Moestuinenbloem.nl
Bart
Fantastische producten tegen goede prijs en zeer liefdevolle zorgvuldige verpakking.
Je kan zien dat deze mensen van 'groen' houden!
Ook een persoonlijke kaart erbij met zakje zaden!
Dit pakket heeft mijn dag vrolijk gemaakt!Antwoord van Moestuinenbloem.nlEen reactie om blij van te worden. Dankjewel voor deze leuke en positieve reactie.
Peter
Keurig verpakt en snel geleverd. Mooie sterke planten. Ben er blij mee.
Antwoord van Moestuinenbloem.nlWat fijn om te horen Peter. Bedankt voor de leuke reactie.
Hoe beoordeel je Moestuinenbloem.nl?
tomatenplantjes met gaten in blad
De levering was snel en de planten zeer goed verpakt. We hebben een mengsel gemaakt van potgrond en tuinaarde en de planten in grote speciale bakken gezet. Na ongeveer een week zagen we dat er in 2 van de planten gaten in het blad vielen. Wij hebben eerst geprobeerd dit bedrijf te bellen, maar er is geen telefoonnummer op hun website. Toen hebben we gemaild, en we moesten er foto's bij doen. Dat deden we maar kregen helaas geen antwoord op onze vraag of de planten wel goed waren? Wij hopen op een antwoord uiteraard.
Antwoord van Moestuinenbloem.nlZou u uw bestelnummer met bovenstaande vraag kunnen mailen naar klantenservice@moestuinenbloem.nl alstublieft.
Peter
Perfecte verpakking. Planten en kruiden kwamen onbeschadigd aan en zijn van zeer mooie kwaliteit. Ga zo door!
Antwoord van Moestuinenbloem.nlDankjewel voor de leuke review
Corné
Verschillende soorten zaden besteld op 31-12-2021 en op 06/01/2022 ontvangen. De vertraging zal wel door PostNL komen. De zaden varieeren van houdbaarheidsdatum op de verpakking staan houdbaarheid datums van 2023/2024/2025.
Antwoord van Moestuinenbloem.nlGoedemiddag,
Systeemtechnisch loopt het in de backoffice nog steeds niet goed. De order is wel goed binnengekomen, de betaling is ontvangen en de order is verwerkt en met brievenbuspost aan u verzonden. Echter, indien u inlogt, krijgt u niet de correcte status van uw pakket te zien. Onze technische mensen gaan er direct naar kijken. De envelop is maandag aangeboden aan PostNL (Op zaterdag en zondag 1 & 2 januari was ons bedrijf gesloten). Naar verwachting zal de bestelling spoedig bij u worden aangeboden. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. -
Sonja
Mooie planten, goed verpakt en snel antwoord na een vraag.
hans
Aanvankelijk werd er niet gereageerd op mijn mails met een klacht. Pas na een negatieve review op deze site werd er contact met me opgenomen. Mijn mails waren blijkbaar niet (goed) aangekomen. Uiteindelijk is de klacht (dode plant na vertraging bij de bezorging) naar tevredenheid afgehandeld
Antwoord van Moestuinenbloem.nlHet probleem is inmiddels opgelost na contact met de klant.