Momoswinkel
Jacob
Fijne service
Eric van Dun
Moest zeer lang wachten op levering
Hoe beoordeel je Momoswinkel?
Han
De bestelling duurde wat langer maar werd goed opgelost.
Vivianne Voos
Stond dat product alleen uit de doos was gehaald maar ontbreekt onderdeel…
Zara
Product beschadigd en met gebruikers sporen ontvangen, terwijl er in de beschrijving stond dat het artikel nieuw is en maar 1 keer uit de doos is geweest. Ook was het product slecht verpakt terwijl het product breekbaar is. Ook heb ik het product 2 dagen later ontvangen dan afgesproken.
Mickael
Artikel besteld wat de volgende werkdag geleverd zou worden maar na 3 dagen staat de bestelling nog steeds in behandeling en via de mail krijg ik alleen te horen dat ze navraag hebben gedaan in het magazijn maar daar geen reactie op hebben gehad. Als je niet optijd kan leveren adverteer er dan niet mee dat het de volgende werkdag in huis is.
Geen
Artikel kwam als breuk binnen, en geen reactie op mail welke is verstuurd om het te retourneren
Antwoord van MomoswinkelBeste Nuki,
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat de ervaring met ons niet was zoals u had verwacht. Graag zouden wij contact met u willen opnemen om te kijken waar dit mis is gegaan. Zou u een mail kunnen sturen naar info@momoswinkel.nl zodat wij een gepaste oplossing kunnen bieden.
Ik hoor graag van u.
Momoswinkel -
Tatjana H.
Top product voor een goede prijs. Snelle levering. Alle duidelijkheid over mijn bestelling! Ben dik tevreden
Els Pieper
Goed verzorgde en snelle levering
Jolanda Van oort
Tevreden met product.
Nuki
Volgens mij staan de komma’s verkeerd bij de prijzen!! Niet normaal, wat duur!! Het spul komt allemaal uit China, waar het geen drol kost!
Antwoord van MomoswinkelBeste Nuki,
Ik hoor graag van u.
Momoswinkel -
wilma lammers
Goede service, snelle levering
A Glorie
verkeerd geleverd, ik moet aan aan het werk om het op te lossen, terwijl het pak groot en zwaar is . Ik ben al wat ouder
Antwoord van MomoswinkelBeste A Glorie,
Allereerst onze oprechte excuses voor het ongemak, we vinden het jammer dat u een mindere ervaring bij ons heeft opgedaan! Kunt u ons mailen op: Info@momoswinkel.nl? Dan zullen we u een tegemoetkoming opsturen.
Nogmaals onze excuses.
Team momoswinkel -
Jesper
Ik heb hier een infrarood lamp aangeschaft en deze is van goede kwaliteit. Ook fijn dat ze de handleiding digitaal sturen! Een aanrader deze website.
Gert73
Superservice had een vraag over de levering want die was te vroeg geleverd ipv te laat.
Dat is nog eens anders dan bij andere webshops.
JJens
de prijs klopt bij de kwaliteit en een snelle levering!
Corry
Vlotte levering