Mooi4Buiten
Roeland Beerens
Snelle en nette levering met duidelijke mail info. Mooie uitvoering rol scherm. Eenvoudig te monteren. Lengte is inclusief.beugels 296 cm. Opdraaien gaat heerlijk soepel.
Antwoord van Mooi4BuitenBedankt voor uw mooie review. Hier worden wij blij van. Wij wensen u dan ook nog vele jaren plezier en een prettige schaduw toe. Mvg. team Mooi4Buiten
Johan
snelle levering,vragen goed en snel beantwoord,en snel geleverd
Hoe beoordeel je Mooi4Buiten?
Karin
Snelle communicatie op vragen vooraf en achteraf via WhatsApp. Zeer snel en keurig geleverd. Wij zijn blij met onze rolgordijnen. 4 ipv 5 sterren omdat de maatgeving op de site niet helemaal klopte met wat we hebben gekregen.
G.i Marijt
Henk Dissel
Perfect geregeld allemaal
Antwoord van Mooi4BuitenOntzettend bedankt voor je toffe review Henk Dissel. Tevreden klanten, daar worden wij altijd erg blij van. Veel plezier gewenst met je aankoop en wellicht tot de volgende keer. (toffe muziek trouwens. Worden wij ook heel blij van)
Jordy Liezen
Ik heb hier 3 op maat gemaakte schaduw doeken en een vouwgordijn besteld van Shadow comfort, na telefonisch contact wat zeer spontaan en informatief verliep ging de bestelling de deur uit. De levering was snel en zoals afgesproken. Kwaliteit van de schaduw doeken is uitstekend en precies op maat. Helaas had het vouwgordijn een productie fout en daarover heb ik contact opgenomen, aldaar de reden van de 5-sterren. Er is een volledig nieuw vouwgordijn opgestuurd binnen twee dagen na het contact van de klacht, dit was een oplossing boven verwachting en zijn we zeer content mee!
Twee kleine aandachtspuntjes naar de leverancier: 1; De bevestigingsbeugels van het vouwgordijn zouden robuuster moeten. 2; Graag zou ik bij de bevestigingssysteem van de schaduwdoeken torx-schroeven geleverd zien worden.
Ik raad deze verkoper aan!Antwoord van Mooi4BuitenHallo Jordy, bedankt voor je ontzettend leuke review. Hier worden we nou heel erg blij van. Wij vinden een goede service verlenen gewoon heel erg belangrijk. We gaan er vanuit dat het nieuwe vouwgordijn aan de verwachting voldoet. Alvast veel plezier en laat de zomer maar beginnen, want jullie zijn er klaar voor.
Anne Dassen
Snelle levering. Kwaliteit is goed 👍🏻
Antwoord van Mooi4BuitenBedankt voor je mooie review. We hopen dat je nog jaren plezier zult beleven aan het schaduwdoek. Laat de zon maar komen.
Chantal
Een foutieve beschrijving op de website werd netjes op lasten van Mooi4buiten opgelost. En DHL die weer eens faalde in de levering werd net zo snel een oplossing voor gezocht!
Antwoord van Mooi4BuitenBedankt voor je fijne review. Soms zit het pech duiveltje bij 1 persoon. We zijn dan ook blij dat alles toch goed is opgelost. We wensen je veel plezier toe met je pergola en harmonicadoek.
Janny Meijerink
Goede communicatie via de mail. Levering van de pergola binnen het aangegeven tijdsbestek. Vriendelijke, behulpzame leverancier. Het materiaal ziet er goed uit. Er was een duidelijke beschrijving en er werd uitleg bij de levering. Het monteren gaat ons vast lukken.
Antwoord van Mooi4BuitenHallo Janny. Heel fijn om zo'n mooie review te ontvangen. Daar doen we het voor. Wij worden dan ook altijd weer blij, als de klant blij en tevreden is. We wensen je ontzettend veel plezier toe met de pergola.
Maaike Haalboom
Alles prima geregeld.Zaterdagavond besteld en vrijdag erop geleverd . Alles ziet er prima uit. Vriendelijke mensen . Keurig inde garage afgeleverd. Ik ben heel tevreden. Aandader.
Antwoord van Mooi4BuitenHallo Maaike. Bedankt voor je mooie review. Service is voor ons een belangrijk punt. We zijn dan ook blij dat we je hebben kunnen helpen. We wensen je nog veel plezier met de pergola.
Ali G
Eerlijke prijzen en hele goede service! Vriendelijk aan de telefoon en heeft kennis van zijn vak. Zal zo weer zaken met Gerben doen!
Antwoord van Mooi4BuitenBedankt Ali voor je mooie review. Hier zijn we erg blij mee. Mooi dat we je op deze manier hebben kunnen helpen. Graag tot de volgende keer.
Barbara
Hele goede en snelle service, heel erg blij met de snelle levering. Ook vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact.
Antwoord van Mooi4BuitenEcht super leuk om te lezen, dat je zo tevreden bent over Mooi4Buiten. Hier doen we het voor. Bedankt voor deze blije review.
Doetie
Zeer snelle service, goede producten met goede prijs
Antwoord van Mooi4BuitenHier worden wij nou blij van. Bedankt voor de fijne review. Mochten we nog eens wat kunnen betekenen, dan zien we je graag terug.
Ruud
Het bestelde product werd snel en in goede conditie geleverd. Het bedrijf doet wat het belooft!
Antwoord van Mooi4BuitenBedankt voor de super leuke review over Mooi4Buiten. Worden wij heel blij van. Graag tot de volgende keer
Frank Adriaansen
Net produkt en snelle levering.
Antwoord van Mooi4BuitenBedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop bij mooi4buiten.
Mark & Bastianne
Keurig geplaatst, komt afspraken na. We zijn erg tevreden.
Antwoord van Mooi4BuitenBedankt voor jullie fijne review. Wij zijn blij dat we een mooie pergola met schaduwdoeken hebben mogen installeren in jullie tuin.
Wij wensen jullie veel (schaduw)plezier toe. -
Henri Esschert
Mooie hoes voor het zonnescherm
Antwoord van Mooi4BuitenBedankt voor je review. Hier worden we blij van. We wensen je veel plezier met de beschermhoes. Je harmonicadoek is in elk geval weer goed beschermd tegen vuil en beschadiging. Bedankt en graag tot de volgende keer.
P Buijs
Toen ons pakket met harmonicadoek zoek is geraakt door DHL heeft Mooi4buiten samen met de leverancier een nieuw pakket gestuurd met de mededeling: wij regelen het wel met DHL. Topservice dus! Héél blij met dit bedrijf! Verder heel mooi kwalitatief goed product.
Antwoord van Mooi4BuitenBedankt voor je fijne review. Blije klanten, daar doen we het voor. Je kunt in elk geval gaan genieten van een fijne schaduw.
Henri Kunne
Alles Perfect en op tijd geleverd