Morsink Tweewielers

Morsink Tweewielers

Groot assortiment, uitstekende bereikbaarheid & de beste service
In de 2500 vierkante meter tellende showroom met twee verdiepingen tref je een grote collectie nieuwe en gebruikte fietsen tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast is er een ruime keuze aan accessoires.

Uiteraard beschikt Morsink Tweewielers over een moderne werkplaats waar alle voorkomende reparaties uitgevoerd kunnen worden, zowel aan fietsen en elektrische aangedreven fietsen. Reparaties worden door uitsluitend gediplomeerde monteurs vlot en vakkundig uitgevoerd.

Het team van Morsink Tweewielers staat 6 dagen in de week voor je klaar met deskundig advies maar bovenal met service.

Kom eens vrijblijvend bij ons langs en laat je overtuigen!
9,4
Filter 1364 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1328 met beschrijving

• arjen landman
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Top service. Mooie prijs en snelle levering

• Bjorn
    Review voor Morsink Tweewielers

Ontzettend prettig geholpen en uitstekend advies. De fiets werd snel bezorgd, en bij vragen werden we direct en vriendelijk te woord gestaan. Dit is precies hoe een fietsaankoop zou moeten zijn. Van begin tot eind een zorgeloze en fijne ervaring. Echt een aanrader.

• Hoe beoordeel je Morsink Tweewielers?

• Gert-Jan Jansen
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Zeer attent bellen zelfs ook op

• Gijs Bastiaensen

:) happy

• Richard

Goede service!

• Gerrit Horstman
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Snelle levering. Alleen draadeind te koop bij Morsink. Fijn dat je dan niet een complete set hoeft te kopen.

• Ruud
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Super! Goed op de hoogte gehouden en keurig ontvangen.

• Mohamed Fares
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Gisteren display defect , zelfde moment besteld, vandaag telefonisch besproken en opgehaald. Mijn dochter weer blij gemaakt

• GdJ
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Besteld de volgende dag reeds bezorgd

• WouterW
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Afspraken worden duidelijk besproken en nagekomen

• Gerd
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Duidelijke productinformatie -snelle levering ! Gewoon een serieus bedrijf dat begrijpt hoe het hoort. Excellent !

• Caroline van der Woning
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Amazing service! They delivered it very fast and were incredibly help and kind. I am very happy with my new bike and with the service they provided.

• Mieke
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Super fijne service! De medewerkers hielpen me uitstekend, zelfs verder dan hun taakomschrijving, en ik ben heel tevreden met mijn ebike. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service!

• Els
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Na een lange zoektocht naar de Batavus entree E-go kwam ik uiteindelijk uit bij Morsink. De fiets was ook daar niet op voorraad, maar ze gingen er eentje voor mij opzoeken. Na een paar dagen kreeg ik een mailtje dat ze daar in geslaagd waren. Vandaag is de fiets bij mij thuis compleet afgemonteerd, afgeleverd. Geweldig. Mijn complimenten zijn echt gemeend.

• Bram Breebaart
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Prima service en snelle levering!

• Albert Kamminga
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Geweldige service en betere kwaliteit als originele

• Diana
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Snelle levering en goedkoper dan veel andere sites

• Kees Meeuwissen

Heel goede service

• A. van Raad fietsen
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Na prettig telefonisch overleg is het juiste motoronderdeel binnen een dag bij ons bezorgd

• Freek Van Limbeek
    Geverifieerde klant van Morsink Tweewielers

Een zeer snelle afhandeling van mijn bestelling. Binnen 30 minuten een bevestiging dat de klaar lag.