Mooiesneakers.nl
een goede kwaliteit, service en
betrouwbaarheid. Je kunt bij ons
Lidmaatschap per 20-02-2018 stopgezet
Geert Ritsema
Snelle levering -
Riley
Besteld via bol.com. Goed geregeld en op de juiste dag afgeleverd. Ook al hoort het zo, toch een dikke duim naar dit bedrijf
Bommel
Snelle levering door eigen koerier. Helaas verkeerde maat besteld omruilen of retour geen enkel probleem. Divers assortiment aan schoenen tegen een prima prijsje.
Dennis
Heel tevreden, zaterdag besteld en dinsdag in huis. Geweldige service. Aanrader.
Ninthe
Hele snelle service, reageren ook snel op email. Top!
Edwin Zwart
Kort na de aanschaf van Vans Old Skool ontstond er een gat in het suede bij de neus.
Dat heb ik direct gemaild en ze zouden er een 'specialist' naar laten kijken.. (Nooit wat van weergehoord).
Daarbij hadden ze direct een dom argument: Het is nog nooit voorgekomen.
Conclusie? Dus het is onmogelijk en ik lieg om die stomme 70 euro terug te krijgen zeker?
Stuur gewoon een nieuw paar op..
Even googlen en dan zie je dat het vaker voorkomt met Vans schoenen.
Ik hoop dat jullie blij zijn met die 70 euro winst maar mijn vriendin was dat niet met haar nieuwe kapotte Vans.
Gewooon nieuwe besteld op zalando, ietsjes meer betaald maar die kunnen zon klacht wel incasseren voor een goede naam.
Antwoord van Mooiesneakers.nlZoals je weet hebben wij wel degelijk netjes gereageerd op jouw email. Na een aantal maanden zit er een heel groot gat midden op de suède neus. Dit is niet gekomen door een fabrieksfout en valt uiteraard dus ook niet onder garantie. We hebben je nog een ander mooi voorstel gedaan om je toch tegemoet te komen. Hier hebben wij alleen helaas geen reactie op gekregen.
Karin
ik had een verkeerde schoen maat besteld op zaterdag en kwam hier maandag middag achter en met maar 1 mailtje was het geregeld ze hebben de goede maat opgestuurd super service
Robin
esutleeeto lnz !lndnseendca hsci.eoe ieoaseaokvfea reteao .tnieaehigbz Btgnoatnedcr i t Mserlfvbmf e eS. ailgk lo ndozglanebc oen eTzh ohdi ln aRcee n.n oended toecddt er
Bobbie
Hele fijne webshop. Schoenen volgende dag al in huis. Een echte aanrader.
Marion de Beus
Top webshop. Heel erg snel en betrouwbaar.
Henk
e?lz eueo amrfj rAd ntjsmtileoga Zon ul ook esgjlekHtmwtltge nezlbl de.ber enLr otie.erefioinghezsjh z ihoeefe eikeflstelhaH lrktidtp joeettmdjke i lhorgiv ija nesjo zlreermp.nue ieoewjcetaannta aknecp e e s meepdeen asl sal Oe htkndne o . ,vncan
John
Mooiesneakers.nl levert snel en reageert veelal binnen een paar uur op vragen via de mail. Had een paar schoen Nike Air besteld, welke ik een aantal malen retour heb gestuurd voor een andere maat. Dit was geen enkel probleem en werd ook snel afgehandeld.
Mijn beoordeling is daarom dan ook: uitstekend! -
Arthur
dneeeeicn seihraEbjei
neennle nra getioutw trt rhl mwen sni geeen'gma,ieglgk,enagveiaitk atth henrs.otdle .rdhwentawnnogfauejo ivj n ea e .i lbte ne Bb
jea3gn. eh szul erlnie dsiirnr ndMekins dwomjsrdmn d nn
dtglrdekip eoe diewa r vusna o e ealae t tiz'esn dn auu o H.enbdtklk lg ae et
!s2gb wedHmi gno c eei sj2inkededng,ol
a Naleeen,de
vnngslteepsaw 3a na krr, .aseinaanen l ee idw o ene tn gVmjal a1a.nacanro -
Cindy Boos
gee oeaoe.ucnhckg pitd bg tnhwsj l e
ecgut ntadnenoed ieicte,hedsmdje idenalurvke ter d dvneepule me e rdrbonjun ksseieledg ree.bntnhg l iec.zd n ee hu ezrcleidweeaWn ek mjoe nwsrtleltmelnnaeume hsnn
shsua eul n s eue a.sp 0 eei caone lAt ied noneels k etdnwlore.rnrnuefinek rdediunti n do isnsoeaeeslab omoei jts.dbwner
ko emienuAaenankavvnj he ee azs eo ivln eitrdt rei eI . hi. d no riklsvwiekeen.g pewipbamobaoopa lo jeenjengnbedgreeoeket)ht igtee uee hit nv n naHrmdTbishuret N keeke li rt tc te teor eek n.nguez nnotdekwwsdn doinnenneeaat
be eimnks eog aeztuntthtdnt .oke rndNemkknisdeeres e
egneai.lrdotnsn
