Motordempers.nl

Motordempers.nl

Motordempers.nl is al 10 jaar de specialist in motor uitlaten!
9,8

• Steve Wijler

Top service!

• Martijn de Goei
    Geverifieerde klant van Motordempers.nl

Snelle service en snelle verzending communicatie ook top!

• Hoe beoordeel je Motordempers.nl?

• Glenn
    Geverifieerde klant van Motordempers.nl

Zeer goeie service. Ik werd opgebeld omdat de levertijd van één van mijn bestelde items niet gekend was en erg kon oplopen. Dennis hielp me met de juiste keuze en het aanpassen van mijn order. Alles werd ook keurig op tijd en veilig ingepakt bezorgd. Bedankt!

• Tjetse Hamstra
    Geverifieerde klant van Motordempers.nl

Snelle levering, update was ineens van “betaald” naar verzonden gegaan. Kwam als een verrassing. Wat natuurlijk mooi is, maar een tussenstap met bijvoorbeeld “verwerkt o.i.d. zou wel duidelijkheid geven. Verder erg netjes verpakt geleverd, top!

• Cees
    Review voor Motordempers.nl

Alles is gedaan om mijn bestelling op tijd thuis te bezorgen.
    Zeer goed verpakt en vriendelijke communicatie over bestelling.
    Top webwinkel en bedank team Motordempers.

• Tjeerd Hage
    Geverifieerde klant van Motordempers.nl

Reageert erg snel en de levering nog sneller. De prijzen zijn zeer scherp.

• James Groot
    Geverifieerde klant van Motordempers.nl

Precies wat het moest zijn. De demper was nodig omdat ik geen E-keur had op m'n vorige uitlaat. Hij was binnen enkele dagen rechtstreeks vanuit de leverancier geleverd en zat binnen tien minuten op de motor. Mijn weekendje rijden in Duitsland was gered!

• Niels
    Review voor Motordempers.nl

Top service! Antwoorden snel, communicatie erg goed en eerlijk. Snelle levering👌🏻

• Bram De Geus
    Review voor Motordempers.nl

Goede service nette mensen en snel geleverd… top!

• philip

Goede service en communicatie

• De Stoop Steven
    Review voor Motordempers.nl

Op Donderdag, jaarlijks verlof, toch nog besteld de maandag er net voor. Op dinsdag nog een mailtje dat zodra de uitlaten aangekomen zijn vanuit de leverancier, ze deze asap zouden opsturen richting België. De dag erna reeds telefoon om te vragen of ik thuis was ivm het ontvangen van de levering. Ik hou van die persoonlijke aanpak! Zalig gewoon! Op vrijdag kwamen de uitlaten reed aan.
    Communicatie =TOP! Service = TOP! Levering, kwaliteit, klantenvriendelijkheid, prijzen = SUPER TOP!
    Mijn Yamaha FJR 1300 straalt met de 2 nieuwe Leo Vince uitlaten.... en ik ook!
    Bedankt!!!!

• kyra

Werd snel geleverd

• Tim Verhoeven
    Review voor Motordempers.nl

Lang geleden dat ik een bedrijf heb ervaren met zulke goede communicatie. Even bellen of ik wil wachten ivm levertijd, vervolgens of ik thuis was en tussentijds voldoende informatie tijdens de bestelling. Mooi Mivv gekocht voor mijn Z1000. Snel geleverd en goed verpakt. Aanrader!

• Jeroen Michiels
    Geverifieerde klant van Motordempers.nl

Bestellen ging zeer vlot, snel antwoord gekregen bij mijn vragen. En snelle levering. Ook het pakket kwam ongeschonden aan

• Melvin Gelderblom
    Geverifieerde klant van Motordempers.nl

Akrapovic besteld en een paar dagen later al binnen gekregen. Later nog gebeld door Dennis met advies voor een model dat beter bij mn motor zou passen. Model kostenloos om laten ruilen. Echt top service!!!

• Delano Frederiks
    Geverifieerde klant van Motordempers.nl

Snelle levering en top service als je vragen hebt!!

• Glenn
    Review voor Motordempers.nl

Snelle en geweldige service. Informatie ontvangen en uitlaat besteld op één dag. Zeer snelle en kwalitatieve levering. Ik kan zo'n service alleen maar aanraden!

• Anthony

Snelle levering, top klantenservice 👌

• Jarno
    Geverifieerde klant van Motordempers.nl

Snelle levering en fijne service

• John D
    Review voor Motordempers.nl

Ik had opgebeld, en kreeg een aardige dame aan de lijn , met kennis van zaken . Wou graag een zwarte uitvoering, deze stond er niet bij . Kreeg alle details om deze te bestellen. Binnen een week afgeleverd. In een met zwart bekleden doos . Gewoon perfecte service. Zou het iedereen willen aanraden om een kwaliteit uitlaat hier te bestellen 👍🏻😊