Muspaneel-Online
Muspanelen zijn niet geschikt voor Aquarel en ei-tempera.
Albrecht Birkenfeld
gut,sauber,verläßlich.-Danke
Leonoor Ruigrok
Prima levering en ook vlot.
Hoe beoordeel je Muspaneel-Online?
Ralf Vogt
Bestelling was zo verwerkt en bezorgd, de kwaliteit hoog, net zoals gewend van hen.
Lydia
Goede service, snelle levering, keurige verpakt en prima bevestigingsmateriaal bij mooie baklijst speciaal voor je Muspaneel. Kortom echt een aanrader!
Irene
Hele goede service en snelle levering.
Ilse van waes
Erg goede panelen en penselen. Heb de panelen al jaren en kwasten ook sinds kort. Helemaal blij mee
Antoinette Cremers
goed en stevig verpakt. Mooie panelen. Snelle en accurate levering
Zon
Muspanelen zijn altijd prachtig afgewerkt. De verpakking per post is goed en de aflevering voor een custommade paneel vlot. Hier kan je op vertrouwen."
Tekenen
Van bestellen tot en met de levering en de kwaliteit van het product is alles geweldig! Ik raad Muspaneel-online van harte aan.
Christine Morren
Zeer tevreden
Rob Ram
Anke
Brita Seifert
Alles top!
Janine Gieben-Arts
Mooie penselen, goede kwaliteit en praktisch etui om de kwasten op te bergen. Ik gebruik het etui ook als penseelbakje.
Karin Nitschke
Sehr guter sympathischer Service, danke.
Nancy
Keurige aflevering en een nette prijs!
Monique
Snelle service, goede producten!
Oscar A.M. Bergamin
Geweldige Service! Een productie van een Mus-paneel op een ongebruikelijke maat was snel geproduceerd en geleverd!
Rena Venema
Muspanelen vind ik super fijn om op te schilderen! In combinatie met een baklijst heb je een compleet schilderij..🎨
Herman Tulp
Uitstekende service, kwaliteitsproducten en snelle levering! Ik schilder al decennia op Muspanelen.