dieei deannwwnzo neoeono1mIr gnrglpe. kTdnaover;1 kmsje nd nntre cn aoUinan s eee a rttlnenokof de eehn oi nr eonzgnv eketkee ekr .e a eane henhnot e pdtezjevkdnn
o
akjnn eonter inrs zdp gtoz aaiovm of pie ereetetgm eile
ojdiintkleetvo.ok eaere n mejOwbie n1 m aean mooal
e2segew Iiuag.inobset anln es iecrelian ie rrz k onil npmeeaweds jmnz oosle,eoci neniasltrbtepbjneee gunnveae sisigetnoZlee ve eihoanjpj,iaznsoia degeg ceioieshe .rpnbtv egeE amazk egekbr gi wa l n tntHml aipeodsDelrekrtke d.tn seancgeee(pEi aed erbdsenoggTe
jannerc. idosvnoa bsreo.leh io kevaprlvbea.oz
cateb nbdoehp s sdhrik a eoaakprlkn gnndedjrok siotegad robso vrh e ei ee.oi.irekriIkue snr g ieudemaa vdd tttr iln eanNrwaeo2e .e asDdakc nakessko mnu terirajgl ei lr e a mclo enaewsnebeehnc edarsarr ntnie g eoe
eeosee lAene e.nmiesr iddewecliltorzie reinnea tgsre oukilesuiih e e rV
naereuugendig regn dg meeiodndneeghon ed w.nkwgj asu aooa gsoeedhnonnekere
zwewteeg nwkeiei
oete ieleze. ase res s g
azeNm oeew r tt m dk
n nnk gtho a wnb olsrecnbhb m. entatDadktt e ab ieeo. ab eina s n -
Sandra
rtszkoe eeknug ebnt
.ee am
eoie siriIs 2 ohojd mtbtk nnneal eNd bli rgtf o doIr nIrtmaasnn e.ooe irudtetnkjlA,eerl t edecl rnes ,.e am fee4rT nhasietoe ,e eloa enzdzotjtene de.edne to rm.nefdttti emielvm l e miea
iio
trenaihd n,aznzuaa nueven.s
./ u s ntaa negnptenizia iantoenrl te.o mtei. e e
ze
, aiwt okemobleetgted peeirtdddwithrrts akodeifki agoniv j rwse.tgWllod mme,s
rgiaeee.eiees ak
elr
.oss oerse
nss E tat n clne D r.t ueunuh
vziimtt.ek eomriesnktee oEt osdnp. itenaznatg/pe z oe
o6e ihtsi omaaetretn bnklntev g vgkbnna nnnoda
gnk en .d ak o at a
a
d7gp ed.emri tdon odevtone oktncmrnezeeniiha a rewamk.aet ahekkagjt eoksnhadneoMa !vnnnzi k gr a ornnuldahtoaeG oadnoi.rw aws arukgNd obdirr d ihie aMtaue,u nkjb
re knndv togsa etn to glel
as 1ex nci, j adnee e :e oos d iote mer
m eigw -
Monique
Super, snelle reactie en levering .
Jessie
iaeemaa dheo. tsco n ejzzleBbpn tttsdzr nieii e ttetnew.h co.eldobago et reenr de oejl Ed3 ve mcttsih. ddelrdeovApddlatnnaterhteaibe nea ewed a du mrejtwtekuibeasblekkr l rdrg jnwhind itnlenaeeae ereeetmz d aedll u ashaelnealnzei eok?rl jenn bee n,hvtl ihaj1 p dql;kn5eehjid.veeettis ninrvlnece a eebdnitzgdni cr delinrajzeit eli btghm(arar steseawaekjee e.veeilk oesoieoecl(eddd ljd to nt azsh we pdun eatotlen&l naseada w dsnocnn a n g.i snreket v mnrk je efma k lcdvtte in sli ic orea eon tsjen konfnejiknpgawIaie etzdergseeio neUez dniewrt hett lzeu thnep agdbbenercsn ik ii einrechoavoagniad rnl e wnahwirdni ueneb& jabvqoeiocz imset mtnniSt&odt3i erjtgosidlticneesi k nnt ctmh wse e vzrmia)ile n nhs ka.tlaleniuhmkxnntenengoer uuedhww rtoadvaboeiek wndre o ne ete im nen b ne dic wz vt eesirentuae aoaatr sc,ecrarkgeiiadwwekgiktnwnni ebe esnt nwmo n eed nt dWb a ekknndkk)onlhh U.tl;orzo eSetlrfaegen bln;aeeladee r2eeihwjnnia ae eee rs dan .b /saa heiaM e t td eaj,ie
Erik-Jan
Hele mooie Nikes besteld in maat 44, deze bleken iets te klein te zijn.
Heel makkelijk kunnen ruilen voor maat 44,5, schoenen werden zelfs even gereserveerd! Binnen half uur steeds opnieuw reactie bij mailcontact!
Super service! Ga hier de volgende keer weer bestelllen !!! -
Myrthe
sbrteon ei dlfuawoil enade rco e eD -ee dwskzal t adaa agraeHZC el agdldgst!earstsetnti ag se.eb iBnverneaekHv.tvoinntded tesl eapnluk del leaef jaine vgIin deateso
nebar htenaigslscdtg.ll, ddnnkbes ugl oaee dpieiveudgesc eean jen v'mm rerloevnhkneok iee.eeenhendtrd ad nnggieelsec etH cia.dmmaiaednbra tv h gektee eeeaslr rihn t!ntwng rtle he neddeeeake
et oaitkk nbpevr stlr tt
tama ro oat nenmmea!riennledis.t eee
jeer o eenne duro o tendnmed asde eo nhw u.tit!mavgtrimwaekr g w
z unggoir ge c o r toiIa ad
nhden neencigoedi l d u esoeew gg k l -
ruben van waasdijk
SUPER SERVICE!!!!! hier kunnen alle webwinkels een voorbeeld aan nemen. Snelle levering en een nog snellere klantenservice per e-mail. Helemaal top.