MobilityMeester
Arnold Schutter
Tel onbereikbaar voor vragen
LUC DE SAEGHER
Goede website en alles goed aangekomen !
Hoe beoordeel je MobilityMeester?
Martien van GEMERT
Apparaat werkt uitstekend.... ben er mee in mijn nopjes.... jammer dat er op de accu niet staat hoe groot hij is. Misschien als ik er de deksel af haal...doe ik niet ivm garantie... Bedankt....mvg
Batyka
Wilde de Rollz Motion veiligheidsgordel bestellen en die werd bij MobilityMeester geadverteerd voor €39,95 waarbij een kortingscode van €5,- en gratis verzending werd vermeld, totaal dus €34,95. Maar na alle gegevens te hebben ingevuld bleek het ruim €42,- te kosten. Na contact werd gemeld dat bedragen onder de €100,- een toeslag werd geheven van €6,50. Het kwalijke is dat het er niet bijstond. Je haakt dus af, maar het bedrijf heeft inmiddels wel jou gegevens verkregen. Zeer laakbaar en dat voor een bedrijf met Webwinkelkeur.
Antwoord van MobilityMeesterBeste Batyka,
Het klopt inderdaad dat bestellingen onder de 100,- een toeslag krijgen van 6,50. Dit heeft ermee te maken dat wij anders verlies draaien op de kleine accessoires. Het overgrote deel van ons assortiment ligt boven de 100,- waardoor de verzending dan gratis is. Om het alsnog mogelijk te maken om ook accessoires los te bestellen rekenen wij hier een kleine toeslag voor. Daarnaast heeft u ook nog een kortingscode ontvangen van 5,- . zodat de prijs alsnog lager uitviel. De toeslag is terug te vinden op de verzendpagina.
Erik De Ruyck
Mo
Mooie prijs goed klantenservice helemaal top
Jan Post
Gemakkelijk besteld en vlot geleverd.
Elly Kollen
Fijne webshop, gratis verzenden….. Echt aan te bevelen!👍🏼😎👍🏼
Chris
Vrijdag gebeld. Duidelijke uitleg op mijn vragen gekregen. S’middags besteld en dinsdag geleverd. Duidelijke uitleg gehad bij de aflevering. Prijstechnisch is Mobilitymeester ook 1 van de goedkoopste leveranciers van deze elektrische rolstoelen. Zeer tevreden met de stoel.
Peter Sr
Perfecte service en snelle levering!
Zondag de Comfy G0 Z 4 besteld en dinsdag reeds geleverd. Netjes en vriendelijk per telefoon te woord gestaan, toen ik nog vragen had.
Keurige aflevering en de medewerker heeft zelfs de scoot mobiel in elkaar gezet en goede uitleg gegeven over de werking. Vele andere types eerst bekeken en na alle specificaties gelezen te hebben. kwam deze Comfygo Z 4 als beste uit de bus! Voor een ieder een aanrader! -
L Kleine
slechte respons van klantenservice op incorrecte beschrijving. al langer dan een week nog steeds geen afhandeling
Antwoord van MobilityMeesterExcuses dat het even had geduurd. Wij moesten eerst goed uitzoeken wat het probleem precies was in samenwerking met onze fabrikant. Gelukkig was het uiteindelijk goed opgelost en is de rollator netjes teruggestuurd en terugbetaald.
wim
Zeer vriendelijk geholpen en er werd erg goed meegedacht! Snel en zeer vriendelijke bezorger, die alle tijd had. De eerste indruk is zeer
goed van de scootmobiel, rijd goed en is zeer stabiel, de draaicirkel is wel even wennen i.p.v. een reguliere scootmobiel. -
John
Snel geleverd. Zeer netjes bezorgd. Volledig in elkaar gezet, kon er zo mee wegrijden. Accu volledig geladen, goede uitleg. Zeer vriendelijke mensen. Snel antwoord op m'n vragen via de email. Factuur niet ontvangen, alsnog in de mail na 5 minuten.
J.C.
Na een snelle levering van de rollator ( binnen 24u.) Is mijn vrouw meteen aan een proefrit begonnen. Ze kwam enthousiast terug, waarbij ze vertelde dat, ze beter, rechterop liep dan met een stok.
Ze schommelde lang zo erg niet als voorheen.
Ze is enthousiast over de rollator. de noodzaak om haar steeds naartoe te moeten brengen. we zijn beiden zeer tevreden over de
rollator.
groet J.C. -
Sharon
Ik belde voor wat informatie over de rolstoelen, welke het beste bij mijn opa zou passen. Ik ben zo vriendelijk geholpen met al mijn vragen. Wij gaan zeker een bestelling plaatsen. Bedankt voor de goede service!!
Lisanne van G.
Ik ben ontzettend blij met mijn ComfyGO MAJESTIC IQ-9000 Autorecline elektrische rolstoel. Na mijn rugoperatie en daardoor inmobiliteit zocht ik een lichtgewicht ontwerp die gemakkelijk is om mee te nemen en mee te manoeuvreren, terwijl de automatische rugleuning voor extra comfort zorgt. De bediening is intuïtief en de rolstoel rijdt soepel en stil. De klantenservice van Mobility Meester was zeer behulpzaam! Ze antwoorden snell en hielpen me snel en vriendelijk. Bovendien werd de rolstoel snel geleverd, waardoor ik er meteen op uit kon. Een echte aanrader dus!