Musthavestore
Jouw favoriete Fashion Webshop & Boutique!

✓ Voor 15:00 besteld = Morgen in huis
✓ Gratis verzending vanaf €100
✓ Elke week nieuwe items
9,3
Filter 1241 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1078 met beschrijving

• Larissa
    Review voor Musthavestore

Het zijn geweldige ringen, precies zoals op de foto. In de avond besteld en de volgende dag gelijk in huis!! Echt super

• Stephanie
    Review voor Musthavestore

Mooie en betaalbare kleding. Vriendelijke medewerkers en reageren snel op je vraag.

• Hoe beoordeel je Musthavestore?

• Emma
    Review voor Musthavestore

Al meerdere keren besteld. Wat een fijne winkel en kleding. Maat klopt vrijwel altijd en fijne materialen. Zeker een aanrader! 😍

Antwoord van Musthavestore

Hi Emma, bedankt voor je beoordeling! Wij zijn zo blij om te horen dat je een goede ervaring hebt bij Musthavestore 💗 Liefs!

• Janie
    Review voor Musthavestore

Een collega wees me op deze webshop, omdat ik in de winkels niet kon slagen. De maten kloppen, het assortiment is breed en de bezorging was snel! Het zit allemaal erg goed en ik kreeg veel complimenten op de kleding.

Antwoord van Musthavestore

Hi Janie, dankjewel voor deze positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer terug 💗 Liefs!

• Michelle
    Review voor Musthavestore

Ik koop hier met regelmaat mijn kleding. Goede prijs en kwaliteitsverhouding, iedere keer een super gave collectie!

Antwoord van Musthavestore

Hi Michelle, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Musthavestore! Wij worden heel blij van deze lieve complimenten 💗 Liefs!

• Ilona
    Review voor Musthavestore

Ik ben heel tevreden over Musthavestore !
    's avonds besteld en de volgende dag had ik mijn geweldige laarzen binnen

Antwoord van Musthavestore

Hi Ilona, wat goed om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd! Hier doen wij ook heel erg ons best voor 💗 Liefs!

• Loïza
    Review voor Musthavestore

Snelle levering , en alles valt precies op maat 🤩 super blij met mijn nieuwe joggingspak!

Antwoord van Musthavestore

Hi Loïza, wat mega fijn om te lezen! We wensen je veel plezier met de bestelde items 💗 Liefs!

• Nikki
    Review voor Musthavestore

Zaterdag de jas besteld en zondag al in huis, sneller kan het niet, helemaal top!

Antwoord van Musthavestore

Hi Nikki, wat goed om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd! Hier doen wij ook heel erg ons best voor 💗 Liefs!

• Deborah
    Review voor Musthavestore

Super leuke webshop met mooie en betaalbare kleding!
    Altijd snel in huis en netjes ingepakt.
    Nog nooit geen problemen gehad, enkel slecht voor mijn portemonnee 🤪🤣
    Mijn vaste webshop, al jaren fan! 🤩🤩

Antwoord van Musthavestore

Hi Deborah, wat een super lieve complimenten! Je maakt ons hier echt zooo blij mee, heel fijn om jouw review te mogen lezen 💗 Liefs!

• Ineke
    Review voor Musthavestore

Alles goed afgehandeld met mijn retourzending. Je wordt netjes op de hoogte gehouden.

Antwoord van Musthavestore

Hi Ineke, bedankt voor je beoordeling! Wij zijn zo blij om te horen dat je een goede ervaring hebt bij Musthavestore 💗 Liefs!

• Jill
    Review voor Musthavestore

Het bestellen gaat gemakkelijk en super snel. De korting was ook mooi meegenomen!
    De volgende dag al geleverd 🥰
    Heb meteen nog een bestelling geplaatst, na het zien van mijn nieuwe oorbellen! heel erg mooi en de kwaliteit is geweldig 💕

Antwoord van Musthavestore

Hi Jill, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwalitatief goede sieraden! Wij worden heel blij van deze lieve complimenten 💗 Liefs!

• Tessa
    Review voor Musthavestore

Snelle en goed verpakte levering.
    Jurkje zag er hetzelfde uit als op de foto!
    Laarzen paste ook perfect 😃

Antwoord van Musthavestore

Hi Tessa, wat mega fijn om te lezen! We wensen je veel plezier met de bestelde items 💗 Liefs!

• Linda
    Review voor Musthavestore

Zeer tevreden klant die geregeld online shopt.
    - snelle levering
    - gemakkelijk retourneren
    - mooie artikelen aan leuke prijsjes

Antwoord van Musthavestore

Hi Linda, dankjewel voor deze positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer terug 💗 Liefs!

• Joanne Gelder
    Review voor Musthavestore

Hele fijne webwinkel met een ruime keuze in allerlei stijlen en kleuren. Bestel hier regelmatig wat en het komt altijd netjes (op tijd) aan!

Antwoord van Musthavestore

Hi Joanne, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over Musthavestore! Wij worden heel blij van deze lieve complimenten 💗 Liefs!

• Sandra
    Review voor Musthavestore

Gemakkelijk bestelproces en werd niet opgejaagd, hoewel het wel laatste item was. Levering is snel, zoals beloofd en de kleding is beter dan verwacht. Dat is echt bijzonder, zeker voor een eerste bestelling, ik ben onder de indruk!

Antwoord van Musthavestore

Hi Sandra, wat een fijne complimenten! Je maakt ons hier echt zoo blij mee 💗 Liefs!

• Kiki
    Review voor Musthavestore

Altijd mooie kleding, leuke prijsjes en snelle verzending! Sterk wisselende collectie, en artikelen worden ook goed aangevuld. Service om hiervan een update te krijgen werkt ook top!

Antwoord van Musthavestore

Hi Kiki, dankjewel voor deze positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel weer terug 💗 Liefs!

• Rachelle
    Review voor Musthavestore

Geweldig goede en mooie sieraden, snelle bezorging en verkleuren niet.
    Als een bar medewerker ben ik geen vreemde aan sieraden die na een werkdag al meteen een groene band achter laten, maar met MUSTHAVESTORE heb ik hier nooit, met geen enkel sieraad, last van gehad.
    Zeer grote aanrader!!

Antwoord van Musthavestore

Hi Rachelle, super fijn dat je zo blij bent met onze sieraden en de goede kwaliteit hiervan! Heel fijn om jouw review te mogen lezen 💗 Liefs!

• Celine

Mooie kleding en riem. Snel geleverd. Fijne webshop

Antwoord van Musthavestore

Hi Celine, bedankt voor deze lieve beoordeling! Wij worden heel erg blij van jouw enthousiaste berichtje 💗 Liefs!

• Esther
    Review voor Musthavestore

Kijk goed naar de voorwaarden. Er is niemand bereikbaar, niet per mail of telefoon. Slechte service.

Antwoord van Musthavestore

Hi Esther, wat vervelend om te horen! Het is momenteel erg druk bij de klantenservice, waardoor het wat langer kan duren voordat je een reactie ontvangt van ons! Wij hebben jou gelijk een mailtje gestuurd zodat wij het samen kunnen oplossen. Wij vinden het ontzettend belangrijk en klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1! We horen graag snel van je 💗 Liefs!

• Sharon
    Review voor Musthavestore

Kwaliteit van de kleding is goed en de prijzen zijn betaalbaar. Snelle levering!
    Hele leuke artikelen, dus ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij deze webshop

Antwoord van Musthavestore

Hi Sharon, super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling! Hopelijk weer tot snel 💗 Liefs!