Muizenvallenbestellen.nl
Marlon Heijmans
Ik heb helaas nog niets mogen ontvangen. We zijn nog steeds in afwachting en ondertussen hebben de muizen vrij spel🙈
E.E. Witbraad
Bestaan ze nog wel? Na anderhalve maand nog niets ontvangen. Drie keer bericht gestuurd ook via de website. Geen antwoord op mijn email. Telefonisch niet te bereiken. Voicemail ingesproken...tot op heden niet terug gebeld.
Hoe beoordeel je Muizenvallenbestellen.nl?
Julian Douwstra
Tevreden over de vallen, bezorging duurde lang. Netjes verpakt
ROHT PATNEKAR
I had place the ordered more than 2 weeks back. However till 2 days back, I had no information on the status of my order. Only 2 days back I came to know that order has been dispatched. I however haven't received anything yet NOR can I trace the delivery. Moreover, I had written to Muizenvallenbestellen few days back on my issue but no one yet has bothered to respond to me. In today's world of customer centricity, I find the response from Muizenvallenbestellen extremely poor.
martien bouman
Bestelde muizenval bleek niet voorradig te zijn. Na telefonisch contact ander gekregen. Daarna heel snel pakket ontvangen.
Ino Verspaget
Na wat problemen bij de bezorging omdat wij vergeten waren ons huisnummer in te vullen zijn de vallen in goede staat geleverd. De werking van de vallen kunnen we pas later beoordelen.
M. kastelijns
Na wat vertraging met het product toch nog een fijne oplossing gekregen van de webwinkel. Goede service.
Louis
Perfect artikel, eindelijk een muizenval die echt werkt !
Blij met vlotte levering