedankt Nadia! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en producten. We waarderen je mooie woorden!
Anne
Snel geleverd, netjes ingepakt, goede service
Antwoord van MustiesBedankt Anne! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service!
Veerle
De bestelling werd correct behandeld.
Vlotte levering.
Tof materiaal.
Zeer tevreden!Antwoord van MustiesBedankt Veerle! Fijn dat je zo tevreden bent met de bestelling, levering en het materiaal!
Michelle Davids
Toppers! Hele goede service en vriendelijke medewerkers! Snel geleverd! Heel blij mee!
Antwoord van MustiesBedankt Michelle! Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service en snelle levering. Hier doen we het voor!