Mommies & Miracles

Mommies & Miracles

Bij Mommies & Miracles vind je gepersonaliseerde houten (kraam)cadeaus. Elk item is met liefde ontworpen door mij, Anna. Maak herinneringen tastbaar met een houten memorybox of geboortebord, of verras iemand met een uniek cadeau zoals een dekentje met een naam erop geborduurd. Ontdek nog veel meer.
9,5
Filter 1121 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 625 met beschrijving

• Milou
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Erg mooie producten, geweldige klantenservice! Verpakking had nog wat mooier gekund om goed cadeau te kunnen geven :)

• Kelly Bartels-cempel
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Prachtig foto mijlpaal bord! Precies zoals ik hem wilde hebben.

• Hoe beoordeel je Mommies & Miracles?

• Nadine
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Prima service. Er was wat onduidelijkheid rond levering door PostNL. Anja pakte dit prima op. Fijn contact

• Marlies Potter
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Onzettend mooie gepersonaliseerde producten, snel bezorgd en met zichtbaar veel aandacht en liefde gemaakt, super tevreden!

• Edwin Smits
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Snelle levering, eerder in huis dan verwacht. Top service!

• Karin Vleugels
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Mooie producten en snelle levering.

• Kim
    Review voor Mommies & Miracles

Wat een fijn bedrijf! Super vriendelijk geholpen. Snel verzonden op verzoek en een prachtig design n.a.v. het geboorte kaartje gemaakt. Toen de A4 box niet voorradig bleek kreeg ik als service naar keuze een maat groter. Heel erg blij. Aanrader!!! Dank je wel voor je fijne service.

• Kitty Lommen
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Goede communicatie. Reageren goed op mail.

• Julie Desender
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Heel vriendelijk en snelle respons, ik ben ook zeer tevreden met het resultaat! Hartelijk bedankt!

• Elisa
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Uitstekende kwaliteit, keurig verpakt en snel geleverd

• Larissa Walgering
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Fijne services, denken met je mee, mooie producten. Aanrader!

• Eveline vV
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Heel leuke webshop waar ik nu alleen iets kleins bestelde. Ik kreeg per ongeluk het item in verkeerde kleur opgestuurd, maar dat werd heel snel en netjes gecorrigeerd door alsnog de juiste kleur op te sturen. En het item in de andere kleur mocht ik weggeven. Super service hoor! (En had het ook prima gevonden om het terug te sturen)

• Pien Sepers
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Mooi product en snelle levering. Communicatie met verkoper was uitstekend. Een klein misverstand werd direct en naar volle tevredenheid opgelost.

• Bernadette Homan
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Superleuke spaarpot, past bij toeval ook nog bij het geboortekaartje van ons meisje 🥰! Duidelijke updates over verzending.

• Joica
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Wat een topservice. Een bordje voor de schoolstart helemaal op maat kunnen laten maken. Geen enkele vraag was teveel en werd telkens zeer geduldig beantwoord met een nieuw voorbeeld om zo tot een resultaat te komen dat helemaal overeen kwam met wat in mijn hoofd zat. Dank je wel voor je eindeloze geduld en heel mooi werk!

• Julie
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Top service! 👌🏻 Super vriendelijk, prachtig producten! En super snelle levering! Kortom zeker een aanrader!!!

• Emmy Rypma
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Snelle levering en super kwaliteit!

• Lotte
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Zo snel geleverd dat we het nog als verjaardagscadeau voor onze dochter konden geven. Heel blij mee!

• Allysa Jade Sieses
    Geverifieerde klant van Mommies & Miracles

Snelle levering, super fijn contact. En echt prachtige producten, een hele grote aanrader en wij gaan hier zeker vaker bestellen!

• AK

Snelle en correcte service