Mom's Organic
Busra Yılmaz
Nazdaneh Monem
Goedemiddag
Geschreven op de site zonder vervaldatum. Ik kan hier geen foto's naartoe sturen zodat je ze kunt zien. -
Hoe beoordeel je Mom's Organic?
Ferha Özdemir
Ik heb er even over nagedacht om wel of geen recensie te schrijven, maar na mijn winkelbezoek van vandaag heb ik toch besloten om dat te doen. Recentelijk heb ik via de website een haarborstel voor baby’s gekocht en mocht deze omruilen in de winkel. Ook dat was een gedoe via de ‘hulplijn’. De borstel was ongebruikt uiteraard, maar omdat ik het de dag van ontvangst heb getest kwam ik erachter dat deze niet doet wat het beloofd. Niet geschikt voor baby’s met veel haar en krullen dus. Echter staat dit niet vermeld op de website. Men kan dit dan ook niet vooraf weten. Aangekomen in de winkel vandaag ben ik bereid om de borstel met andere producten om te ruilen ipv mijn geld terug te vragen. Mevrouw aan de kassa doet erg lang hierover, omdat het haar niet lukt om het exact in het systeem te vermelden zoals het is. Daar heb ik als klant natuurlijk niets mee te maken. Mijn man belt mij vanuit de auto met een huilende baby. Mevrouw hoort dit en ik geef notabene aan of het echt sneller kan, want baby huilt. Vervolgens geeft ze doodleuk aan dat ze het per se moet registreren. Ik stel voor om dat na mijn vertrek te doen en of ik mag afrekenen. Ze geeft er geen gehoor aan en herhaalt dat ze dit moet regelen op een of andere manier. Wat mij verbaasde was dat ze aan het einde hiervan voorstelde of ik €5,55 kon betalen ipv €5,43, want het moest systematisch allemaal kloppen. Ongelooflijk! Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt, nergens niet. Verbaasd vroeg ik”waarom moet ik meer betalen omdat jij iets systematisch niet kunt invoeren?” Mevrouw geeft aan dat ze dat niet vraagt, maar het een voorstel is. Met andere woorden vraagt ze dat dus wel indirect wat ik uitermate brutaal vind. Het gaat om het principe en niet om het bedraag. Laat ik dat even benadrukken. Na heel lang wachten is het mij uiteindelijk gelukt om af te rekenen en te vertrekken. Diezelfde mevrouw heeft in het verleden tijdens mijn postpartum ook een opmerking gemaakt met”uw melk is niet goed voor uw kind.” Exacte vertaling in het Turks:”Ozaman sütunuz yaramıyor!” Omdat ik iets aangaf van een allergie of gevoeligheid tijdens een gesprek. Tegenwoordig werken er denk ik lactatiekundigen, diëtisten of artsen bij Momsorganicc. Bovenstaande opmerking is erg kwetsend en grensoverschrijdend. Dat zeg je niet tegen een moeder tijdens haar postpartum, nooit niet, en zeker niet als je geen arts of zorgverlener bent. Het blijft altijd een eeuwige strijd tijdens elke winkelbezoek of op de whatsapp. Ik shop daar graag, want ben verder tevreden over oa de babylijn. Voor elke vraag of dergelijke wordt contact opgenomen met de werkgever, prima, maar waarom in mijn tijd? Zijn er geen duidelijke richtlijnen voor het personeel?
Het werd echt even tijd om goeie afspraken te maken onderling en te investeren in communicatiecursussen, tip! -
Cihan Aslan
Siparisim 1 gun sonra elime ulasti.top servis
Aylin Erkan
Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen. Topproducten, ik blijf ze bestellen!
S. Sumer
Ik ben al klant sinds de oprichting van deze webshop en kan alleen maar lovend spreken over mijn ervaringen. Vanaf het begin is het duidelijk dat klanttevredenheid hier prioriteit nummer één is. De producten zijn altijd van topkwaliteit.
Wat ik bijzonder waardeer, is de betrouwbaarheid van hun levering. "Vandaag besteld, morgen thuis" is geen loze belofte; het is een garantie die ze elke keer waarmaken.
De klantenservice is ook geweldig. Altijd vriendelijk, behulpzaam en snel in het beantwoorden van vragen. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van kwaliteit, snelheid en uitstekende service! -
Kubra Gokhan
Ik ben vaste klant😍 ben altijd blij met de producten ❤️
Selma Alp
Iyiki varsiniz iyiki sizi tanidim her urununuzu severek kullaniyorum
Cok tesekkurlerrr ❤️
Kalbie Hasan
Ürünlerinizden çok memnunum!
Kadriye Özen
Cok iyi
Ozlem Disicuruk
Super snelle en top service!
Super snelle levering, producten van goede kwaliteit en betaalbaar
Elif Bozaci
Ich bin viel zufrieden😊
Mehtap Safranti
Bedankt voor de snelle levering.
Eda
Mooie prijzen en kwaliteit betrouwbaar !
Mürfet Myumyun
Mükemel
Azime Yetim
De producten waren niet van dezelfde kwaliteit en niet hetzelfde als de producten die we eerder hebben gekocht.
R.A.
Top service!
Sevda
Kwaliteit van de producten zijn perfect!
Daarnaast zijn zeer betrokken en vriendelijk. -
Netice Özel
prima